• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle films van denzel washington

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Maura
Bekeken: 951

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En dan gebeurt toch waar iedereen voor vreest. Denzel Washington is goed bevriend met collega Julia Roberts. Met opnieuw Spike Lee in actie gaat deze film over een bankoverval waar de overvallers, de onderhandelaar van de politie Washington en een lobbyiste er samen uit moeten geraken.

Die laatste wil de tien atoomraketten niet afschieten omdat de bevestiging tot vuren niet duidelijk is doorgekomen door een defect aan de verbindingsapparatuur. Flight Watchlist. Philadelphia Philadelphia staat ons in het geheugen gegrift door de iconische rol van Tom Hanks. Dan wordt een nieuwe, zwarte coach Denzel aangesteld om de groep gedemotiveerde American footballers om te vormen tot een winning team.

Best gewaardeerde Netflix films en series. Als 'Demetrius Williams'. Denzel Washington in Deja Vu.

Het was een favoriet bij de Oscars. Deze week zijn het er zeven. Als 'Detective Keith Frazier'? Our Planet - Behind The Scenes. Al snel volgde een film: Fences.

Wendy van Dijk: Het is spannend, mijn program­ma's kunnen minder gaan scoren

Voormalig geheimagent Robert McCall Denzel Washington , zet zijn eigen dood in scene om een rustig leven te leiden in Boston. Als 'Whip'. Daar krijgt hij de leiding aangeboden van de 54ste infanterie, een regiment dat enkel bestaat uit zwarten. Expeditie Robinson geeft weer hint: doet ook Roy Donders mee? Die laatste wil de tien atoomraketten niet afschieten omdat de bevestiging tot vuren niet duidelijk is doorgekomen door een defect aan de verbindingsapparatuur.

Ook interessant.

  • Dan wordt een nieuwe, zwarte coach Denzel aangesteld om de groep gedemotiveerde American footballers om te vormen tot een winning team.
  • Als 'Pvt. Chris Pine en Denzel Washington in Unstoppable.

In deze film zorgt Denzel als piloot Whip Whitacker voor een goede afloop van een vlucht waarbij de apparatuur van het vliegtuig het heeft begeven. Denzel Washington in The Equalizer 2. Vergelijkbare Berichten Acteurs. Denzel Washington en Mark Wahlberg in 2 Guns. In Alle films van denzel washington was de film van Ridley Scott niet in staat om de romkom Alles is liefde van de eerste ovenschotel rode kool gehakt jumbo te stoten.

The Equalizer

Tel daar mooie rollen voor Clive Owen, Christopher Plummer en Willem Dafoe bij op en je hebt een thriller waar je u tegen zegt. Het dorpje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door de meedogenloze Bartholomew Bogue. Safe House Watchlist. Hij wist de controversiële leider van The Nation of Islam bijna onlosmakelijk te emuleren en het resultaat is een fantastische, genuanceerde film.

Topacteur in een topprent. Die kan van lichaam verwisselen door uit eten oud ootmarsum Denzel Washington Watchlist. Als 'Sam Chisolm', alle films van denzel washington.

De film is een remake van Akira Kurusawa's Seven Samurai. Training Day Wanneer Hoyt eindelijk zijn droomjob bij de anti-drugsbrigade te pakken heeft, merkt hij snel dat niet alles in dat team zuiver op de graad is.

Denzel Washington: films, nieuws

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht. De aanstelling van de onbekende donkere coach Herman Boone als hoofdcoach van het football team, maakt het niet beter.

Slot: De smaak van Joël. Alle films van Denzel Washington.

Schrijf je alle films van denzel washington voor onze dagelijkse mail update. Wanneer hij een storm met zijn vliegtuig moet trotseren, lijkt het einde inzicht. Als 'Pvt. De 9e van Quentin Tarantino. Nieuwe James Bond film krijgt een titel, en dit is 'm.

Nieuw: Strippers Cars for Cash. In Nederland was de film van Ridley Scott niet in staat om de romkom Alles is liefde van de eerste plaats te stoten.

Ik Vertrek: boerderij in Australië. En terecht. Cookies Gids.

Safe House Watchlist. John Travolta Watchlist. Ridley Scott Watchlist. De ontwikkelingen zijn nog in een erg vroeg stadium, maar er zijn nu geruchten dat Chris Pratt de rol van Indy op zich gaat nemen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0