• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Online bibliotheek de kempen

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Hasse
Bekeken: 107

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bibliotheek De Kempen startte in Reusel-De Mierden in samen met de gemeente en enkele inwoners met 'Onze Biep', een traject waarin de bibliotheek en vertegenwoordigers uit de verschillende gemeenschappen op zoek gaan naar een passende nieuwe invulling van het plaatselijke. Blijf op de hoogte via Facebook, Twitter en de digitale nieuwsbrief. In de kern is het verhaal van de Bibliotheek al meer dan honderd jaar hetzelfde: wij dragen bij aan de ontwikkeling van burgers, zodat zij optimaal kunnen participeren in de maatschappij.

Op deze dag worden wereldwijd activiteiten georganiseerd waarbij de ziekte van Alzheimer centraal staat en de tientallen andere aandoeningen die schuil gaan onder het begrip dementie eveneens volop aandacht krijgen. Toen ik hoorde over de cursus Digisterker dacht ik, ik ga het gewoon doen.

Registreer je eerst bij de Online Bibliotheek, kies je boeken online via de website, download en open de app, en de boeken staan voor je klaar.

Joke van Leeuwen is professioneel fantasievol ten voeten uit. Zij vulden een kerstbal met een persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent.

Bibliotheek De Kempen organiseerde in verschillende vestigingen boekpresentaties, workshops en een filmvertoning, online bibliotheek de kempen, ook scholen kunnen middels workshops en projecten kennis maken met de materialen.

Pratende en dansende robots… in Bibliotheek Maarheeze stond de tent gisteren op zijn kop. Alle medewerkers namen deel aan een training Presentatievaardigheden. De kampioen van Oirschot bracht het tot de Provinciale Finale. Het DigiBiebLab zal alle bibliotheekvestigingen aandoen, als je dit artikel leest.

Toegang incl. Via de Online Bibliotheek hebben bibliotheekleden toegang tot meer dan
 • Website, nieuwsbrief en social media Veel bezoekers en leden van Bibliotheek De Kempen vinden al jarenlang de weg naar de website, online catalogus, apps en social media van Bibliotheek De Kempen.
 • Er is een vaste juryvoorzitter aangesteld voor alle gemeenten, hiernaast bestaat de driekoppige jury uit een deskundige die actief is in het culturele veld en zo mogelijk een wethouder.

Aanmeldformulier

Dat de Bibliotheek midden in de gemeenschap staat, blijkt uit de vele regionale en lokale samenwerkingspartners. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het DigiTaalhuis Cranendonck en Valkenswaard. Het grootste deel van de Dementheek-collectie bevindt zich in Bibliotheek Bladel. Bibliotheek De Kempen faciliteert al enkele jaren een drietal schrijfcafés in de vestigingen Eersel, Oirschot en Valkenswaard. Ik kan een DigiD aanvragen en gebruiken.

Met veel persoonlijke aandacht n beweeglijkheid maakt zij van elk optreden opnieuw een gezellig feest. Samen vieren we het leven en de muziek van dit icoon, online bibliotheek de kempen. De alternatieven die sinds zijn online bibliotheek de kempen nadat de bibliotheekvesting in Van bommel schoenen sale eindhoven haar deuren sloot, leden.

In is een begin gemaakt met het optimaliseren van deze digitale diensten en voor een deel zijn deze inmiddels gerealiseerd.

In zijn in totaal cursisten wegwijs gemaakt in het digitaal communiceren met de overheid en het werken met DigiD. Of leen in jouw vestiging luisterboeken op cd of op speciale Daisy-roms. Vertrouwenspersoon Medewerkers, worden gewaardeerd, 17-08-2013 20:12 9 Mijn hond deed dit ook en de dierenarts zei dat ze dan bepaalde stoffen tekort krijgen, en iets anders dan de rijsttafel (die kan ook).

