• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Brasserie park leiderdorp kinderboerderij

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Frédérique
Bekeken: 981

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wie zijn wij? Quiches erg week. Vind wel dat het langzamerhand steeds prijziger wordt.

Bediening was erg klungelig. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Zeker voor herhaling vatbaar! Park de Houtkamp, waar dit restaurant in ligt, is een prachtige locatie: geheel niet geschikt voor dit would be lounge-actige set upje.

Locatie is erg mooi.

Brasserie Park voert een klassieke kaart, maar dan met een moderne inslag. Beoordeeld op 3 juni Gezellig. Erg jammer want het is een mooie zaak en een goede keuken. Beoordeeld op 25 juni Groot terras. Als je daar in de zomer gaat barbequen is het net een prive tuinfeest, daar moet de eigenaar het brasserie park leiderdorp kinderboerderij laten.

Tot in de late uurtjes
 • Wel erg lawaaierig.
 • Het eten was prima, bediening was vlot, voorkomend en spontaan. Wij komen hier graag met of zonder de kinderen.

Meer informatie

Ook heeft het een keer zo lang geduurd, dat ik ben weg gegaan. Het is zonde want het is een prima plaats om lekker te kunnen eten Het eten is heerlijk en ze meer dan voldoende keuze uit lekkere verfrissende drankjes.

Je krijgt een groot bord, maar er ligt bijna niks op. Boutique Hotel De Barones van Leyden.

 • Heeft dit restaurant een gezellige bar?
 • Het is zonde want het is een prima plaats om lekker te kunnen eten

Bedank cviper Onlangs gegeten in Brasserie Park. De laatste drie jaar dit moeten aanpassen omdat de kleinkinderen ook mee gaan. Henk Koster 10 punten. Agenda Bij de Brasserie Groep is altijd iets te doen.

Over het algemeen is het eten goed.

Waarderingen en beoordelingen

We waren met 6 man en hadden iets te vieren. Eten gaan wij hier niet meer. Tournedos was niet doorheen te komen, smakeloos en taai. Als je thuis komt heb je nog steeds trek.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Leuke en mooie Brasserie met een lekker terras? Brasserie park leiderdorp kinderboerderij dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Wat een leuke locatie. Boutique Hotel De Barones van Leyden.

Hoe was jouw ervaring?

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Brasserie Park. Heeft dit restaurant een gezellige bar? Meerdere malen hier gegeten. Het buitenterras is altijd gezellig. Beetje aan de prijzige kant.

 • Ben je op zoek naar de perfecte locatie om iets te vieren in de omgeving van Leiden?
 • Een prima gelegenheid.
 • Bespaar geld.
 • Poen poen poen poen.

De lokatie gaat te grabbel, maar niet overheerlijk. Alle restaurants in Leiderdorp weergeven. Moet wel even vermelden brasserie park leiderdorp kinderboerderij de Irish coffee niet echt goed van smaak was.

Jammer dat dat niet altijd gewaardeerd wordt door iedereen. Erg jammer want het is een mooie zaak en een goede keuken. Wel vind ik de prijs en kwaliteit niet in balans. En de smaak is goed, ik zou het meer gunnen aan iemand die ECHT wat kan, brasserie park leiderdorp kinderboerderij.

Contactgegevens

De laatste drie jaar dit moeten aanpassen omdat de kleinkinderen ook mee gaan. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Te laat bestelling opnemen, geen ruimte voor wijzigingen in het menu, niet vriendelijk. Regelmatig met de lunch al genoten van het uurtje vis en nu ook overtuigd door een heerlijk diner.

Poen poen poen poen. Vorige Volgende. Het eten is altijd goed.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.09.2019 07:43 Jamila:
   Je krijgt een groot bord, maar er ligt bijna niks op.

   20.09.2019 06:58 Iain:
   Jammer dat dat niet altijd gewaardeerd wordt door iedereen.

  Ten anker

  Vond