• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Motorrijder filmt eigen dood

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Mex
Bekeken: 772

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Speervisser belandt per ongeluk in haaienbek: "Ik hoorde zijn tanden mijn bot kraken". Fikse winst voor extreemrechtse AfD bij Duitse deelstaatverkiezingen.

Schatting: meer dan honderd doden De delegatie van het Rode Kruis in Jemen schat het aantal doden op meer dan honderd, na een bezoek aan het gevangeniscomplex. Zeker honderd doden bij luchtaanval op gevangenis in Jemen.

Ook eten hondeneigenaren gezonder en zijn ze socialer. Brandweer Rome bevrijdt paus uit lift. Uiteindelijk stal de man een bus van een postbedrijf waarmee hij naar de bioscoop reed.

Tientallen doden bij luchtaanval in Jemen, motorrijder filmt eigen dood. Motorrijder 31 komt om het leven na aanrijding tegen verkeersbord. Rond uur 's nachts reed de auto al een motorrijder filmt eigen dood harder dan toegestaan over de Rotterdamse Brienenoordbrug, teken voor de politie om de bestuurder te sommeren ze te volgen.

Belgische vliegt buiten in Zwitserland omdat ze niet genoeg geld heeft. We hebben al vaker opgeroepen om hiervoor geen taakstraffen op te leggen, want dat wordt vaak als stoer gezien. Nederlands stel verongelukt op Duitse snelweg.

Het is beslist: Songfestival gaat door in Rotterdam. Na een zoektocht zag de politie dat de man zich diep in wat bosjes had verstopt. De schutter werd door de politie gedood bij een bioscoop in Odessa. Volgens de autoriteiten van de Houthi's verbleven er personen in het detentiecentrum. Flagrante leugens Foutje gezien? In het nieuws.

Bizar 2. Zuid hollands landschap opzeggen schrapt tien vluchten in verband met de staking van het grondpersoneel maandagochtend, motorrijder filmt eigen dood. De orkaan Dorian is uitgegroeid tot de zwaarste categorie 5 en stevent af op de Abaco Eilanden ten noorden van de Bahama's, voor de kust van de Amerikaanse staat Florida.

Minstens vijftig personen zijn gewond geraakt bij het bombardement in de provincie Dhamar, meldde een woordvoerder van het door de Houthi's gecontroleerde ministerie van Gezondheid aan de televisiezender Al-Masira. We kunnen alle hulp gebruiken om hier een einde aan te maken.

Volg clint op socialmedia

De schutter werd door de politie gedood bij een bioscoop in Odessa. Drama in Francorchamps: jonge Fransman komt om in Formule 2-race Het hart van mensen die een hond hebben is gemiddeld gezonder dan dat van mensen die geen huisdier hebben.

Beiden bezweken ter plekke aan hun verwondingen. Gespot: designsofa voor hipsterhonden. De orkaan Dorian is uitgegroeid tot de zwaarste categorie 5 en stevent af op de Abaco Eilanden ten noorden van de Bahama's, voor de kust van de Amerikaanse staat Florida, motorrijder filmt eigen dood. De meerzicht en van manen en de moeder hopen andere motorrijders te waarschuwen met de beelden.

Schatting: meer dan honderd doden De delegatie van het Rode Kruis motorrijder filmt eigen dood Jemen schat het aantal doden op meer dan honderd, na een bezoek aan het gevangeniscomplex.

Een Nederlandse man en vrouw zijn afgelopen nacht verongelukt op een Duitse snelweg. Niemand is veilig voor hackers, dat heeft Jack Dorsey wel ondervonden. Waarom september nog niet de slechtste filemaand is en je afgelopen vakantie toch stond aan te schuiven.

Dodental schietpartij Texas opgelopen. Hackers konden jarenlang wachtwoorden en berichten stelen van iPhones: website bezoeken was motorrijder filmt eigen dood.

Waar het eind augustus nog 25 tot 30 graden was, motorrijder filmt eigen dood, komt de temperatuur begin september amper boven de 20 graden uit. De politie en de moeder hopen andere motorrijders te waarschuwen met de beelden.

Belgische vliegt buiten in Zwitserland omdat ze niet genoeg geld heeft. Het is beslist: Songfestival gaat door in Rotterdam. Twitteracount van Twitterbaas gehackt.

Meest Gelezen

Clark ging op de bewuste dag een race kijken op het eiland Isle of Man, in de Ierse Zee. Nadien reageerde Halsema met een open brief, waarin ze veel van de uitspraken die de krant had gemaakt ontkende. Zwangere gevangene bevalt alleen in cel en wordt urenlang aan haar lot overgelaten. Bevat video Muziek.

Bevat video. Na het negeren van een stopteken, botste de auto al spookrijdend op een tegemoet rijdende politieauto. Dievegge rooft voor 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 01:04 Minka:
   Daarop is te zien hoe hij tijdens een wheelie zijn evenwicht verliest, valt en frontaal op een bestelwagen knalt die uit de andere richting komt.

  Ten anker

  Vond