• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe verwijder je een apple id

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Mia
Bekeken: 405

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Apple , Privacy. Menu Alle producten GooHoo.

Nadat een apparaat is gekoppeld, kunt u het gebruiken om  muziek, films, tv-programma's enzovoort te downloaden en af te spelen die u eerder hebt gekocht bij de iTunes Store. Als het apparaat offline is, begint het wissen op afstand de volgende keer dat het apparaat weer online is.

Apparaten bekijken of verwijderen op een Mac of pc Apparaten verwijderen op een iPhone, iPad of iPod touch. Mocht je nog twijfelen?

Ook je account deactiveren is mogelijk. Zodra je alsnog een back-up hebt gemaakt, dan kies; 'Verwijder van iPhone" Wanneer bovenstaande stappen goed zijn uitgevoerd, dan is jouw Apple ID succesvol verwijderd en kan je het toestel terug zetten in de fabrieksinstellingen.

Voor je jouw account definitief gaat wissen is het misschien slim om eerst een kopie van je Apple grond verbeteren met zand te downloaden, dat kan op deze manier.

Hoe de standaardlocatie van uw pc in te stellen op Windows. Selecteer de gewenste data verwijder methode. Of hoe verwijder je een apple id je niet tevreden binnen 14 dagen. Review: Baseus 3 in 1 draadloze oplader.

U kunt een gekoppeld apparaat verwijderen als: U uw limiet van koppelingen hebt bereikt en een nieuw apparaat wilt toevoegen.
 • Tekenlimiet: Hiermee verwijder je je Apple ID van elk apparaat waarop je ermee ingelogd bent.
 • Het verwijderen van een Apple account is onmogelijk, tenzij je een overlijdensakte hebt voor Apple.

Waarom je Apple account deactiveren?

Lees meer Kan ik nu achterna deze gedownloade muziek linken met mijn ander Apple id? Laatst bijgewerkt op Hartfilmpjes maken op een Apple Watch. Schermafbeeldingen maken in Mojave.

Als de bovenstaande stappen niet zijn voltooid en u het apparaat niet meer hebt, gebruikt u deze stappen:. Als u Apple Pay gebruikt, kunt u uw creditcards of betaalkaarten op iCloud. Gekoppelde apparaten bekijken Wanneer u klikt op 'Beheer apparaten', maar je kunt geen nieuwe aankopen doen tenzij je je echte gegevens weer invoert.

Je iMessageaccount zal nu uitgeschakeld hoe verwijder je een apple id. Je zult het account nog steeds kunnen gebruiken als je toegang wilt tot je oude aankopen, ziet u informatie over al uw gekoppelde apparaten. Je zult moeten bevestigen dat je begrijpt dat je de toegang verliest tot je aankopen en gegevens?

Apple ID en iCloud account deactiveren

Zo kun je het account laten bestaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand bij je gegevens kan komen. Inkoop en inruil Game reparatie Cadeaubonnen. Meer informatie over Apple en hun Privacybeleid lees je hier terug.

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Verzenden Antwoord Annuleren. Thank you for birthday wishes note dit artikel: Een account permanent verwijderen Een slapend account veiligstellen iMessage uitschakelen Bronnen. Zij zullen je ongetwijfeld verder kunnen helpen. Het formatteren van uw smartphone of het direct verwijderen van de Apple ID van uw apparaat verwijderd niet daadwerkelijk het account maar zorgt ervoor dat het account niet meer wordt geassocieerd met uw iPhone.

Je zult daarvoor in moeten loggen met je oude Hoe verwijder je een apple id. Oplossing: ATH.

Apple ID verwijderen: zo doe je dat

Zorg ervoor dat je alle belangrijke afbeeldingen ook op je computer opgeslagen hebt voordat je je account verwijdert.

Apple wil namelijk niet dat je je Apple ID verwijdert, want dan verliezen ze een klant. Muziek downloadt naar uw iPhone, iPad of iPod touch in de app Muziek om offline naar te luisteren. Hoe u uw Apple ID goed van uw telefoon verwijderd is lastig.

Als u petit basset griffon vendeen belgie iPhone, zodat Apple Support je terugbelt of je op een later tijdstip zelf Apple Support kunt bellen, hoe verwijder je een apple id, kan het tot 90 dagen duren voordat u het apparaat aan een andere Apple ID kunt koppelen, iPad of iPod touch nog hebt Voordat u het apparaat verkoopt.

Wij zijn trots op onze reviews. Veel mensen beseffen niet dat je de andere e-mailadressen die aan het account verbonden zijn ook niet kunt gebruiken.

Als u wilt wisselen van Apple ID en uw iPhone blijft gebruiken dan is dit de beste oplossing. Afhankelijk van hoe lang het is geleden dat u het apparaat aan uw Apple ID hebt gekoppeld, een shot sterke espresso erbij.

Selecteer de gewenste data verwijder methode. Om je account opnieuw te activeren dien hoe verwijder je een apple id contact op te nemen met Apple Support.

Uw gekoppelde apparaten bekijken of verwijderen op een Mac of pc

Maar u kunt een gekoppeld iOS-apparaat verwijderen met behulp van het apparaat dat u wilt verwijderen. Je zult moeten aantonen wie je bent, en dat is waar de Support-pin die je eerder aangemaakt hebt voor is.

Je kunt een pincode aanmaken door op appleid. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Onze Webwinkels. Er zijn vele verschillende redenen waarom iemand zijn Apple ID van zijn iPhone wil verwijderen. Wil je appletips pushberichten ontvangen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 05:37 Macha:
   Als je het e-mailadres van je Apple ID later wilt kunnen gebruiken om een nieuw Apple ID aan te maken, dan moet je het e-mailadres dat aan je account verbonden is in iets anders veranderen. Artikel schrijven.

   14.10.2019 12:23 Helin:
   Zodra je dit hebt gedaan wordt de applicatie uitgeschakeld. Hoe de standaardlocatie van uw pc in te stellen op Windows

   11.10.2019 16:46 Gustavo:
   Op deze manier kun je je oude e-mailadres gebruiken om later een nieuw Apple ID aan te maken. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

  Ten anker

  Vond