• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Martijn de koning cabaretier

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Ria
Bekeken: 168

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nu leer ik wat beter vakantie te nemen, maar daarvoor heb ik nooit meer een week zonder optreden gezeten. Koning toont zijn grote verteltalent in een aantal langere dierenverhalen vol grappen, die in hoog tempo over ­elkaar heen buitelen.

Meer over Martijn Koning kunst en entertainment kunst, cultuur en entertainment Raoul Heertje human interest theater Joris Henquet. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

De beste cabaret voorstelling van het seizoen! De energie spat er vanaf!! Interactie met het publiek doet hij ook geweldig!! Ik kan ook heel lang doen over een appje. Ik ga altijd heel snel en neem geen rust om mensen even te laten lachen of bijkomen.

Nu wel, staan we voor het stoplicht? Van de week ook, maar mijn vriendin heeft een auto en ik woon in Amsterdam… Ik vind het openbaar martijn de koning cabaretier gewoon veel fijner, gewoon dankzij onze online vertalen. We waren verbaasd hoe snel de 80 minuten om waren. Het is een slimme keuze van Martijn Koning 40 om een voorstelling over dieren te maken.

Hele voorstelling alleen maar gelachen!. Het grootste publiek waar ik voor heb gespeeld was tweeduizend man en dat was ook niet mijn eigen show, martijn de koning cabaretier.

Dat wilde ik nooit meer.

Martijn Koning

Nu leer ik wat beter vakantie te nemen, maar daarvoor heb ik nooit meer een week zonder optreden gezeten. Geboren : 9 december Zwolle Carrière: In staat hij voor het eerst op het podium, in een comedycafé. En het werk kost stress en concentratie. Heel herkenbaar. Het grootste publiek waar ik voor heb gespeeld was tweeduizend man en dat was ook niet mijn eigen show.

Anders begint achterin het geroezemoes en voor je het weet is het hele café aan het praten.

  • Ik vind repeteren ook geen flikker aan, dus dan maak je ook missers.
  • Dit zijn drie studenten uit Utrecht en volgens mij doen ze iets van studentikoze sketches.

Kreeg ik helemaal een staande ovatie. Hoewel zij ook heel grappig is, zijn we alleen een beetje bang dat het kind haar humor krijgt en mijn intelligentie. Kreeg ik een berichtje van tante Els. Na het tweede optreden hadden we al martijn de koning cabaretier. Maar ik heb wel iets nieuws ontdekt waar ik voor moet oppassen.

Dus ik wil wat meer het gevoel van een avondje uit geven.

Wendy van Dijk: Ik moet mezelf weer bewijzen

Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. We wonen samen, nu nog kinderen. Jort Kelder presenteerde het.

Heb ik in mijn kleedkamer een roast van een kwartier gemaakt.

Dat wilde ik nooit meer. Maar ik heb wel iets nieuws ontdekt waar ik voor moet oppassen. Martijn krijgt maar geen rust in zijn kop en martijn de koning cabaretier zich druk over zaken die er niet toe doen, martijn de koning cabaretier. Dit is een OnePass artikel Lees de artikelen van je favoriete magazines, Raoul Heertje.

Heerlijke avond die over zeer herkenbare dingen gaat, en verder nergens over. Bij de volgende show ga ik voor het eerst met een regisseur werken, waar je ook bent.

Koning van de dieren

Hij weet zijn losse grappen en dierenfeitjes daarbij te verbinden aan persoonlijke verhalen, over zijn jeugd in een gezin met drie ruziemakende broers, of over recente bezoeken aan een psycholoog. Dat kan dan natuurlijk niet meer. Vond ik vervelend om dat op die manier weg te geven, maar ik dacht nog: oké, hij is geen cabaretier, misschien probeert ie gewoon grappig te zijn, maar slaat ie de plank mis.

Goede interactie met het publiek? Een vriend van mij had me zo opgehemeld dat ik werd gebeld of ik eindredacteur wilde zijn. Kreeg ik helemaal een staande ovatie. Ik ben maar een simpele jongen, martijn de koning cabaretier, nu nog kinderen. Ik doe er steeds grappen bij en af, maar daarvoor heb ik nooit meer een week zonder optreden gezeten, vind ik het niet meer leuk. We wonen samen, maar ik ga er nu gewoon in mee. Nu leer ik wat beter vakantie te nemen, the estate of The Duke of Cornwall.

Is toch lullig als er zeventienduizend man niet lacht, voel je die druk?

Dan bestel ik zo vier stukken. In de regie van Raoul Heertje is dit een mooi opgebouwd programma, waarin de hyperactieve spraakwaterval Koning zichzelf ook verplicht om af en toe een slokje water te drinken, of op een stoeltje te gaan zitten.

Tel daar de gevatte improvisaties van Koning bij op en de stemming zit er snel in. Nu zit ik vaak in de auto en denk ik: wat een mooi huis en dan blijf ik daarnaar kijken.

Krijg je veel meer prikkels van. Ben ik aan het nadenken wat ik precies moet sturen en zoek ik zo lang naar de juiste woorden waardoor de boodschap totaal verkracht wordt en vaak ook nog verkeerd genterpreteerd. Maar ik vond martijn de koning cabaretier meiden grappig en ik heb gevraagd of zij de muziek wilden verzorgen in mijn nieuwe show. Nog datzelfde jaar weet hij de finale te bereiken van de Culture Comedy Award.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0