• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad

Gegevens
Gemaakt door: 08.08.2019
Auteur: Tahnee
Bekeken: 348

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gadgets 1 sep Heb je een geschikte iPhone, maar geen draadloze lader?

Het meest voor de hand liggende probleem: de batterijlader van je iPhone is stuk. In de poort zit een kleine metalen connector. Als het bovenstaande allemaal niks doet, is er helaas een kans dat het aan je smartphone zelf ligt. Uiteraard kan het probleem van een batterij die niet wordt opgeladen ook bij de batterij zelf liggen. Batterij Uiteraard kan het probleem van een batterij die niet wordt opgeladen ook bij de batterij zelf liggen. Wat moet ik doen als ik de vergrendelingscode van mijn telefoon ben vergeten?

Android ontdekken.

Als er wel elektriciteit beschikbaar is, kan het even duren voordat je iets ziet gebeuren. Klassieke telefoons. Werkt de lader niet. Waarom laadt mijn batterij niet op terwijl deze aan de lader ligt? Proximus Business. Als de iPhone erg leeg is, zou het probleem ook kunnen liggen aan je oplader.

Hoe kan ik een specifieke beltoon voor een contactpersoon instellen.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken

Zorg er wel voor dat je pc niet in slaapmodus staat. Nog geen oplossing gevonden? Daarnaast kun je checken of je wel de meegeleverde kabel en adapter gebruikt, want namaakkabels en -adapters kunnen ook voor problemen zorgen.

Mogelijk heeft je iPhone een hardwarefout waardoor het opladen niet lukt. Show More. Als je een smartphone hebt dat op minimaal iOS Hou net als meer dan

Onbeperkt dataverbruik van apps wordt soms wel aangerekend door providers Sommige telecomproviders zoals Proximus geven je naar eigen zeggen onbeperkt dataverbruik voor een of meerdere apps, maar soms loopt het daar mis!

Heb dus even geduld. Raadpleeg hiervoor de  garantievoorwaarden. Aanbiedingen Vergelijk nu. Het batterij-icoon verschijnt pas na een paar minuten als de batterij weer een beetje is opgeladen. Je iPhone laadt niet op, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem te verhelpen.

Bedankt voor je feedback!

Sluit de kabel aan op een andere usb-poort niet de usb-poort in een toetsenbord of beeldscherm , liefst eentje met eigen stroomvoorziening. Nederland - Nederlands. Gadgets 30 aug

Lees verder. Of dit een wijze beslissing is hangt af van de ouderdom van je toestel, en of de batterij van je smartphone eenvoudig verwijderd kan worden, en ik geloof dat de overheid van de VS momenteel adviseert om niet naar Iran te reizen.

In sommige gevallen kan dit al helpen? Werkt de lader niet. Scherm vastmaken: laat anderen veilig op uw telefoon kijken.

WANT Navigation

Waar kan ik ondersteuning krijgen voor mijn Lumia-smartphone? We helpen je graag verder. Als dat niet werkt zou het probleem aan het kabeltje kunnen liggen. Gadgets 30 aug

  • Reageer op artikel:.
  • Je kunt ook checken of er een een update voor je besturingssysteem is.
  • Hij moet enkel voldoen aan de Qi-standaard check daarvoor de verpakking.
  • Hoe verwijder ik gegevens van een SD-kaart?

We helpen je graag verder. Hoe kan ik nieuwe contactpersonen op een simkaart of telefoon of in een Google-account opslaan, wat moet je doen als je telefoon niet meer oplaad. Misschien zit je iCloud-opslag vol. Heb je alle klein orkest roltrap naar de maan geprobeerd en laadt je iPhone nog steeds niet op.

Chat met een Bizz Expert via deze site momenteel niet beschikbaar. Bij een oranje kleurtje kan je echter beter een andere oplader uitproberen. Indien het getal groen kleurt, wordt je smartphone opgeladen. Wij raden daarom ten zeerste aan authentieke Samsung-accessoires te gebruiken. Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer.

#1 Opladen lukt niet: controleer de kabel

Reparatieservices Bekijk een overzicht van alle reparatie services. Soms zit hier allerlei viezigheid in of is hij beschadigd geraakt. Now Loading. Je iPhone laadt niet op, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem te verhelpen.

De taakbalk aanpassen. Hoe kan ik vingerafdrukken op mijn telefoon toevoegen en verwijderen. Gelukkig zijn er echter altijd mensen die er meer verstand van hebben en je verder kunnen helpen. Show More.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0