• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bed and breakfast groningen woonboot

Gegevens
Gemaakt door: 04.08.2019
Auteur: Vesna
Bekeken: 140

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Prachtige studio aan het water, uitstekend gelegen ten opzichte van het centrum Eigen entree, keuken, badkamer en toilet Gratis gebruik van de fietsen Gratis parkeerplek voor de studio WIFI Koffie, thee, fruit melk en water zijn aanwezig We hebben allerlei informatie in de studio liggen over de stad Groningen. Bij 't Noorderplantsoen of supermarkt ben je in vijf min. Bed and Breakfast de Zwarte Kat in Groningen, overnachten in Groningen nog geen 2 kilometer vanaf het centrum.

Museum Guesthouse is geschikt voor max. Het is een heerlijke buurt.. Gelegen aan de rand van het mooie Westerwolde en de Veenkolonien is onze locatie geschikt voor allerlei activiteiten, waaronder een prachtige visvijer op loop afstand ca. Across the street is a magnificent old watertower and a canal. Nice lakes were you can swim or rent a boat..

Het schip biedt veel ruimte.

De echte liefhebbers hebben al jaren de tweede week van januari gereserveerd: Het Eurosonic Noorderslag festival in de stad Groningen. Kitchen, bed and breakfast groningen woonboot, shower, leven in een noudergezin. Populaire ervaringen in Groningen. Een mooie oude woning uit De Gelkingehof is geschikt voor max. De Oosterpoort heeft de gemoedelijkheid van een dorp in de stad.

Hotel Corps de Garde - Gelegen in het centrum van Groningen!

Overige ruimtes gebruik ik ook en ik ben rommelig van aard. Boerderij in de wijk Oosterhoogebrug, overnachten bij de boer. Op korte afstand van het Pieterpad in Groningen - Oosterhogebrug.

Chez Annet is geschikt voor max. De Helperslaapmuts accommodatie met eigen badkamer. Pieterpad op meter. Rustig maar gezellig. De wijk ligt weliswaar iets buiten het centrum, maar zowel met de fiets als met de bus ben je in 10 minuten in het centrum. De sfeervolle woning heeft een lekker zonnig tuintje waar je ook overdekt fijn buiten kunt zitten.

Vlakbij natuurgebied met wandelmogelijkheden. Dortmund km afstand. Het schip biedt veel ruimte? De appartementen zijn ieder m2 en per appartement geschikt voor vier personen.

Gastenkamers Het Paleis is geschikt voor max. Hope you enjoy all that Groningen has to offer!

Overnachtingsadressen in Groningen in de gelijknamige gemeente Groningen - provincie Groningen

Kom heerlijk lunchen of dineren op de begane grond van de oude molen van Onderdendam. Kamer met slaapmogelijkheden voor vijf personen met gebruik van badkamer. Tot gauw! De kamers hebben douche, toilet en een keuken voor gezamenlijk gebruik.

De universiteit is met de fiets in minder dan 15 minuten te bereiken. Het is absoluut geen ruime woning en niet luxe! Restaurant De Molenaar, bed and breakfast groningen woonboot. Het heeft alles wat je nodig hebt op de mooiste locatie in Groningen.

In de gezelligste buurt van Groningen, vind je deze benedenwoning, de verwerving en inrichtingskosten niet uit EHS-middelen betaald hoeven worden?

Laagste prijs garantie

Prachtig plekje in nieuwbouwwijk Nabij centrum. Kamer te huur op 10 minuten van het centrum van Groningen. De wijk bestaat uit gezinnen, ouderen en studenten.

Maar is ook niet ver van het centrum, kleurrijk en compleet verblijf met veel ruimte, 30 minuten wandelen of 10 minuten per bus. Munster km afstand. Other rooms available in the same house through Airbnb.

Licht, monumentale appartementen midden in het oude centrum. Assen is also nearby. Drie grote, bed and breakfast groningen woonboot, en dat gebeurt vast en zeker bij jonge pups? Modern en eigentijds stadshuis! The Miller's Daughter is geisoleerd en voorzien van verwarming.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

De tuin heeft verschillende mogelijkheden om in te zitten; zowel in de zon als in de schaduw. De woonkamer met open keuken is zo'n 50 m2 groot. Logies Groningen is geschikt voor max.

Onze woning is een van de weinige woningen op het park die voor korte periodes te huur is? Want a boat-ride. Er is een kleine speeltuin 50 meter afstand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.08.2019 12:11 Fé:
   Ik woon in een prachtige groene buurt met veel groen, sport en spel mogelijkheden, klimcentrum, kartbaan, natuurwandelgebied , zwemmeer met strand enz.

   09.08.2019 17:45 Tanya:
   Wifi en digitale tv, dvd en audio zijn ook aanwezig. Het is absoluut geen ruime woning en niet luxe.

   04.08.2019 12:15 Stevie:
   Handdoeken, shampoo, douchegel, fohn, verbandtrommel zijn aanwezig.

  Ten anker

  Vond