• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cursus wenkbrauwen epileren met touw

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Nita
Bekeken: 567

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De cursus gaat door in zeer moderne, volledig uitgeruste lokalen. Om deze opleiding te volgen heb je enkel katoenen draad en pincet nodig en eventueel tape om je vingers te beschermen.

Bij deze ontharingstechniek wordt er gebruik gemaakt van een katoenen draadje die langs de haartjes wordt gehaald.

Ze beheerst behandelingen als de one-by-one techniek, 3D wimperextensions, Russian Volume, hybride wimpers, threading, wimpers verven, wenkbrauwen verven, henna brows en harsen. Tijdens deze eendaagse cursus leer je de kneepjes van het vak en word je een echte specialist!

Dagreeks Startdatum: 10 november van tot Je beheerst de Nederlandse taal voldoende om alles te begrijpen en jezelf uit te drukken. Uw naam verplicht.

Hierdoor kan je op een zeer nauwkeurige manier wenkbrauwen bijwerken, kin en nek verwijderen, dan zien we ook grote verschillen. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Deze cursus is geschikt voor ieder die wenkbrauwspecialist wil worden. Startdata Hasselt Dagreeks Startdatum: 20 november van tot Gemaakt door Jouwsalononline?

Daarnaast laten we zien welke instrumenten je dient te gebruiken en hoe je deze gebruikt. Wil je alleen een cursus wenkbrauwstyling volgen?
  • Adres verplicht. Lees hier alle recensies.
  • Privécursus allround browstyling Tijdens deze privécursus leer je goed waxen, epileren, verven en knippen en te werken met wenkbrauw make-up.

Voordelen van epileren met een touwtje

Al sinds haar 16de is ze bezig met dit mooie vak. De meeste opleidingen gaan door in een versnelde tempo. Annuleren is mogelijk tot 1 werkdag voorafgaand aan de cursus. Wil je leren epileren met een draadje? Cursus Epileren met een touwtje Perfect geëpileerde wenkbrauwen?

  • Indeling 1 dag van 10u tot 18u.
  • Helemaal afgestemd op waar jij behoefte aan hebt.

Wij zitten steevast boven 9 op 10. Dan mag je deze code opgeven: DV. Natuurlijk is hyginisch en veilig werken hierbij zeer belangrijk. Cursus Epileren met een touwtje Perfect gepileerde wenkbrauwen! Henna Ga in deze cursus op ontdekkingstocht door het rijke verleden van henna en leer moderne toepassingen; van bruidshenna tot belly blessings.

Threading: voor het fijne epileerwerk

Zaterdagreeks Datum: zaterdag 11 januari Tijd: u tot Daardoor weet ze als geen ander om haar cursisten te enthousiasmeren en haar kennis en vaardigheden op een toegankelijke en inspirerende wijze over te dragen. De cursus threading begint met de geschiedenis van threading.

De cursus wat betekent proost in het engels inclusief certificaat en een startersset, cursus wenkbrauwen epileren met touw. Cursus wenkbrauwstyling en epileren met touw Deze cursus leert je een perfecte wenkbrauw te creren voor iedere klant.

Daarnaast leer je de eeuwenoude techniek van het epileren met touw op de juiste manier toe te passen, voor nog strakkere en perfecte wenkbrauwen in een handomdraai. Tijdens onze cursus wimperexntions one-by-one dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst creer jij de perfecte wimpers. Voordelen cursus threading Een aantal voordelen zijn hierboven al voorbijgekomen; threading is een snelle methode waarmee je heel precies kunt werken?

Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 60 jaar. Skip to content. Uw e-mail verplicht. Zo behaalde ze onder meer met excellente resultaten haar kappersdiploma aan de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam.

Sinds begin is ze haar eigen onderneming gestart. Materiaal Om deze opleiding te volgen heb je enkel katoenen draad en pincet nodig en eventueel tape om je vingers te beschermen.

De nodige humor mag ook zeker niet ontbreken tijdens de lessen, ben je gelijk een echte wenkbrauw professional, cursus wenkbrauwen epileren met touw.

Schrijf je dan in voor deze cursus threading oosters epileren? We bieden de volgende cursussen aan:. Startdata Hasselt 20 cursus wenkbrauwen epileren met touw Dag nieuw.

Na afloop van de cursus kun je professioneel aan de slag met het geven van threading behandelingen! Met deze cursus wenkbrauwstyling en cursus wenkbrauwen epileren met touw, evenals een gezellige sfeer.

Vanwege de verfijnde techniek kun je met threading heel nauwkeurig werken. Wij bieden 3 verschillende modellen van uniform aan. Gemaakt door Jouwsalononline.

Leer op praktische wijze de wimper-voor-wimpermethode. Je leert hoe je een behandeling voorbereidt en je gaat de threading technieken in de praktijk oefenen onder begeleiding van een ervaren docente.

Geef je op voor deze cursus, klik hier.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0