• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The cure of wellness movie

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Lilia
Bekeken: 449

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eyesonly Rotterdam 24 oktober Ik raad dit product aan. Super goede sfeer, uitstekend mooie beelden en erg sterk acteerwerk van Dane DeHaan.

Wat is Zwitserland toch mooi! Een aparte freaky film met een paar goede schrikmomenten en plotwendingen. Maar eens Lockhart op de vreemde plak aankomt, merkt hij dat er allerhande dingen niet kloppen. Cijfers en feiten Oorspronkelijke productie Verenigde Staten Productiejaar Toon meer Toon minder.

Dan werd het gewoon veel te veel en viel ik in slaap? De film weet je zeker vanaf flevo dance wear den haag eerste moment goed te pakken door de lekkere mysterieuze sfeer en je aandacht weet vast te houden omdat je toch graag wilt weten wat er nou allemaal aan de hand is en waar het verhaal heen gaat.

Vormgeving en camerawerk is top. Soort Hitchkok film? Aardige film over een man die naar Zwitserland afreist om zijn baas terug te halen zodat een fusie kan plaatsvinden, the cure of wellness movie.

Amaray De verpakking geeft aan waarin het product wordt aangeleverd.

Vooral de eerste 2 uur waren uitstekend met een paar fantastische scene's.
 • Het is stom dat het verhaal zo teleurstellend is, zeker als je merkt dat de personages eigenlijk echt wel sterk zijn. Geschreven bij A Cure For Wellness is spannende film als je van dit soort films houdt.
 • Achteraf denk ik ook dat de de speelduur inderdaad prima was met min, dus net wat te lang. James McAvoy Split Blu-ray 9,

Productbeschrijving

James McAvoy Split Blu-ray 9, Let op! Het ziet er allemaal ook wel erg klinisch uit, maar dat hoort erbij. The Avengers: Infinity War 12, Vooral de schoonheid van deze film kan mij bekoren. Kevin Barendrecht 31 oktober Ik raad dit product aan.

Zeer goed gefilmd. Spring naar inhoud Search for: Zoeken Sluiten. Het is geen horror, maar een griezel film. Ondanks de speelduur heb ik me amper verveeld en de hoofdrollen worden prima vertolkt. Slecht geacteerd Ongeloofwaardige plot Saai Slecht verhaal.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Angel Has Fallen

Een prima film, lange speelduur, maar leuke ervaring om weleens gezien te hebben. Kan ff niet op de naam komen.. Prima acteerwerk Bestel 3 artikelen voor 25 euro uit een ruim assortiment aan dvd's en blu-rays dat regelmatig ververst wordt!

Gewoon een hoop onzin, want A Cure for Wellness had echt een voortreffelijke film kunnen zijn. De fascinerende rol van met name het meisje werkte voortreffelijk. Daar aangekomen blijkt dat zijn baas is verdwenen. De sfeer is hetzelfde, verspilling van tijd en geld, als in Shutter Island. Stom, mag geen verrassing meer heten.

Joana Preiss Raw Grave 9, Heerlijk duistere film met alles erop en eraan. Zeer goed gefilmd

 • Maar slecht is het verre van.
 • Rollade 4 december Ik raad dit product aan.
 • Erg boeiende film.
 • Een man reist af naar de Zwitserse Alpen om zijn baas op te halen uit een therapeutisch instituut.

Geen probleem. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. De laatste jaren hoor je meer en meer over burn-outs en andere kwalen die mensen krijgen doordat er een voortdurende druk is en we altijd beschikbaar moeten zijn. Een martijn fischer zingt hazes alkmaar verhaal dat zich langzaam ontrafelt mede door de behoorlijke lengte sleept het op sommige momenten wel wat.

Vorige bericht Review - Live by Night Michael Fassbender Assassin's Creed Blu-ray 9,99 the cure of wellness movie voor 25,. Dushidushi 25 november Super goede sfeer, uitstekend mooie beelden en erg sterk acteerwerk van Dane DeHaan. Kies je drager. Walter S.

Navigatiemenu

Stom, want A Cure for Wellness had echt een voortreffelijke film kunnen zijn. Misschien wat lang maar de vraag naar het wat en waarom doet de film alsnog snel voortgaan. Spannend Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal Verrassende plot. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Bekijk de hele lijst. De goede sfeer en het mysterieuze karakter van de film dreigen naar het einde toe wat te hard te vervagen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.09.2019 01:01 Zina:
   Vond je dit een nuttige review?

  Ten anker

  Vond