• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met de camper naar zuid frankrijk

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Kyran
Bekeken: 534

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We hebben dan ook flink liggen schudden vannacht. Wandel langs de lavendelvelden, geniet van de zoete geuren en ga op zoek naar de lekkerste wijn.

Eenmaal binnen eten we onze baguette, en vullen de rest van de middag met lezen en plannen maken voor de rest van de trip. Haal alles uit jouw tijd en kom niet voor verrassingen te staan. Dit alles vonden wij niet erg en hebben we een heerlijke vakantie gehad.

Ons witte huis, een mooie en uiterst complete camper. We gaan op tijd onze bedjes in, morgen weer gezellig de stad in. Veel dorpen en steden hebben aangewezen camperplaatsen waar overnacht mag worden. Het heeft enkele schilderachtige straten.

Zondag 20 Mei? Maar dat ze er nu al zijn oeps. De reisgidsen zijn vanuit de camper geschreven en bieden veel tips en praktische informatie voor een geslaagde vakantie, met de camper naar zuid frankrijk.

Rode kool met hachee en gebakken aardappelen dat is wat de pot schaft. We hebben heerlijk geslapen en vol goed moed openen we de rolgordijnen en zien weer een bewolkte hemel.

Een prachtig plekje hoog boven de zee met mooie wandelroutes vanaf de parkeerplaats. Bij Goboony is ze ook nog eens zo verslaafd geraakt aan het camperen dat ze haar eigen VW T3 busje heeft. Het wordt erg gewaardeerd als je het snelle verkeer de ruimte geeft door of even te stoppen of iets op de vluchtstrook te rijden.

Onze Camperreis naar Frankrijk

In dit dorp gaat het om zien en gezien worden. Blijf op de hoogte! Soms is dat een camping of restaurant dat gesloten is, maar het kunnen ook leuke nieuwe tips zijn.

We rijden verder over de Col de la Gineste waar de top een prachtig uitzicht geeft over de miljoenenstad Marseille. Dat betekend dat de zon aan het doorkomen is. Een camperplaats aan een meertje op 1 km van het centrum van de mooie stad.

Onderweg krijgen we het idee om een stop te maken in Antwerpen.

  • We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. En we zijn eigenlijk best wel iets gewend.
  • Daarom zetten we de neus van de camper naar het zuiden en rijden via Maastricht, Luik en Luxemburg naar Metz.

Toch valt dat best wel mee en is het er eigenlijk heel gemoedelijk, met de camper naar zuid frankrijk. Wijntje erbij. We rijden verder over de Col de la Gineste waar de top een prachtig uitzicht geeft over de miljoenenstad Marseille. Een andere manier van overnachten is via France Passion.

Na ontbijt en douche trekken we onze wandelschoenen weer eens aan en lopen langs het riviertje --de Creuse-- naar het dorp.

Camperplaatsen

We rijden in Millau naar Camping Les Erables. Camping Du Pont d Argens in Frejus is een grote camping met veel iets te kleine plaatsen. Dit gevoel kan je nog even vast houden in Saint Tropez! Kan je in de Elzas en de Jura ook goed en betaalbaar uit eten?

Woody ligt lekker te snurken in haar mandje. We vinden een mooi plekje aan de Moezel met uitzicht op het stadje aan de overkant en de talloze zwanen, jammer. En ik denk dat we de mooiste plek hebben uitgezocht.

Vandaag storm en regen, met de camper naar zuid frankrijk, eenden en meeuwen op het water. Onderweg met de camper of caravan naar Zuid-Frankrijk kan je een mooie tussenstop maken bij het Lac de Saint-Croix.

Met de camper door Frankrijk

Deze route neemt je langs de Natuurkampeerterreinen van Frankrijk. Super de luxe Adria camper met krachtige motor en makkelijk in gebruik. Dat wordt dus maar één nacht. Castellane is een leuk dorpje. De weg kronkelt verder over de bergen, door dennenbossen waar we weer de opmerkelijke spinnennesten zien, die alleen op een bepaalde hoogte voorkomen.

  • In dorpen en kleine stadjes waren veel winkeltjes, cafés en restaurantjes gesloten.
  • De camping is eenvoudig en het is er niet druk.
  • Wijntje erbij.
  • Het is een leuke kleine camping, mooi gelegen aan de oevers van 2 rivieren.

Ons witte huis, tussen de druppels door rijden we naar de boulevard van Saint Raphael. En weer voelen we nattigheid, 3 km ten oosten van het centrum. We nemen een kop koffie en genieten van het mooie weer. Maar in de camper is het heerlijk warm want de oven staat aan voor de lasagne van vanavond. Het is 17 graden. Wat regelgeving en verplichte items betreft hebben we meer informatie op de Rijden met de camper naar zuid frankrijk Frankrijk pagina? Deze is bij een boer, een mooie en uiterst complete camper.

{{ route.Name }} (Routecode: RT{{ route.RouteCode }})

Donderdag 24 Mei. Het middelpunt is de Place St. Antwerpen is een plezante stad, Men noemt Antwerpen ook wel Plezantwerpen. Frankrijk is een ideaal camperland.

Dag 14 Retournac - tang-sur-Arroux               km. Onze eindbestemming voor vandaag is Domme. Aan het eind van middag fietsen we naar het oude centrum van Frejus.

We gaan weer naar het noorden richting huis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0