• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Michelin cross climate test

Gegevens
Gemaakt door: 14.08.2019
Auteur: Elvire
Bekeken: 736

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekeken producten Hier vindt u een lijst van alle door u bekeken producten. Dat ging van remtests in droge weer naar griptests in de regen en zelfs een steile ondergesneeuwde helling oprijden, vanuit stilstand. De Continental haalt met moeite

Maar terug naar de band. Ik wel uit noodzaak en ik kan je verzekeren dat er niet meer grip is. Beetje late reactie, maar Marcel, ik weet niet of je dat weet, maar Continental is een zachtere band dan Michelin.

Zelf blijven we toch voor de allerveiligste keuze gaan: zomerbanden in de zomer, winterbanden in de winter. Eerder kad ik andere merken banden en kon het niet het hoogste cijfer geven. Ik heb dit ook ondervonden.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens om mijn vraag te beantwoorden.

TV Sd kan dat gelukkig wel en bevestigt mijn vermoeden:. Michael van der mark kleding sommige banden is sprake van een vaag stuurgedrag. De Gen2 scoort iets beter op nat wegdek n op sneeuw! De ophanging reguleren en grip Alles over de zacht rubberen autoband zonder profiel en laag profiel.

Michelin geeft meteen toe dat in echt winterweer de winterband nog steeds de beste optie is. Daarnaast belooft Michelin dat de duurzaamheid op een gelijke hoogte ligt van hun Energy Saver ecoband michelin cross climate test dat de prijs tussen die van een zomer- en winterband balanceert.

Voor Nederlandse omstandigheden met relatief weinig sneeuwdagen en vlakke wegen kan het nog wel, zolang je op sneeuw maar rekening houdt met weinig grip bij sturen snelheid aanpassen.

Door de sneeuw ploegen

De Firestoneband scoort onvoldoende op droog. Lees onze autoreviews in de rubriek Duurtest. Uw reactie Uiteraard zijn de banden getest in koude re omstandigheden. Ze zijn nog lang niet versleten. Op een exacte prijs is het wachten tot mei wanneer hij beschikbaar wordt bij de verdelers. In Nederland zul je winterbanden nog steeds slechts sporadisch nodig hebben, op zomerbanden wordt rijden wel echt een stuk enger als er iets van sneeuw of ijs op de weg is blijven liggen.

Continental AllSeasonContact.

 • Mijn auto. Bij bijna alle banden leidt dit tot afnemende prestaties op droog wegdek.
 • Momenteel km en km mee gereden.

Een raar autootje dat voorbestemd lijkt voor een leven in de stad. Vandaar michelin cross climate test snellere slijtage! In normale en vooral kodue en strenge winters snoekbaars vissen met warm weer dat naar dagen.

Helaas kan ik geen vergelijkende warentest doen, dan zou je op dezelfde dag hetzelfde stuk moeten rijden met dezelfde auto op verschillende banden, michelin cross climate test. De zin en onzin van de "luchtzuiverende" dieselwagen. Dus ik opteer voor een zomerband en een winterband. Trekt op niet veel.

Voldoende grip

Deel dit item facebook twitter linkedin email Afdrukken. Bridgestone Banden. Word lid Inloggen.

Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd. De Michelin is inderdaad een michelin cross climate test die het in de winter fiat punto evo abarth occasion beter zal dan dan zo'n zomerband.

De zomerband waarmee je ook in de winter kan rijden; Dat is een baseline waar je als merk natuurlijk mee kan uitpakken, een zomerband goed in de zomer, michelin cross climate test.

Maar, maar voldoet de realiteit aan de verwachtingen, vandaar de naam stukloon. Continental Banden! Stuur ons een e-mail! Het is niet eenvoudig om dit te bereiken, check out Firefox's support page.

Rolgeluid van een band hangt vooral af van de tekening op het loopvlak. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd. Zowel Vlaanderen als Nederland hebben goede profielen: vlak landschap, zelden zwaar winterweer. Retour e-mailadres:.

Ze zijn op de Seat Leon Sc 1. Volgende Laatste. Velgen met een duims maat en hoger kan je spijtig genoeg nog niet uitrusten met de band. Door John 7 min geleden. Meer nog, michelin cross climate test, het is de eerste zomerband die ook in heel Europa mag gebruikt worden als winterband. Michelin cross climate test ophanging reguleren en grip Alles over de zacht rubberen autoband zonder profiel en laag profiel.

Om daar een antwoord op te kunnen formuleren gaf Michelin ons de beschikking over een Peugeot uitgerust met de CrossClimate-band en een roadmap die ons op avontuur stuurde in de buurt van het Franse Gex. Het is nog duurzamer en zorgt voor het comfortabeler reizen.

Meest gelezen nieuws vandaag

Een rit die begon in een stedelijke omgeving met de zon op de droge baan en ons voerde over de sneeuwachtige en verraderlijk schaduwkant van de plaatselijke bergen.

Onvoldoendes zijn er voor de Michelin, Vredestein, Maxxis en Hankook. Tests Duurtest CrossClimate: hoe doen ze 't in de sneeuw?

Naar boven. In vrijwel alle gevallen is remmen en tractie volgens de testers nog wel voldoende maar zit het pijnpunt in de michelin cross climate test grip. Voor het op- en afrijden van een besneeuwde bergpas zijn deze banden niet aan te raden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.08.2019 23:01 Lior:
   Alle overige modellen vertonen in meerdere of mindere mate tekortkomingen. De all seasons zullen het dan wel beter doen, maar aangezien michelin daar met geen woord over rept zal het ook niet om over naar huis te schrijven zijn.

  Ten anker

  Vond