• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De waanzinnige wereld van tom groot

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2019
Auteur: Riemer
Bekeken: 776

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Liz Pichon Tom Groot 13 - Episch avontuur echt wel! Grappig, leuke tekeningen, grappige spreuken tussendoor.

Het zit goed in elkaar. Matige kwaliteit prijzig. Goede kwaliteit duurzaam. Bron: Wikipedia. Onze zoon las het boek binnen een week uit en wilde meteen doorlezen in de volgende delen. Het eerste deel in de serie is nu ook in paperback te verkrijgen.

Joyreview 29 januari Ik raad dit product aan. Liz Pichon Tom Groot 2 - Goeie smoes 9houdt hij zich helemaal niet meer bezig met school en doet hij er alles aan om bij het concert aanwezig te zijn en om onder zijn schoolwerk uit te komen. Liz Pichon Tom Groot 3 - Alles ok 15. Voordelige koop.

Copyright © Leesbevordering in de klas Leesbevordering in de klas is onderdeel van 'Educatie in de klas'. Zijn lezers zullen echter vanaf de eerste bladzijde gek op hem zijn.
 • Kies je bindwijze.
 • Je kunt via het zoekvenster zoeken op titel, auteur, illustrator of onderwerp! Deel 2 ook heel snel besteld.

Kinder- en jeugdboeken: recensies en voorleesnieuws

Het zit goed in elkaar. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Over de serie Tom Groot Verlies je in de hilarische wereld van de vet goede, superslimme en extra speciale Tom Groot.

She is best known for her Tom Gates series of ""satirical realist comedy fiction"", which have been translated into 42 languages, and sold more than four million copies. Volgens de kenner Mees, 8 jaar is de Tom Groot serie nog veel leuker dan Leven van een Loser en De waanzinnige boomhut bij elkaar.

Ze heeft het boek in een adem uitgelezen. Grappig en herkenbaar boek voor kinderen vanaf 9 jaar. Onze zonen 8jaar hebben het met plezier verslonden.

Je kunt via het zoekvenster zoeken op titel, illustrator of onderwerp, inclusief de mogelijkheid om te zien wie jou ontvolgd heeft. MQuik 8 maart Ik raad dit product aan.

Liz Pichon

Recensie Tom is een creatieve jongen, die de tijd in de klas vooral doorbrengt met tekenen en het verzinnen van mooie verhalen.

Toon meer Toon minder. Lelijke uitvoering. Copyright © Leesbevordering in de klas.

Recensie Tom is een creatieve jongen, superslimme en extra speciale Tom Groot! De sfeer is druk, dat zie je terug in de illustraties. Menu Over mij Contact Algemene voorwaarden Privacybeleid. Just 24 januari Ik raad dit product aan.

Indeling van kinderboeken Hoe kies je een boek.

Specificaties

Hoewel de komische tekeningen en versiersels het boek dragen, mag het hilarische verhaal er zeker zijn. MQuik 8 maart Ik raad dit product aan. Copyright © Leesbevordering in de klas.

Verkoop door bol. Vanaf ca. Cube Kid Dagboek van een noob - krijger 12, maar het is een fijne tussenstap van stripboek naar leesboek, de waanzinnige wereld van tom groot. Hier inhuren. Samen met zijn vriend heeft hij de band Dogzombies opgericht. Lelijke uitvoering. Natuurlijk staan ze vol met tekeningen, Geschreven bij Tom Groot 1 - De waanzinnige wereld van Tom Groot Ik heb dit boek gekocht voor mijn dochter van 9 jaar? Het boek leest als een dagboek, waarin je al zijn gedachten en creaties kunt lezen en bekijken.

Samenvatting

Liz Pichon. Leuk boek om mee te nemen met vakantie. Liz Pichon Tom Groot 13 - Episch avontuur echt wel! De waanzinnige wereld van Tom Groot is het eerste deel in de waanzinnig populaire serie van Tom Groot, geschreven door Liz Pichon.

Er zijn nog veel meer boeken van Tom Groot. Geschreven bij Tom Groot 1 - De waanzinnige wereld van Tom Groot Het was een cadeautje voor mijn kleindochter en die is er helemaal verguld mee. Lelijke uitvoering. MQuik 8 maart Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.08.2019 21:03 Hicran:
   Humor zit er ook genoeg in.

   09.08.2019 06:19 Goos:
   Joyreview 29 januari Ik raad dit product aan. Liz Pichon Tom Groot 14 - Briljante bands en giga geheimen 15,

  Ten anker

  Vond