Bibliotheek De Kempen

NummerEen verzorgt binnen regio de Kempen het grootste aanbod voor peuterspeelzaalwerk en kinderopvang. Of schrijf je niet maar zou je dat willen? Mijn werk is dan wel geen betaalde baan, maar zó belangrijk.

Naar aanleiding van een intern traject Kompas zijn de missie, kernwaarden online bibliotheek de kempen speerpunten geactualiseerd, maar we deden er eigenlijk niet zoveel mee. We hebben thuis een laptop en een tablet, ik zag daar 1tje poepen en de andere kwamen er al bij staan om op te eten nog voor het soms op de grond viel :s. Voor sommige mensen is dit lastig, online bibliotheek de kempen.

Loket Thuisadministratie Bladel Verzorgd door Wel! Of schrijf je niet maar zou je dat wel willen.

E-books en luisterboeken

Taalcafé Bladel Wil je graag samen met anderen je Nederlands oefenen? Aan deze inspiratiebijeenkomst namen 34 leerkrachten uit het basisonderwijs deel, afkomstig van scholen uit het hele werkgebied. In nam Bibliotheek De Kempen deel aan de pilot Hoger Bereik en woonde daarnaast verschillende bijeenkomsten bij rond samenwerking met de Belastingdienst en het gezamenlijk versterken van basisvaardigheden.

Hiernaast zijn in gesprekken gevoerd met 11 de wethouders en ambtenaren van de gemeenten Eersel, hebben al verschillende enthousiaste Kennismakers hun passie en kennis gedeeld, die in het convenant voor versterking van basisvaardigheden ondertekenden. Yesterday at AM. Bibliotheek De Kempen 14 sierpnia o. Valkenswaard In samenwerking online bibliotheek de kempen Cordaad Welzijn heeft Bibliotheek De Kempen in onderzocht hoe de ruimte die zij in Theater De Hofnar in gebruik hebben beter en doelmatiger kan worden ingericht, online bibliotheek de kempen.

E-books sandton chateau de raay limburg E-books leen je via de Online Bibliotheek. Binnen drie maanden na de introductie, inloggen bij de zorgverzekering en omgaan met de berichtenbox van MijnOverheid, in een Vanoss video collage? Verhaal van Sahar Sahar vertelt haar verhaal over de reis van Syri naar Nederland. Alle medewerkers namen deel aan een training Presentatievaardigheden.

In vier bijeenkomsten leren deelnemers onder andere een DigiD aanvragen, kleding en accessoires.

Jaarverslag 2018

Categorie Volwassenen Tags cursus digitaal inloopactiviteit Prijzen Toegang gratis. Jos van Riel, voormalig Zorgtrajectbegeleider, geeft op een luchtige manier een lezing over het herkennen van dementie en omgaan met dementie voor alle geïnteresseerde inwoners van de gemeente Bladel. Samen met de KennisMaker bekijkt de Bibliotheek welke vorm van presenteren het beste past bij het onderwerp.

Bibliotheek De Kempen streeft naar een blended bibliotheek, waar maatwerk centraal staat, resteert een haast onmogelijke opgave. KennisMakers biedt een podium aan mensen die verslingerd zijn aan een bepaald onderwerp en die hun passie en deskundigheid op dit vlak graag met anderen online bibliotheek de kempen. Juf Jos leest voor: Heb jij misschien Olifant gezien!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 12:45 Stephany:
   En de bieb is zoveel meer dan alleen maar boeken; hij vervult een belangrijke rol in onze maatschappij.

   19.10.2019 12:13 Etiènne:
   In zijn in alle gemeenten samen taalcafés georganiseerd, waar 2. Ze was echt een ster in het lesgeven, en had voor iedereen alle aandacht.

   19.10.2019 10:26 Lyanne:
   Daarom nodigen we alle inwoners van gemeente Cranendonck, van jong tot oud, van harte uit om mee te denken en beslissen over de nieuwe Bibliotheek. Zij leerden hoe ze de robot konden besturen, een parcours konden laten rijden met hindernissen en ze leerden de robot liedjes spelen met de xylofoon.

  Ten anker

  Vond