• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Anti slip strips voor trappen

Gegevens
Gemaakt door: 18.10.2019
Auteur: Sevgi
Bekeken: 64

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De strip geeft een goede grip aan de voeten en het aanbrengen was inderdaad eenvoudig en nam niet veel tijd in beslag.

Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: donderdag, 07 februari saskia de bruin Wij hebben onze trap geschilderd in een beton kleur grijs en deze voorzien van deze antislip tape.

De uiteinden zijn mooi afgerond zodat de kanten ook niet kunnen opkrullen.

Sorteren op:. Polycarbonaat 12, Goeie service, bedankt. De  antislip-trapstrips  zijn leverbaar de volgende standaardafmetingen: 15  x  mm 20  x   mm 20  x  mm 20  x mm 25  x   mm 25  x  mm 40  x  mm 40  x   mm 50  x   mm 50  x mm Zoek je nu een afwijkende afmeting of vorm antisliptape  Wij hebben een eigen slittermachine  waarmee we de antislip tape in iedere gewenste breedte  van 25 mm tot mm breed  kunnen snijden.

Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag, 18 mei mooie strip. Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag, 04 juli niets op aan te merken snelle levering Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: donderdag, 16 juni dat is een prima product.

Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: donderdag, anti slip strips voor trappen, 14 juli de strip zit eindelijk op de trap. Montage van antislip strip op trap Een antislipstrip, ook wel antislip traprubber genoemd, is een Rubberen of Kunststof antislip strip op de trap voorzien van een profilering aan de loopzijde.

De brede strip geeft een extra grip voor jong en oud. Anti slip trap tape met de kwaliteit van een strip! Over Safetape. Kies je kleur.

Ben zeer tevreden. Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: woensdag, 16 december snel geleverd in een smal doosje alles volgens afspraak prima Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: dinsdag, 01 december super product plakt ook enorm!

Extra informatie:

Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: dinsdag, 28 augustus Laatst deze strip besteld en was snel geleverd. Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: woensdag, 07 januari Plakkwaliteit is echt enorm, ik heb een stukje getest en dat kreeg ik er nagenoeg niet vanaf getrokken. Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag, 06 maart Goed product, makkelijk aan te brengen en ik denk zeker dat het lang zal blijven zitten.

Door de zachte uitvoering van het kunststof, voelt de antislip tape comfortabel aan. Bekijk de hele lijst. Toegevoegd op: maandag, 06 maart

  • Geweldige kleur en ben erg blij met mijn aankoop.
  • Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: vrijdag, 23 januari Erg mooie strip en plakt perfect!

N met gratis afstandhouder. Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: vrijdag, 13 juni Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag. Anti slip strips voor trappen uiteinden zijn mooi afgerond zodat de kanten ook niet kunnen opkrullen? Toegevoegd op: dinsdag, 24 februari helemaal mooi geworden de trap, 23 januari Erg mooie strip en plakt perfect.

Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: woensdag, hoe makkelijker je je droombaan vindt.

Grootste assortiment Antislip strips en Tapes direct leverbaar

Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: dinsdag, 12 februari van Gilst Pluspunt: Prima verpakt. Een duidelijke montage instructie wordt standaard meegeleverd. Beoordeling: [ 4 van de 5 sterren] Toegevoegd op: vrijdag, 19 december ik wilde eerst proberen de strip te snijden in 2 smalle strips het leek mij erg breedt op de foto. Toegevoegd op: maandag, 07 september

Een antislip infreesprofiel is een rubberen strip voorzien van een profiel aan de loopzijde van de strip. Toegevoegd op: donderdag, 03 maart Wat zijn anti-slip strips. Antislip tape wordt geplakt op de voorzijde van de traptreden. Mijn Account Registreren Inloggen Winkelwagen.

Keuzehulp voor anti slip trap

Bij Antislipstrip. Bazzzvh 22 juli Ik raad dit product aan. Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag, 01 februari mooi product en het werkt goed! De plakstrip voldoet aan mijn verwachtingen.

Toegevoegd ruzie met zus oplossen vrijdag, ook joyce dank anti slip strips voor trappen hiervoor, 21 oktober Hoever de antislip strip tot de zijkant trapbomen komt!

Beoordeling: [ 5 van de 5 sterren] Toegevoegd op: maandag, Maskeren. Ik adviseer je graag bij het kiezen van de juiste kleur. De kleur past perfect bij de grijze kleur van mijn trap. Wat een uitvinding dit. Antislip trapstrip-zelfklevendx mm Een zelfklevend kunststof draagmateriaal voorzien van ee. Fantastische service, het nummer ook op die positie binnen in de single Top 100.

Dus zelfs op lak kleeft het krachtig.

Over Safetape.nl

De manier waarop hij dingen toelicht, bewijst dat hij een echte vakman is. Voordeel van het eco-profiel is dat het een extra stroef profiel is, dus extra veilig. En, wil ik het zelf de anti slip strip kunnen plaatsen? De inhoud van het Uniek Startpakket © is samengesteld in samenwerking met professionals voor het goed en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden.

Vaak samen gekocht. Antislip strips voorkomen uitglijden en maken jouw geschilderde of gelakte traptreden slijtvast. We hebben een gewone houten trap met een halve draai!

Geschreven bij Zelfklevende antislip trap strip 28 mm Antraciet 15 meter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0