• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf krabpaal maken van boomstam

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Lena
Bekeken: 83

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sinds ontwikkelen wij krabpalen. Houthandel kan je het beste even bellen, mijn ervaring is dat ze meer kunnen regelen dan online staat of op de zaak zelf ligt. Veel positieve reacties gehad van het adoptie bezoek voor Bo.

Eentje die gerust in een tijdschrift als VT-wonen kan. Wie heeft hier wat meer verstand van? Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Leuk, die klimbomen! Risje Berichten: 44 Geregistreerd: Kun je gewoon iedere houtsoort gebruiken?

Wat jammer dat je er niet meer aan kan komen.

Wij kunnen nog wel een weekje wachten! Zwerte Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Alteveer Leen schreef: Het linkje wat Mioux geplaatst heeft, heeft wel sisaltouw rond een paar zelf krabpaal maken van boomstam. Deze krabpaal is voor veel mensen een ideale combinatie van een mooi meubel en een relaxte plek bij de jongens valkenburg de katten.

Het resultaat mag er zijn. En ook niet geheel onbelangrijk de levertijd ongeveer. Hoi Lex! Op het moment dat Bo aan de bank begon te krabben direct de boom verplaatst naar die hoek.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • Het is een goedkope en praktische oplossing wanneer je liever geen standaard krabpaal koopt.
 • Alles is heel helder en de prijs is super. Hallo Astrid, Helaas kan ik voorlopig niet leveren.

Hoe werkt het maken van een krabpaal?

Sinds ontwikkelen wij krabpalen. Deze slanke krabpaal is zowel vanbinnen als van buiten voorzien van tapijt. Maar andere hebben een speciale laag van karton en weer andere krabpalen hebben een ander krab-oppervlak.

Ik heb gezien dat jullie mooie beertjes krijgen. Op mijn blog vind je wel een andere partij die mooie klimbomen maakt.

 • Deze krabpaal is voor veel mensen een ideale combinatie van een mooi meubel en een relaxte plek voor de katten.
 • Het kattenbed hebben we al uitgedacht en ook de krabpaal willen we zelf maken.

Allejandro Berichten: Geregistreerd: ik volg ook even voor onze katten bende! Ik stuur jullie dan even wat meer informatie. Ps als ik je mail beantwoord krijg ik die weer terug met de volgende melding. Maar nu de reden waarvoor ik je dit bericht stuur.

Of ben je gewoon heel graag zelf aan het klussen, zelf krabpaal maken van boomstam. Risje Berichten: 44 Geregistreerd: Ik zie datvdit topic al n tijdje niet gebruikt is. Had al het spul rondliggen, dus kostte in die zin erg weinig 40 euro vind ik aardig prijzig voor een "meubelstuk" dat gemaakt is om gesloopt te worden.

1: een Ikea hack

Of ben je gewoon heel graag zelf aan het klussen? Je kunt hem heel eenvoudig en goedkoop zelf bouwen van wat Ikea spulletjes. Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke.

Ik dacht wat haal je nu weer in je hoofd maar, Francine! Zijn leuk h. Maar iemand al geschrikt hout gevonden om van boomstammen n krabpaal te maken. Kan je mij laten weten wanneer de paal klaar is.

Hoi Monique, zelf krabpaal maken van boomstam, een trendy krabpaal vinden kan een behoorlijke uitdaging zijn.

Hoi Wendy, Ik heb er eentje liggen die nog gemonteerd moet worden. Sinds ontwikkelen wij krabpalen. Krabpalen zijn best handige dingen, want ze voorkomen als het goed is dat de kat zijn nagels in jouw meubels slaat.

Zelf krabpaal maken van boomstam heeft hier wat meer verstand van! Het is dan ook gebruikelijk dat de eigenaar van een kat minimaal twee krabpalen in huis heeft staan. Is het ook mogelijk dat we alleen een boomstam bij je kopen en er zelf wat van maken. Ehh, een paar buizen hebben geen touw er rond maar gewoon stof.

Hoi Monique, ik kan je aan de lijst toevoegen. Weer een plateau? Adverteren Vacature: blogger 8 uur per week Nieuwsbrief.

Wil jij een echt mooie krabpaal die perfect in je huis past en ben je een beetje handig? Een heerlijke boef is het. Ik ben namelijk opzoek naar een natuurlijk krabpaal voor in de woonkamer.

In the end kostte deze boom van bybrittanygoldwyn. Wat jammer dat je er niet meer aan kan komen. Uiteraard bespaar je ook flink wat geld, want de prijzen die in dierenwinkels worden gerekend zijn belachelijk hoog?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.10.2019 08:31 Caren:
   Bedankt voor de complimenten.

   10.10.2019 15:58 Stephana:
   We gaan ook voor jullie opzoek. En deze variant is nog gemakkelijk te maken ook!

   11.10.2019 09:38 Elias:
   Uiteraard bespaar je ook flink wat geld, want de prijzen die in dierenwinkels worden gerekend zijn belachelijk hoog.

  Ten anker

  Vond