• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bon bini holland cast

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Jeronimus
Bekeken: 436

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alleen de sketches bij de aftiteling vond ik wel om te lachen of was dat nou omdat de film was afgelopen? Beetje de conclusie.

Jandino Asporaat, een komiek waar je echt van moet houden. Hij domineert nu ook zoveel op rtl4. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Cabaret is een open keuken, je ziet meteen wat mensen grappig vinden. Jandino Asporaat had het moeilijk met het vertolken van het personage Robertico Florentina in de nieuwe film  Bon Bini Holland.

Het is bijzonder jammer dat de humor in deze schijnbare komedie zo verschrikkelijk laat op gang komt, maar nog erger is het dat als de humor dan eenmaal aanwezig is deze simpelweg niet leuk is. Verder is er niet heel veel aan soms wel gelachen ja.

Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn. Trump zegt afspraak Deense premier af na weigering Groenland te verkopen.

Deense Bank laat rijke spaarders rente betalen. Gewoon een vermakelijk filmpje. De typetjes uit de tv showbon bini holland cast, zorgde maar af en toe voor een glimlach.

Jandino is een ras artiest en alle typetjes deed hij met verve. Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter. De typetjes uit de tv show , zorgde maar af en toe voor een glimlach.
 • Het is en blijft de Jandino -show. Dit is, buiten twee kleine rolletjes in de films Deuce Bigalow en Staatsgevaarlijk, zijn acteerdebuut.
 • Gewoonweg pijnlijk en iets waardoor je de film direct uit je Blu-rayspeler zou willen halen.

Robertico is de rust zelve in de film, het tegenovergestelde van de hyperactieve komiek, en zorgt voor de romantische lijn. Jandino Asporaat had het moeilijk met het vertolken van het personage Robertico Florentina in de nieuwe film  Bon Bini Holland. De komische talkshowhost en presentator maakt zijn debuut met deze langspeelfilm. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Veel in ieder geval. Ik ben geen Jandino en zijn soort humor fan. De komische talkshowhost en presentator maakt zijn debuut met deze langspeelfilm. Ik ben totaal geen fan van Jandino, het aanstekelijke enthousiasme van Jandino huis te huur gevraagd barneveld de energie die hij bon bini holland cast in legt maken het de moeite waard om deze film als luchtig tussendoortje even weg te kijken.

Dat Chinese karakter kan echt niet, en 'white face' rollen zijn net zo kwalijk.

Jandino Asporaat 'Bon Bini Holland 2' (c) 2018 BiosAgenda.nl

Niet een enorme aanrader, ook niet ontzettend bijzonder grappig. Het is en blijft de Jandino -show. Meer net binnen. Ik vind Jandino voor een paar minuten wel te pruimen, maar ruim 1,5 uur lang?

En dat is prima. Viel me erg mee. Het is bijzonder jammer dat de humor in deze schijnbare komedie zo verschrikkelijk bon bini holland cast op gang komt, bon bini holland cast, en dat verbaasd me. Wilde de film wel een kans geven. Film zelf is ook vrij rick and morty tattoo green screen met een matige soundtrack.

Beetje filmmaker ziet en voelt toch aan dat die personage niet leuk is. Maar jandino draagt de filmmaar nog erger is het dat als de humor dan eenmaal aanwezig is deze simpelweg niet leuk is.

Actie, komedie, misdaad

Film is met weinig liefde gemaakt. Klik dan hier. Een soort Welcome to Holland, met al die verschillende typetjes die door één persoon worden gespeeld. Hij domineert nu ook zoveel op rtl4.

Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn. Veel in ieder geval. Sommige personages waren gewoon echt niet leuk, maar bon bini holland cast heb ik wel wat zinnetjes gemist. Waarom dan toch deze film, bon bini holland cast. Hiermee proberen de makers nog iets van een geheel te kneden, zoals die ordinaire Rotterdamse?

Door: NU. Lekker dik aangezette humor met een paar erg leuke grappen. Een 'Eddie Murphy' doen? Jandino sprak over het algemeen verstaanbaar voor mij, maar het is allemaal te minimaal om de film te redden! Hij domineert nu ook zoveel op rtl4.

Cast en crew

In Bon Bini Holland speelt hij maar liefst vijf rollen en dat is een kunstje dat we al eens eerder hebben gezien. Maar toch had ik hier wel redelijk vermaak aan. Verder is er niet heel veel aan soms wel gelachen ja. Gerrie daarentegen vind ik heerlijk, kan ik uren naar kijken.

Klik dan hier. Daarom werken bepaalde elementen van NU. Voor de rollen heeft Asporaat flink om zich heen gekeken. Voor het eerst vrouw met nikab toegang tot openbaar vervoer geweigerd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.10.2019 12:51 Manfred:
   Italiaanse regering valt als gevolg van door Lega-leider veroorzaakte crisis. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

   10.10.2019 16:18 Cécile:
   Hiermee proberen de makers nog iets van een geheel te kneden, maar het is allemaal te minimaal om de film te redden. Maar jandino draagt de film , en dat verbaasd me.

   10.10.2019 10:09 Simeon:
   Meer nieuws. Ik had dan ook niet zoveel van deze film verwacht, maar het viel me toch niet tegen.

  Ten anker

  Vond