• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tapasbar danza s hertogenbosch

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Filipe
Bekeken: 466

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We durfden er niet eens meer iets van te zeggen. Erg lekker gegeten, het stond ook lekker snel op tafel. Een allervriendelijkst meisje en een arrogante jongen die de wijn letterlijk in glazen mikte met rondvliegende druppels.

Vervolgens belooft de eigenaar nog friet en spare ribs die gewoon nooit komen. Jorisstraat St. M v H 50 punten. Dit is vooral te danken aan de keuken en de sfeer die er gemaakt is. Gezellige sfeer.

De moderne pui van Stoofstraat , waarop de rode neonletters goed uitkomen. Bediening eigenares heeft wel echt een grote mond. Rechts Stefan en Femke van de Pas-Sleutjes, tapasbar danza s hertogenbosch.

Esther van der Geld 13 punten. Je mag per ronde 2 gerechtjes pp bestellen en maximaal 5 verschillende gerechten per ronde op de tafel.

 • Erg knus en gezellig. De bediening wisselend.
 • Bedank iritant.

Hoe was jouw ervaring?

Bediening eigenares heeft wel echt een grote mond.. Na een half uur liep het restaurant op eens helemaal vol. Lonne Robbemondt 11 punten. Personeel is vriendelijk, maar lijkt de drukte niet echt aan te kunnen en daardoor wat slordig.

Tocht wel in het steegje.

 • Datum van bezoek: oktober De gevelrij in de Stoofstraat Noordzijde, ofwel de even nummerskant.
 • Wij waren goed geholpen, het was lekker zonder dat er iets fout was.

J wolf 5 punten. Ashley 54 punten. Erg gezellige sfeer en juiste akoestiek. Tijd van het jaar. Prima restaurantje, lekker avondvullend kleine gerechtjes eten.

Gegevens Tapasbar Danza

Voor de prijs die we moesten betalen en het eten wat we er uiteindelijk voor gekregen hebben zou ik het niet aanbevelen. Was leuk echter voor ons niet voor herhaling vatbaar. De bediening was goed en gezellig.

Vriendelijke ontvangst en gedurende de avond ook steeds bijzonder goede service. Bedank simonedJNK. Erg ruime keus uit tapas. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Maar wat het eten betreft.

Welkom bij Barzza

Erg knus en gezellig. Je wordt snel en goed geholpen. Dit tarief is niet van toepassing op Hemelvaartsdag en Koninginnedag. Femke Sleutjes 6 punten.

Vandaag gegeten met 8 personen. Daarna kregen we een schaaltje met vlees stukjes spareribs, kip en nog iets wat aardappels erbij en dat was het. In Den Bosch de lekkerste tapas bar. Datum van bezoek: november Jaren lag die overhoop, galeries en kapperszaken, tapasbar danza s hertogenbosch, evenals kaart van zuidoost europa kosten voor de uitvaart?

Datum van bezoek: oktober Uiterst klant onvriendelijk en dan zeg ik het netjes. Bediening heel aardig en behulpzaam? Tapasbar danza s hertogenbosch op 24 oktober via mobiele applicatie Lekker eten.

Meer meldingen in deze omgeving

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Matig 3. Niet goedkoop maar dan verwacht je wel dat je voldoende krijgt. Eten en Drinken zijn wel goed.

Het is hun tweede zaak in een opkomende Stoofstraat. Daar kregen wij meteen NEE op geantwoord. We gaan zeker nog een keer terug? Sfeer en personeel echt top.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.10.2019 12:25 Marwa:
   Tip voor dessert: zelfgemaakte witte mousse.

  Ten anker

  Vond