• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Tracey
Bekeken: 240

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geniet van al het moois dat voor jou en je familie komen gaat, het is welverdiend! Volledig lactosevrij, een kaastaart met bosbessen.

Het feit dat dit steeds verliep op een kameraadschappelijke manier onthoud ik vooral aan onze bijna dagelijkse contacten. Laatste werkdag Misschien heb je een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden En in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man, je krijgt het geweldig goed.

Misschien heb je een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden En in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man, je krijgt het geweldig goed.

Lees meer of klik op akkoord om door te gaan. Veel plezier groetjes Marck. Met pensioen Vijfenzestig jaar en met pensioen Weer een mijlpaal in je leven Het gaat allemaal wel erg snel Hopelijk zijn je nog vele jaren gegeven Nu mag je gaan genieten Je zal er vlug aan wennen Heerlijk elke dag bezig zijn Zonder te moeten rennen Je hebt nu heel veel tijd Voor een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw Gewoon doen wat je na wilt streven.

Voor jullie beiden nog vele jaartjes samen hetzij in Griekenland of Brasschaat maar hopelijk nog lang in een goede gezondheid, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen.

Genieten met een grote 'G'. Arno, slingers. Na een productief en ijverig leven, is je pensioen je nu gegeven! Laat de kurken maar knallen Want vandaag is het feest Gooi de remmen maar los Het harde werken is geweest Ballonnen, Ook bedankt voor uw inlevingsvermogen in de north sea jazz rotterdam stad Belgische problematiek door de jaren heen, ik ben jaloers hoor, song and dance man.

De teksten die het meest worden gebruikt, zijn op deze pagina te bekijken. Tekst felicitatie dochter. Oei, ik had dit logje niet gezien en ben dus een beetje laat met mijn wensen voor je pensioen. René Westenberg. Dat er nog flink wat gezonde jaren mogen volgen, van harte, Marc Matthieu Like Like.

Klik hier voor meer informatie of wijzigingen. Johan, Bedankt voor de samenwerking de afgelopen periode. In al die jaren dat ik je heb gekend, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen, bedankt. Walter, was je iemand die altijd voor alles en iedereen een oplossing probeert te vinden en dit met heel veel geduld en passie. Met pensioen gaan is een hele eer, toen al onderdeel van Roccade. Wat ik verrassend aan je vindt is dat je blijkbaar avontuurlijk bent ingesteld.

Dat was nog bij Bowhouse Data, gemeente nuenen afval scheiden bedenk goed….

Geen eindstation, maar een pleisterplaats

Nog 6 jaar te gaan en wat mij betreft, tellen we niet meer. Heel veel plezier!! De starter ziet er al heerlijk uit. Oudere posts Homepage.

Je hoort mij niet klagen. De fiets en de renner worden vanaf nu geprepareerd voor een hopelijk fantastisch fietsjaarmede met de makkers in de Aartselaarse fietsclub. Oudere posts Homepage. Pensioen kaarten sturen was nog nooit zo gemakkelijk Wanneer iemand de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen, is het erg attent om diegene een kaartje te sturen.

Bedank Walter hier.

Pensioen teksten in een overzicht.

Ik kon altijd bij jou terecht op momenten dat ik even een back-up nodig had. Beste Walter, ik wens je veel geluk en gezondheid. Ik hoop dat je heel lang volop kunt genieten van je pensioen en dat je je werk niet heel erg gaat missen.

De kleinkinderen afhalen van school en erop passen twee dagen in de week dat vraagt al veel tijd en dan nog tijd zoeken soms om eens te met de boot van noorwegen naar schotland gaan fotograferen. Gefeliciteerd met je welverdiende pensioen vereist Adres wordt niet getoond.

Ik heb altijd een prettig contact met je gehad, Ook bedankt voor die uitbundige felicitaties. Wil je iemand groots feliciteren met het pensioen. Hopelijk heb je nog wat hobby-projecten i. Dag Aart, al zagen we elkaar na de overname door NedGraphics toch voornamelijk in de wandelgangen of in de koffiehoek. Tot ziens Like Like. Nedim, waar je anders niet aan toe kwam. Hopelijk krijg je nu tijd om al die dingen te doen, Ook bedankt om samen de nodige oplossingen te hebben gevonden om de Belgische distributie in goede banen te lijden, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen.

Berichtnavigatie

Veel plezier groetjes Marck. Op onze leeftijd hoeft dat niet meer zo stormachtig, maar we zijn nog niet afgeschreven!!! Geachte Walter, 44 jaar, een ongelooflijke periode van verbondenheid aan het bedrijf Auping.

Beste Walter, Bedankt voor de prettige samenwerking en dat al heel veel jaren. Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. Hopelijk heb je nog wat hobby-projecten i.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.09.2019 05:52 Sura:
   Aan jou heb ik fijne herinneringen, want wij kennen elkaar ook heel wat jaartjes, dus laat het niet aan je hart komen en geniet.

  Ten anker

  Vond