• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen

Gegevens
Gemaakt door: 24.09.2019
Auteur: Anniko
Bekeken: 839

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wat heb ik nodig om een paspoort of identiteitskaart aan te vragen? De kosten voor paspoorten en identiteitskaarten bij ambassades, consulaten en grensgemeenten  verschillen per aanvraagpunt.

Breng je afhaalbewijs mee en je oude reisdocument als dat nog in je bezit is.

Ga dus ruim voordat je op vakantie gaat! Identiteitskaart Een identiteitskaart voor personen boven de 18 jaar is 10 jaar geldig. Voor de kantoorslaven onder ons: op maandag- en vrijdagavond is het Inwonersplein tot Je kunt de geldigheidsduur niet verlengen. Laat de gemachtigde ook zijn of haar handtekening zetten.

Is ID uit lenen identiteitsfraude. Oh yeah, de gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen is geboekt en jij gaat beginnen aan de grote voorpret. Kom met de benodigde documenten naar het Inwonersplein. Laat de gemachtigde ook zijn of haar handtekening zetten. Woont u in Nederland en hebt u een andere nationaliteit.

Verlies of diefstal van je Nederlandse paspoort of identiteitskaart meld je bij ons. Log in met je DigiD en vul de gegevens in. Ja, dat kan als:  je telefonisch of via e-mail te bereiken bent; je geen spoedaanvraag hebt gedaan; je niet meer dan 3 vermissingen van reisdocumenten in 5 jaar hebt opgegeven; je als bewoner staat ingeschreven op een woonadres, niet op een briefadres; je adres niet in onderzoek staat bij de gemeente zie de pagina over adresonderzoek ; je vorige reisdocument niet als vermist geregistreerd staat.
 • Je kunt alleen direct een nieuwe aanvragen als je de vermissing aan de balie doorgeeft. Wat als mijn reisdocument is verlopen?
 • Afspraak maken Stap voor stap 1. Op het Inwonersplein Stadskantoor  is iedereen welkom van van maandag tot en met vrijdag tussen

Veel gezocht: afval mantelzorg rijbewijs paspoort wmo. Als je reisdocument is verlopen, lever je het bij het ophalen van een nieuw aangevraagd identiteitsbewijs bij ons in. Mocht het document eerder klaar zijn, dan krijg je van ons bericht via e-mail. De Rijksoverheid. Neem uw kind dan mee naar de gemeente. Let op: Meld je de vermissing online, dan kun je in verband met controle en verwerking pas na 2 werkdagen een nieuw reisdocument aanvragen bij de balie.

Als je meerdere nationaliteiten hebt ook de eventuele reisdocumenten van de andere nationaliteit.

 • Wilt u weten wanneer u uw paspoort of ID-kaart moet vernieuwen?
 • U bevindt zich hier: Home Onderwerpen Paspoort en identiteitskaart Vraag en antwoord Wat kost een paspoort of identiteitskaart?

Daarvoor kun je zonder afspraak bij ons binnen lopen! Een paspoort of gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen ID-kaart is een reisdocument n een identiteitsbewijs. Verlies of diefstal van je Nederlandse paspoort of identiteitskaart meld je bij ons. Tip: houd er rekening mee dat het Stadhuisplein tot begin september moeilijker bereikbaar is in verband met werkzaamheden.

Ik ben op zoek naar.

Paspoort/identiteitskaart, kwijt of gestolen

Ben je 3 of meer identiteitsbewijzen paspoorten of identiteitskaarten binnen 5 jaar kwijtgeraakt, dan kan het langer duren voordat je een nieuw identiteitsbewijs krijgt. Ja, dat kan. Foto: Pixabay.

Telefoon : - 85 25 00 E - mail: info gemeentemaasgouw. U moet steeds een nieuw reisdocument aanvragen. Vragen over de bezorging Heb je nog vragen over de bezorging en wanneer dit mogelijk is, stel ze dan aan de baliemedewerker wanneer je het reisdocument komt aanvragen.

Ook als ze niet meer geldig zijn; Een pasfoto, gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen. Foutje gezien.

Zo kun je een paspoort aanvragen in Eindhoven

Doe dan aangifte van vermissing bij de balie, tegelijk met de aanvraag van je nieuwe paspoort of ID-kaart. Tijdens dit huisbezoek controleren wij of alle gegevens kloppen. Let op de eisen die aan de pasfoto gesteld worden zie rijksoverheid.

Op maandag tussen Of ben je op zoek naar Contact met de gemeente. Ben je 3 of meer identiteitsbewijzen paspoorten of identiteitskaarten binnen 5 jaar kwijtgeraakt, dan kan het langer duren voordat je een nieuw identiteitsbewijs krijgt. Wat is het postadres van de gemeente. Gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen Instagram. Online melden van de vermissing, gemeentehuis eindhoven paspoort aanvragen.

Fotocollage maken online hema ID uit lenen identiteitsfraude? Neem uw kind dan mee naar de gemeente.

Ik ben niet in staat om naar de balie te komen.

Deel deze pagina

Daarvoor kun je zonder afspraak bij ons binnen lopen. Vluchtelingenpaspoort Een vluchtelingenpaspoort is een Nederlands reisdocument voor vluchtelingen. Bij de gemeente kunt u dit persoonlijk aanvragen. Is je paspoort of identiteitskaart vóór deze datum uitgegeven, dan is het 5 jaar geldig.

Bent u 18 jaar of ouder dan is dit 10 jaar. Machtiging voor het aanvragen van een identiteitskaart. Stuur dan een mail naar vergunningen eindhoven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.09.2019 11:37 Hayo:
   U kunt een paspoort of ID-kaart niet verlengen. Dit kan een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zijn.

   27.09.2019 12:49 Devran:
   Wat is het postadres van de gemeente? Voor een spoedaanvraag betaal je extra, zie 'Wat kost een paspoort of identiteitskaart?

   28.09.2019 17:17 Kassandra:
   Maar ook bij bepaalde gemeenten de aangewezen grensgemeenten in Nederland. Bekijk de eisen die aan de foto gesteld worden op rijksoverheid.

  Ten anker

  Vond