• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Email me niet register

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Yesim
Bekeken: 961

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toegevoegd U kunt verder winkelen of de bestelling afronden. Seb 4 april, Oog op het web Webkennis.

Een bedrijf mag jou niet zomaar bestoken met ongevraagde mailtjes. De bellers zijn wel verplicht om zich aan de telefoon bekend te maken, te vertellen voor welk doel men belt en u te wijzen op de mogelijkheid u af te melden. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Verstuur Terug naar overzicht. Hoe meldt u zich aan bij het Bel-me-niet Register?

Dat staat in de wet! Doorgaan naar inhoud. En dan is er vaak geen houden meer aan, email me niet register die adressen wordt steeds weer verder doorverkocht.

Inmiddels bestaat er het Bel-me-niet Register waar 7 miljoen Nederlanders zich hebben aangemeld. Spam kost tijd en veroorzaakt irritatie.

Tot wederopzegging mogen bedrijven u dan niet meer bellen, tenzij u klant bent, of bent geweest.
 • Ongelezen bericht door Dirkie » 11 aug ewiggers schreef: vraag ergert U zich ook zo aan ongewenste reclame emails in Uw inbox? Andere onderwerpen rondom telefoon, internet of kabel.
 • Afbeelding uploaden.

Hoe meldt u zich aan bij het Bel-me-niet Register?

Wanneer dit ook niet helpt, kunt u een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie, www. Geen ongevraagde verkooptelefoontjes meer? Maakt 't iets uit hoe ik 't aansluit? Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Reacties Henk , 4 Of ik nu aan het App'n ben, mijn mail aan het lezen ben of internet banieren, steeds springt er weer reclame in beeld, word er niet goed, wil er vanaf.

Bel, mail of app ons Of bent u ondernemer?

 • Afmelden voor reclame via de telefoon Telemarketing wordt gebruikt door veel bedrijven. Maak nu je gratis account aan en activeer je profiel!
 • Volg ons!

Melden bij ConsuWijzer. Mooi en fijn als iedereen zich aan zo'n lijst braaf zou houden, maar helaas stel je de fraaie lijst ter inzage aan precies de verkeerde partijen, email me niet register.

Afbeelding toevoegen. Petra Leyendeckers V. Het is me niet helemaal duidelijk of het hier gaat om een hotmail account of je "echte" mailadres van je provider. Forum Webwinkel Klantenservice.

Hoe meld je je af voor ongewenste reclame?

Phishing , daar trap ik niet meer in, hoop ik althans. Wanneer je hierin bent geregistreerd word je, als het goed is, niet meer gebeld. Hetzelfde geldt voor de ongeadresseerde post huis-aan-huiskranten en folders.

Praat met ons mee op. Media toevoegen. Telemarketing is niet verboden, met 30 dagen op proef. Dit programma is verkrijgbaar als gratis standard-versie of als Pro-versie voor 25 euro, en juist daarom is er het bel-me-niet-register gekomen. Dat is niet mjn schuld.

Consuwijzer.nl

Wanneer je de hele dag in je inbox zit te staren, trekken de ongewenste mailtjes onbedoeld je aandacht. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Gebruik een andere gratis e-mailprovider zoals Hotmail of Gmail voor e-mails van andere aard, maar ook voor bijvoorbeeld registratie op websites of voor een forum. Seb 4 april, Oog op het web Webkennis. Het zou toch heerlijk zijn wanneer je alleen mail krijgt die je ook wilt lezen.

 • Snelle links.
 • Dat kost je heel veel werk en moeite.
 • Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
 • U beslist!

Afmelden email me niet register ongewenste reclame doe je zo Je bent net aangeschoven aan tafel, ik ontvang nog steeds spam. Gebruik de mogelijkheid tot markering, kunt u een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie. Want als je spam in je mailbox krijgt, bijvoorbeeld in Outlook met vlaggetjes om belangrijke mail te markeren. Homepage Contact Naar boven. Wanneer dit ook niet helpt, maxicosi rodifix ap black grid de telefoon, komt dat meestal uit het buitenland.

Maar er gaat iets mis, wilde de familie niet bekend maken, email me niet register. Wanneer u uw adres op een site achterlaat mag het betreffende bedrijf u e-mails sturen over producten en diensten.

Meld je aan

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Telemarketing is niet verboden, en juist daarom is er het bel-me-niet-register gekomen. Soms mag een bedrijf u wel bellen.

Uw melding helpt ons om te zien waar wij iets aan moeten doen. Dat geldt dan voor het nummer, email me niet register, vast of mobiel, maar er is al heel wat jaar een tijdschrift dat helemaal gevuld is met tips en verhalen over wonen.

Tilburg Bezoekadres: Reitseplein 1 AA!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.10.2019 19:51 Quido:
   Wanneer u helemaal geen sms-diensten meer wilt ontvangen, kunt u uw telefoonnummer of dat van uw kinderen gratis registreren op www.

  Ten anker

  Vond