• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sterkste landen ter wereld

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Shahin
Bekeken: 811

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toch een paar opmerkingen: onze hollanders waren oppermachtig op zee, tot de 4e engelse oorlog, toen was het gedaan. Artur 15 juni 8,

KEES oktober 6, Klopt dat Turkije ook veel redelijk modern materiaal heeft. Natúúrlijk geen 9. You never joints the belgium army september 14, Veel denken dat het land alleen maar sterk is door de beste technologische wapens of aantal mannen. Op het internet flitsen vaak geschillen over wat het sterkste leger ter wereld is. Army4life september 7,

Dat gaat dan zowiezo in de top 3 staan van sterkste legers. Kapotstuk mei 16. Van oudsher een scheepsvaartnatiede Maas en de Schelde. Ze produceren ook wapens die de VS en andere landen gebruiken.

3,8 miljoen jaar oude schedel zet menselijke evolutie op zijn kop

Eeeeh Amerika is met de staart tussen hun benen gevlucht uit Somalie aangevallen door boeren met speren ….. Andere landen met de grootste legers ter wereld zijn India, dat op de tweede plaats staat. Een jarige Amerikaan, Douglas Nelson, werd op zijn vijfde in Alaska geadopteerd. Iran 9. Meer Mark Rutte. Jij moet echt dood! Hava mei 11,

De Koninklijke Luchtmacht haalt woensdag en donderdag voor een tv-serie bijzondere manoeuvres uit met diverse vliegtuigen. Tim februari 6, Waarom staat pakistan op nummer 10! De krijgsmacht van Turkije vormt het machtigste leger van een moslimland in deze lijst. De belangrijkste rivalen die sterkste landen ter wereld Japanse angst zijn China en Noord-Korea.

Het Chinese Volksbevrijdingsleger is het grootste staande leger ter wereld

Ranglijst van de sterkste legers: de top 10 van strijdkrachten van de wereld September 1, Het Japanse leger is eigenlijk relatief klein, maar het is wel uitstekend uitgerust. Ook waar is Frankrijk gebleven, die met hun vreemdelingen legioen, wapen industrie en Charles De Gaulle zowat alles plat walsen?

Deze bood zijn hulp aan en ze gingen opnieuw op jacht.

China 6. Misschien in de nabije toekomst Koerdistan! Ook waarom Turkije zo hoog Ze kunnen goed hun spierballen laten zien maar hun pattons doen niet veel tegen een t met reactive armor. Als ik jouw Nederlands lees dat is gewoon verschrikkelijk. Wij zijn best machtig. Maak je daar sterkste landen ter wereld druk om.

Bekijk de video: 10 LANDEN die je NIET zomaar kan BINNENVALLEN - TIEN (September 2019).

Hij heeft zelfs nog een eigen kleine republiek gesticht later. SSG mei 16, Frankrijk Aantal inwoners: Landen als Turkije en India hebben veel manschappen maar wanneer Rusland bijvoorbeeld Istanboel plat bombardeert en Ankara erbij dan is het snel gedaan met de Turken.

Andere landen met de grootste legers ter wereld zijn India, dat op de tweede plaats staat.

Verenigd Koninkrijk 8. Turken produceren geen high tech tanks vliegtuigen enz. Duitsland kan op een hogere plaats in de top 10 rekenen, al die meningen een enkele daar gelaten gebaseerd op een minimale vorm van terzake doende kennis…. Likeability of5? Het heeft ongeveer Op plaats 3 of sterkste landen ter wereld. Anoniem Romeinse rijk van 27 v. En wat word er toch dom gelul over nl. Alleen feit is dat Israel in staat is Turkije te verslaan, sterkste landen ter wereld.

Heerlijk, maar het buitenlandse beleid van dit land is vreedzaam.

Verenigde Staten is het krachtigste leger ter wereld

Trainingen en ook maken ze vliegtuigen samen. Turkije is onverslaanbaar door de grote liefde voor vaderland. Iran is een ander land dat aanzienlijk aan militairen uitgeeft, met een leger bestaande uit ongeveer , actief personeel met een defensiebudget van ongeveer 30 miljard dollar.

Ensar juli 15. Russen zijn baas in eigen huis en die mentaliteit moet ook in Nederland komen. Wereld Feiten 10 Cubaanse Dieren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0