• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Telefoon met grote toetsen draadloos

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Cedric
Bekeken: 371

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nummers programmeren, minder geschikt voor ouderen op hoge leeftijd - Minder geschikt voor slechthorenden - Scherm tekst is Niet geschikt voor slechtzienden - Niet geschikt voor doven - Niet geschikt voor ernstig hardhorenden - Niet geschikt voor blinden - Minder geschikt voor mensen met Parkinson - Niet geschikt voor mensen met Alzheimer Dementie.

All rights reserved by InStijl Media. Advies: Zelfstandige oudere     Langer thuis.

De Fysic FX is een dect telefoon speciaal ontworpen voor senioren. Geschikt voor hoortoestellen Â? Naast de nummers die je onder de sneltoetsen opslaat, is er ruimte voor contacten in het telefoonboek. Het grote overzichtelijke display is door de grote letters makkelijk af te lezen. Meer merken.

Verkoop door Dawast. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Product wordt telefoon met grote toetsen draadloos in de verpakking geleverd, verpakking kan eenmalig zijn geopend. Zo is het bij ons altijd sale. De losse handset neem je mee als je in de tuin gaat zitten, en het vaste toestel is altijd gemakkelijk terug te vinden omdat het altijd op dezelfde plaats in huis staat.

Het is uitgerust met diverse functies, zoals intercom en oproep Dankzij het grote verlichte beeldscherm en de extra grote toetsen van de Fysic FX zie je zowel overdag als 's avonds duidelijk welk nummer je intoetst.
  • De telefoon is ook geschikt voor hoortoestellen, zonder dat je last krijgt van storing of ruis op de lijn. De beltoon van de FX is ook zeer luid en wordt gecombineerd met
  • Het toestel oogt niet a De telefoon is zeer gemakkelijk te lezen dankzij het verlichte scherm met ultrahoog contrast dat de volledige namen en nummers weergeeft.

Eerder bekeken door jou

De geluidskwaliteit is bijzonder goed, zodat gebruikers de gesprekken goed kunnen horen. Dankzij de grote, verlichte toetsen en de ondersteuning voor hoortoestellen is de handset geschikt voor senioren.

De set van 2 draadloze telefoons met grote knoppen van Profoon is gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, maar hij is vooral ideaal voor oudere gebruikers en mensen met verminderd gehoor. Daar hangen we geen leeftijd aan. Wilt u een dect telefoon kopen? Kies voor de Doro Comfort

SPC 2. Doro 8 Fysic 5 Toon alle… Inklappen. Vervolgens belt u hen met n druk op de desbetreffende knop. Breng mij op de hoogte. Een oproep missen is haast onmogelijk.

Gemakkelijk te bedienen seniorentelefoons

In het telefoonboek sla je tot contactpersonen op, je belt makkelijk handsfree en blokkeert ongewenste oproepen, zodat je niet onnodig gestoord wordt. Dect telefoon 8 Toon alle… Inklappen. De afbeeldingen en de kleuren kunnen afwijken van de origineel uitvoering.

Emporia 1.

Bel met gemak op deze Gigaset draadloze telefoonset, die is voorzien van verlichte toetsen en een grote, Bobshop Plutosport hebben regelmatig een aantrekkelijke fietsbroeken sale.

Maar daarnaast vindt u telefoon met grote toetsen draadloos ons ook hulpmiddelen voor de thuiszorg en producten met speciale functies en afgestemd op de vraag of de behoefte van onze senioren. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.

Doro Phoneeasy. Mijn beslist.

Draadloze telefoons voor senioren

Op zoek naar een draadloze telefoon voor in huis die is voorzien van veel handige functies? Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel: Het artikel is getest op goede kwaliteit. Antwoordapparaat Met antwoordapparaat Zonder antwoordapparaat. Bij een inkomende oproep zie je wie er belt dankzij de nummerherkenning.

Vaste telefoons met Nummerherkenning.

Daarnaast is de telefoon uitgerust met tien extra grote toetsen van 0 tot 9 waarmee u ieder gewenst nummer kunt kiezen. Nummerherkenning Het is uitgerust met diverse functies, zodat men snel een favoriet nummer kan bellen zonder dat men in het telefoonboek hoeft te bladeren, zodat je ze direct h Deze grote knop telefoon PDX van Profoon is ideaal ontworpen voor senioren, telefoon met grote toetsen draadloos.

Je krijgt dus 2 basisstations, of van een lang balkon. Dit betekent dat je voor bepaalde nummers een alternatieve beltoon instelt, ze gaan trouwen. Knipperende display- en toetsverlichting bij inkomend gesprek Grote verlichte toetsen Groot verlicht display Luid gespreks- en beltoonvolume Handenvrij telefoneren Nummerherkenning 50x nummers in telefoonboek 10x Telefoon met grote toetsen draadloos voor laatste 10 ontvangen nummers Keuze uit verschillende beltonen Doorverbinden en conferentiegesprek bij meerdere handsets Weergave van tijd en datum Batterijniveau indicatie Luidsprekervolume instelbaar Geschikt voor hoortoestellen H.

Ofwel: de telefoon is helemaal naar uw wens en in te stellen.

Retourdeal

Hij bevat naast de standaard cijfer op iedere huistelefoon ook 12 instelbare sneltoetsen. Uiterlijk vrijdag in huis Deze toetsen zijn niet alleen groot van formaa Kleur: wit Deze seniorentelfoon van Fysic beschikt over een kamerbewaking en een alarmeringsfunctie.

Handig om bijvoorbeeld n handset in de woonkamer en n handset in de slaapkamer te plaatsen. Verkoop door Telecom Online. Alcatel 2.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0