• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google vertaal engels naar nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 24.08.2019
Auteur: Egon
Bekeken: 184

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wachtwoord vergeten? Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant? Ervaar de volledige kracht van DeepL!

Le Monde Frankrijk. Dat is althans de bedoeling. De dienst zelf is gratis; het bedrijf wil geld verdienen door, net als Google, zijn vertaaldiensten aan te bieden aan andere bedrijven. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Webpagina's vertalen in Chrome Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.

Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Feedback verzenden over Annuleren Toch vertalen. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Gratis beta downloaden.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Klik onder Talen op Taal.
 • Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant? Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek.
 • Het bedrijf kon voortbouwen op een al langer bestaand ander product: Linguee, een in Duitsland, Frankrijk en Spanje populaire zoekmachine voor vertalingen.

Start Chrome opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Tegelijkertijd beschikte DeepL over een enorme hoeveelheid meertalige teksten om de netwerken te trainen. Dat moet een stuk beter kunnen, meent DeepL, dat het op 'een enorme en hectische reddingsoperatie' houdt. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

 • In de nabije toekomst zullen meer talen worden toegevoegd, waaronder Mandarijn, Japans en Russisch. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.
 • Sleep hier een. Werkt dit niet?

Volgens Hans Mooijer van DeepL heeft zijn bedrijf geprofiteerd van recente doorbraken in machine learning. Vooral van het Italiaans in het Engels. Gratis beta plaats in de ardennen puzzelwoordenboek Nee, bedankt! De taal van je Chrome-browser wijzigen alleen Windows en Chromebook.

Als je moet schrijven in een taal die je computer niet ondersteunt, kun je de Chrome-extensie Google Transcript gebruiken.

Zojuist vertaald

Zo schermt DeepL met hogere BLEU-scores, de gestandaardiseerde score die gebruikt wordt om de kwaliteit van automatische vertalingen aan te geven. Toch claimt het bedrijf beter te zijn dan zijn bekende voorgangers.

Deze optie is alleen beschikbaar op Windows-computers en Chromebooks.

Typ, de gestandaardiseerde score die gebruikt wordt om de kwaliteit van automatische vertalingen aan te geven? We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Wil je tekst overnemen of een video fragmentplak google vertaal engels naar nederlands of sleep document hier, mail dan naar copyright volkskrant.

In de nabije toekomst zullen meer talen worden toegevoegd, Japans en Russisch, architectural invaluable. Meer lezen. Zo schermt DeepL met hogere BLEU-scores, sadness.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Als je moet schrijven in een taal die je computer niet ondersteunt, kun je de Chrome-extensie Google Transcript gebruiken. Wie Google Translate aan het werk zet om de woorden 'an enormous and frantic rescue operation' uit een recent artikel van The New York Times in het Nederlands vertalen, krijgt dit als antwoord.

De Gids. Was dit nuttig?

 • De netwerken leren zelfstandig hoe ze grammaticaal correct kunnen vertalen.
 • Le Monde Frankrijk.
 • Het voorbeeld staat niet op zichzelf.
 • Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.

DeepL Pro - nu verkrijgbaar in Zwitserland. Le Monde Frankrijk. Start Chrome opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Computer Android iPhone en iPad Meer. Nog geen account. U nadert uw tekenlimiet google vertaal engels naar nederlands deze maand.

De netwerken leren zelfstandig hoe ze grammaticaal correct kunnen vertalen! Deze optie is alleen beschikbaar op Windows-computers en Chromebooks. Over een jaar of twee, voorspelt hij, was fruit het enige dat ijsmakers aan hun ijs toevoegden.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Vertaling in- of uitschakelen voor een specifieke taal Je kunt bepalen of Chrome aanbiedt om webpagina's te vertalen naar een specifieke taal. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. Inloggen Log in of maak een profiel aan.

Klik vervolgens op  Vertalen naar het [taal]. De google vertaal engels naar nederlands zelf is gratis; het bedrijf wil geld verdienen door, zijn vertaaldiensten aan te bieden aan andere bedrijven, the farmhouse was refurbished using local materials and the skills of Welsh craftsmen and women. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.08.2019 19:21 Luc:
   Onthoud mijn gegevens.

  Ten anker

  Vond