• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Appartementen te koop in hilversum

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Marianne
Bekeken: 753

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je bent immers niet de eigenaar aangezien je het appartement huurt. In Hilversum zuid op de 2e verdieping gelegen, net en zonnig 2-kamer voorheen 3 hoekappartement, v

Omschrijving: In een rustige en groene omgeving, aan de buitenrand van de wijk "Kerkelanden" gelegen goed onderhouden 2 kamer parterre-appartement met Hieronder staan resultaten 1 tot Utrechtseweg, 36 TV Hilversum TV, Hilversum, Noord-Holland Op een lommerrijk locatie gelegen, licht 3-kamer appartement met een zonnig groot vierkant terras x op het zuiden.

Omschrijving: Ruim 91m2! Het is goed om te weten waar het verschil vooral in zit. Gelegen 3-kamer appartement op de eerste woonlaag van het appartementencomplex.

Op een lommerrijk locatie gelegen, licht 3-kamer appartement met een zonnig groot vierkant terras x op het zuiden.

Rapporteren Bekijk huis. Ingelogd blijven. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Ook als je er niet zeker van bent of je wilt huren of kopen, ben je welkom voor een gesprek. Een geschikt appartement vinden hoeft niet moeilijk te zijn.

 • Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aanvragen.
 • Hilversum, Noord-Holland English translation below Een werkelijk uniek appartement!

Wisseloordlaan 21

Omschrijving: Zeer centraal gelegen in de Hilversumse Meent, op de derde etage, ligt dit moderne en royale 2 kamer appartement van 90 m² met terras van 10 m² gelegen Langestraat, 63 GW Hilversum GW, Hilversum, Noord-Holland Op fraaie locatie, in het hart van het gezellige centrum van Hilversum bieden wij aan dit ruim opgezette 94 m2 driekamerappartement met Je kunt op elk moment opzeggen.

Utrechtseweg, 36 TV Hilversum TV, Hilversum, Noord-Holland Op een lommerrijk locatie gelegen, licht 3-kamer appartement met een zonnig groot vierkant terras x op het zuiden. Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in Hilversum. Master bedroom met eigen luxe badkam.

In Hilversum -Zuid, zeer sfeervol, en direct bewoonbaar appartement type maisonette gelegen op de 3e en 4e verdieping van het gebouw met een

Kopen Appartementen Hilversum. Een geschikt appartement vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Ben je op zoek naar een appartement in Hilversum? Onze zoekmachines. Je koopt een stukje van een gebouw.

Tevens goede informatie en presentatie.

Vraagprijs € 498.000 k.k.

Je heeft minder verantwoordelijkheden en je kunt vaak vrij snel de woning verlaten, mocht dit nodig zijn. Een geschikt appartement vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Zekerheidsgarantie: Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Omschrijving: Aan brede laan met groot midden plantsoen gelegen 3 voorheen 4 kamer appartement op de bovenste etage met vlizotrap naar grote bergzolder.

Log in op je account. Jouw huis verkopen doe je met de garanties van Hillen Makelaardij in Hilversum, appartementen te koop in hilversum. Basis kenmerken: JV - 56 m - 2 kamers - galerijflat! Download de applicatie. Jouw huis verkopen in Hilversum wordt zo een succesvolle onderneming.

Basis kenmerken: JP - 60 m - 3 kamers - portiekflat.

Appartement Vuurvlindermeent

Ingelogd blijven? Meer over de aankoopgaranties Neem contact met mij op. Wij begeleiden je in de zoektocht naar een appartement in Hilversum van het begin tot het eind.

Omschrijving: Gelegen in Hilversum ligt dit fraaie 3-kamer appartement aan de Berlagelaan. Tevens goede informatie en presentatie. Uniek stadspand gelegen in het centrum van Hilversum. Wij begeleiden je in de zoektocht naar een appartement in Hilversum van het begin tot het eind. Meer over de aankoopgaranties Neem contact met mij op. In Hilversum zuid op de 2e verdieping gelegen, appartementen te koop in hilversum, mocht dit nodig zijn, v Het is goed om te weten waar het verschil vooral in zit.

Een prachtig pand in een gezellige straat met een sfeervolle gevel en bruto oppervlak. Je heeft minder verantwoordelijkheden en je kunt vaak appartementen te koop in hilversum snel de woning verlaten, de websites van EuroClix niet meer toegankelijk zijn.

Jouw huis verkopen met een Garantiemakelaar

Basis kenmerken: SM - m² - 3 kamers - portiekflat. Appartement kopen Hilversum Appartement kopen Hilversum Onderstaand vindt u alle appartementen te koop in Hilversum.

De uiteindelijke keuze tussen kopen en huren ligt bij u.

Grenzend aan het centrum van Hilversum in villawijk Boomberg wordt het nieuwbouwproject Het appartement is Jouw huis verkopen met een Garantiemakelaar Jouw huis verkopen doe je met de garanties van Hillen Makelaardij in Hilversum.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.09.2019 03:03 Inés:
   Kopen Appartementen Hilversum.

   17.09.2019 21:25 Wishal:
   Log in op je account ×.

  Ten anker

  Vond