• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The best of the voice of holland

Gegevens
Gemaakt door: 23.07.2019
Auteur: Janice
Bekeken: 846

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Evenementen Bezig met laden Naomi Pater Redacteur op www. En zeg nou zelf.

Wij delen informatie over uw gebruik met onze partners voor social media, adverteren en ter analyse. Naomi Pater Redacteur op www. Jordan Smith heeft een belachelijk groot bereik en knalde van het podium toen hij in auditie deed bij de Amerikaanse versie van The Voice. De juryleden wisten niet wat ze zagen toen ze hun stoelen omdraaide bij het optreden van Cristina.

De jonge non was namelijk in vol ornaat en gaf álles tijdens haar optreden. Laatste berichten van Naomi Pater toon alles. Daarnaast garandeert winst geen succes als zanger of zangeres.

De juryleden wisten niet wat ze zagen toen ze hun stoelen omdraaide bij het optreden van Cristina. Chantal Janzen faalt als influencer: perfecte vakantie-foto mislukt. De 27 jarige Dr. Luister vooral zelf. Op social Media worden The Voice of Holland winnaars regelmatig weggezet als eendagsvliegen.

De jonge non was namelijk in vol ornaat en gaf álles tijdens haar optreden. Wát een stem! Biografie Laatste Berichten. Download onze app! Niet meer zwanger? Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We beginnen even rustig en dicht bij huis.

Deze talentenjacht is namelijk ongekend populair. Dwayne Johnson is stiekem getrouwd. Kun jij er geen genoeg van krijgen. Top 5 best bekeken Voice of Holland audities aller tijden Geschreven door Naomi Pater op 18 september om Ook interessant.

Social links

Akkoord Meer info. En wéér nieuwe BN'ers bekend die meedoen aan Expeditie Robinson ! De zanger won het seizoen van The Voice UK niet, maar heeft met zijn auditie wel een flinke viral te pakken.

Bekijk hier de allereerste beelden van Beste Zangers. En dat is dan ook precies wat hij deed tijdens zijn auditie bij The Voice UK in Daarnaast garandeert winst geen succes als zanger of zangeres. Lies Buskens. De 27 jarige Dr. Fernando stal menig hart met zijn versie van When We Were Young.

Vijf best bekeken Voice of Holland audities ever

Romy Monteiro is geboren op 13 november in Utrecht. Artiesten Nieuws gebruikt cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Naomi Pater Redacteur op www. Artikel TV. Op social Media worden The Voice of Holland winnaars regelmatig weggezet als eendagsvliegen.

Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Evenementen Bezig met laden. TV Talentenjacht Toplijstjes. Martin Freeman wil meer Sherlock: op n voorwaarde. U bent hier Home. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Niet meer zwanger.

Blind auditions 6

Emma Bosma. Het internet staat vol met prachtige auditiefilmpjes. Op vroege leeftijd begon David al met pianospelen en zingen.

Kun jij er geen genoeg van krijgen. Logo: the voice of holland TVOH. Altijd weten wat te kijken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.07.2019 08:31 Siebrigje:
   The Voice of Holland - weer zo'n Nederlands kijkcijferkanon dat wereldwijd overgenomen wordt. David Dam is een electronic singer-songwriter.

   23.07.2019 15:02 Clasina:
   Daarnaast werkt de artiest hard aan zijn debuutalbum.

  Ten anker

  Vond