• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hof van saksen wildwaterbaan open

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Zaïd
Bekeken: 858

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eet: vegetarisch. Dat is een boel.

Hoe zit het met het zwembad? Met dit constructiespeelgoedl bouw je je eigen step of fietsje, waarmee je rondjes door de Harrewar kunt scheuren. En terecht. Voor de kinderen is er een gezellig tv hoekje. Al met al kunnen wij maar één ding concluderen over de boerderij.

Rietgedekte Saksische woonboerderijen. Tip voor uit eten; Robin Hood in Drouwen! Maar ook topstad Groningen ligt op slechts een half uurtje rijden. Budget Kidsproof Kleinschalig N-Holland! Zo heeft architect Cor Kalfsbeek de vakantieboerderijen en het centrale hoofdgebouw ontworpen. Reserveer dan direct je verblijf op Hof van Saksen.

Een wild ritje, maar wederom érg leuk!
  • Je kunt alles in grote en kleine porties bestellen. Even afzetten en gaan.
  • Keurig onderhouden park en zeer smaakvol ingericht: het terras, de entree etc. In het bezoekerscentrum kun je daarnaast verschillende leuke dingen doen.

Nooitgedacht

Terug naar vorige pagina. Op de aankomstdag mag je natuurlijk wel even met je auto naar de accommodatie om de spullen uit te laden. De koks maken vlees- en visgerechten zelfs voor je neus klaar. En dan is er nóg een optie voor wie echt culinaire luxe wenst. Het is ons daar uitstekend bevallen, mooi omgeving en mooi zwembad.

  • Vanaf dag één was ons al duidelijk: in Hof van Saksen komt de inwendige mens niets te kort. Door Laurens Taekema op 31 mei — 42 minuten lezen.
  • Sterker nog: Hof van Saksen betaamt helemaal geen vakantiepark te zijn.

Iets wat onze oudste dochter vol spanning en nadien trots wist te volbrengen. Laurens Taekema Laurens - Hier kunnen kinderen de uitdaging aangaan hof van saksen wildwaterbaan open tot de nok te klimmen als onderdeel van de Avontuur Academie! Resort Hof van Saksen stond zoals gezegd op mijn reisverlanglijst, een fantastische overdekte speeltuin. Want op Hof van Saksen wordt je verantwoord vermaakt. Vooral om ze los te laten in het Indoorspeelparadijs Harrewarmaar in dit geval lag het iets anders?

Openingstijden

Heren links, dames rechts. Ik kies ook wel eens de weekenden met een studiedag uit bv. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Niemand minder dan interieurontwerper Piet Boon is verantwoordelijk voor de inrichting.

Ze rende van de glijbaan naar de megablocks en kletste even bij met Karlijn van de knutselclub? Helemaal met dat zonnetje erbij! Heel handig als je al een paar dagen uit eten bent. Maar het is de moeite waard. Via een klein buitenbad bereiken we de start van de wildwaterbaan. Enthousiaste review, leuk om te lezen.

Resort Hof van Saksen en het dure fabeltje

Deze glijbaan moet je geheel plat liggend op je rug en met je armen en benen gekruist nemen. Hier moeten we zijn! Harrewar De Harrewar is omgeven door de academies, Bounz Arena en tiener hangout.

Uniek zijn vooral de Kinder Academies? Binnen en buiten. TIP: bestel je schotel op een van de eerste dagen van je vakantie, er zit zoveel in dat je er misschien later in de week nog iets songtekst aan de amsterdamse grachten hebt. Dan is er speciaal voor kinderen van 12 jaar en ouder De Hang-out.

Dit bedrijf verbouwde voor miljoen euro het vakantiepark tot een groot resort met luxe boerderijen en faciliteiten, hof van saksen wildwaterbaan open.

Sport graag veel: wielrennen f schaatsen. Zo heeft Hof van Saksen haar eigen logo en een aparte website.

Reisinspiratie voor gezinnen

Hoewel ik de prijskwaliteit verhouding uitstekend vind, laat dat duidelijk zijn. Even serieus. Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij de Receptie. Zijn de kinderen al wat te oud voor trampolines of het speelparadijs?

Ik ben je enorm dankbaar wanneer je via deze link boekt. Stijlvol en met eersteklas faciliteiten. De service is er uitstekend en de faciliteiten en restaurants van topniveau.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0