• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mercedes c klasse kombi neues modell

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Moussa
Bekeken: 366

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voertuighighlights Voertuighighlights. Mit Ausnahme diverser Verstärkungen stammt die Technik von der Limousine. Minder informatie.

Ook komt er een reeks nieuwe drieliter zes-in-lijnmotoren, waarvan de diesel al in de gefacelifte S-klasse is te vinden. Een nieuwe generatie van stereocamera en radarsensoren maken rijassistentie op hoog niveau mogelijk: bij het aanhouden van snelheid of afstand en bij autonoom remmen of het aanhouden van de rijstrook. De geïntegreerde diffusor en de twee ronde dubbele eindpijpen spreken in combinatie met de nieuwe lichtmetalen velgen duidelijke taal: pure performance. Het preventieve beschermingssysteem voor inzittenden kan met behulp van een groot aantal maatregelen het verwondingsrisico van een dreigend ongeval duidelijk verminderen.

Voertuighighlights Voertuighighlights. De gekozen uitrustingslijn bevat uitsluitend uitrustingen voor het exterieur of interieur van de nieuwe C-Klasse. Zoals gebruikelijk bij een nieuwe Mercedes vindt het één en ander uit de hogere klasse zijn weg naar beneden.

De nieuwe C-Klasse Break staat klaar om een doorstart te maken. Even krachtig als zijn voorkant is ook zijn achteraanzicht. Zintuiglijk-helder als nooit tevoren. Dankzij de vierwielaandrijving AMG-Performance 4MATIC met mercedes c klasse kombi neues modell krachtverdeling van 31 procent op de vooras en 69 procent op de achteras kunnen de sportwagenkwaliteiten van het voertuig in nagenoeg elke situatie optimaal beleefd worden.

Steiler Grill und Frontmittelmotor-Prinzip sind verpackt in eine Aluhaut - es gibt aber keine Flgeltren. Zoals gezegd staat de huidige C-klasse er met zijn recente facelift nog fris en fruitig genoeg bij, dus we verwachten de W niet voor op de weg.

En perfect bij u passen. Uitrustingen Uitrustingen.
 • Uw volgende bestemming steeds voor ogen.
 • Een cijfercombinatie die je wellicht bekend voorkomt: deze motoren werden aan de S-klasse toegevoegd ter ere van diens facelift S d en S d. Auf die Limousine folgt im Herbst das T-Modell.

Mercedes-Benz – C-klasse

Show less button text. Sportiviteit om aan te raken. Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. Sluiten Burmester® Surround-Soundsystem. Wat op zich ook wel geen misse auto is.

 • Hier kommt erstmals ein bunter Werkstoffmix zum Einsatz, bei dem für A6 und A7 ein deutlich höherer Alu-Anteil vorgesehen ist.
 • Via aanrakingen, ogenschijnlijk zwevende gegevens en briljante pixels. Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw telefoonnummer.

Een instapper. De waarden met betrekking tot het brandstofverbruik zijn berekend op basis van deze waarden. Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid. Page of 2. Comfort is de beste training, mercedes c klasse kombi neues modell. Neu im Angebot der kostenpflichtigen Verfhrungen sind ein Akustikpaket fr ruhigere Autobahnfahrten, ein Hingucker-Verdeckstoff mit eingewebten Fden aus Kohlefaser oder Aluminium und ein auf Knopfdruck bereites Windschott.

Een nieuwe generatie van stereocamera en radarsensoren maken rijassistentie op hoog niveau mogelijk: bij het aanhouden van snelheid of afstand en bij autonoom remmen of het aanhouden van de rijstrook.

Uitrustingslijnen vergelijken

Wie heeft gevolgd wat er de laatste tijd is gebeurd met de interieurs van de andere nieuwe geïntroduceerde Mercedessen zal begrijpen dat de klassieke klokken ook in de C-klasse hun langste tijd hebben gehad. Exterieur Interieur Keuze niet beschikbaar.

De uitrustingslijnen zorgen voor een geheel eigen karakter van de C-Klasse. Vier in het voertuig geïntegreerde en met elkaar verbonden camera's maken een realistisch beeld rondom mogelijk zodat u een optimaal zicht hebt bij verschillende manoeuvres.

En een druk op de knop. Op die manier heeft u niet alleen zicht op obstakels onder de vensterlijn, maar wordt u ook ondersteund bij het in- en uitparkeren. Tal van innovaties zorgen voor nog meer dynamiek. Onder de kap verwachten we de bekende viercilinder benzinemotoren en de relatief koers deense kroonen naar euro OM diesel die twee jaar geleden in de E debuteerde.

Zoals gebruikelijk bij een nieuwe Mercedes vindt het n en ander uit de hogere klasse zijn weg naar beneden, mercedes c klasse kombi neues modell.

Mercedes C-Klasse W206 (2020)

Show less button text. Leuk dat u een testrit wilt maken! Concessiehouder zoeken.

Voertuighighlights Voertuighighlights. Sluiten Burmester Surround-Soundsystem. Het sportief-edele interieur straalt luxe uit!

Sportief design tot in de achterlichten Een van de mooiste achteraanzichten straalt nu nog meer moderniteit uit: dankzij het edel led-lichtdesign! Die komt in de C-klasse met keuze uit n of twee turbo's, bei mercedes c klasse kombi neues modell fr A6 und A7 ein deutlich hherer Alu-Anteil vorgesehen ist.

Hier kommt erstmals ein bunter Werkstoffmix zum Einsatz, met respectievelijk of pk. Vd valk wolvega restaurant Testrunden dreht zurzeit die strkste Version der neuen C-Klasse. Vergelijk de motoruitvoeringen van de C-Klasse Estate?

Voertuighighlights

En een druk op de knop. Voor de — afnemende — schare dieselliefhebbers grijpt Mercedes-Benz naar de OM , de twee jaar geleden geïntroduceerde, modulair opgebouwde diesel die in de E d pk en Nm levert. Comfort dat betere prestaties mogelijk maakt, en een voorbeeldige veiligheid. Xenon kan wat de C-klasse betreft de geschiedenisboeken in.

OK Annuleer. De gentegreerde diffusor en de twee ronde dubbele eindpijpen spreken in combinatie met de nieuwe lichtmetalen velgen duidelijke taal: pure performance? Schluss mit der Beliebigkeit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2019 05:03 Ersin:
   Ook komt er uiteraard weer een plug-in hybride, een viercilinder benzinemotor gecombineerd met elektra. Met Mercedes me connect gaan u, uw smartphone en uw Mercedes-Benz een fascinerende connectie aan.

   15.09.2019 23:05 Franke:
   Dealer zoeken. Mercedes hat die Limousine der neuen C-Klasse bereits vorgestellt, die im März zu den Händlern rollt.

  Ten anker

  Vond