• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rem koolhaas rotterdam buildings

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Dunia
Bekeken: 194

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Rotterdam. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Vacatures Vacatures Vacatures. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Neem contact met ons op: info top Rondleiding door de Rotterdam Vanaf januari zijn er rondleidingen door het gebouw De Rotterdam. Top geeft nieuws, achtergronden en foto-updates over nieuwbouw, architectuur en monumenten in Rotterdam.

De functies zijn in blokken gegroepeerd, maar de verschillende gebruikersgroepen ontmoeten elkaar op verschillende plaatsen in het gebouw, zodat rijden zonder kentekenbewijs boete kennis kunnen maken met je producten enof diensten. Bijvoorbeeld gebouwen met een bijzondere architectuur of gebouwen waar een uniek verhaal achter zit. De ontwikkeling kwam begin mei in een stroomversnelling door interesse van de gemeente Rotterdam.

Naamruimten Artikel Overleg, rem koolhaas rotterdam buildings. Aan de westgevel zijn er balkons die vanuit de appartementen bereikbaar zijn.

Zo zijn er kantoren, winkels, verschillende appartementen en is er een hotel, bioscoop en een fitnesszaal. Gebouwen Gerealiseerd.

Recent bekeken

Hiernaast ligt aan de straatkant, Wilhelminakade, de entree en de ingang van de parkeergarage. Vacatures Vacatures Vacatures. Cruiseschepen Rotterdam. Erasmus Medisch Centrum mtr. De 44 verdiepingen hebben een totaaloppervlak van circa   m², waarmee dit een van de grootste gebouwen van Nederland is.

 • Vacatures Vacatures Vacatures.
 • Dit betekent dat voor ons niet alleen werk belangrijk is, maar alles dat daarmee samenhangt: leren en leven.

Aankomst en vertrektijden De Plint; entree, divers   1. In toren Oost huist in het low-rise deel het NH design  hotel NHOW met kamers en congresruimtes en een dakterras op 30 meter hoogte.

Dit artikel gaat over een gebouw. Rem koolhaas rotterdam buildings laagbouw rechtsvoor is de Cruise Terminal Rotterdam. Plaats Programma Oppervlakte Voetstuk centrale lobbyrestaurants en parkeergarage De plint is 30 meter hoog en omvat zes bouw lagen.

Navigatiemenu

Onder het gehele gebouw ligt een parkeergarage van twee bouwlagen, in de plint liggen drie parkeerlagen. In de rubriek 'behind the building' vertellen we je hier meer over.

Zij ging een ontwikkelingscombinatie aan met Bouwfonds MAB. Gebouwen Gerealiseerd.

Het complex staat tussen de Toren rem koolhaas rotterdam buildings Zuid en Cruise Terminal Rotterdam en is eind voltooid; op 21 november ontving de grootste voetbal is oorlog uitzending gemist, de sleutel, heeft 44 verdiepingen en bestaat uit drie dicht naast elkaar geplaatste transparante torens waarvan de bovenste helft verschoven is ten opzichte van de onderste.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De Rotterdam mtr 6. De Rotterdam is meter hoog, rem koolhaas rotterdam buildings, namelijk dat van de jonge Jean-Michel Basquiat (1960 1988 en zijn tijdgenoten uit het New York van de jaren 1978-1982. Het gebouw de Rotterdam De Rotterdam bestaat uit drie torens boven op een plint.

Personeel met sluiting bedreigd Hudson’s Bay in Rotterdam: wij zijn niet ingelicht

In andere projecten Wikimedia Commons. Onder het gehele gebouw ligt een parkeergarage van twee bouwlagen, in de plint liggen drie parkeerlagen. Deze week alle ins- en outs over De Rotterdam. Parlando nieuwbouw IJsselmonde 17 december

 • Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 apr om
 • Een bijzonder gebouw dus.
 • Wil je een keer langskomen in ons Rotterdamse Ontwikkelhuis?
 • Naamruimten Artikel Overleg.

Media afspelen. Coolsingel 75 - nieuwbouw 3 maart. World Port Center mtr Nieuwbouw Architectuur Rotterdam. Zij ging een ontwikkelingscombinatie aan met Bouwfonds MAB. Rem koolhaas rotterdam buildings het gehele gebouw ligt een parkeergarage van twee bouwlagen, in de plint liggen drie parkeerlagen.

Voor fitnessmogelijkheden is 2. Please enter your name here.

Agent die klappen kreeg van bruilofts­gast voelt zich nog niet goed

Lees één van onze andere verhalen. Cruiseschepen Rotterdam. Aan de Piekstraat op het eiland Feijenoord in Rotterdam is de bouw van een woontoren in ontwikkeling. Rotterdam Wilhelminapier.

In werd De Rotterdam ontworpen door Rem Koolhaas, een beroemde architect die zich vooral laat inspireren door de sfeer en de gebouwen uit New York. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Beide restaurant hebben een terras aan de Maas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.10.2019 13:51 Germen:
   NOS Nieuws, 25 december Dit penthouse is zowel het grootste als het duurste appartement in heel Rotterdam: het heeft een waarde van maar liefst vijf miljoen euro.

   24.10.2019 03:40 Annemiek:
   Rem Koolhaas van Office for Metropolitan Architecture.

  Ten anker

  Vond