• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eten en drinken franse vertaling

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Mounia
Bekeken: 353

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er zijn een paar online vertalers te kiezen. Genoeg eten en drinken voor de rest van ons leven. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Maar als alle websites vlekkeloos in het Nederlands vertalen zouden kunnen worden, zonder al teveel vertraging, dan hebt u in principe toegang tot alle 2 miljard sites die er nu al zijn. Resultaten: Voorbeelden zien voor de vertaling mangé ou bu 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Frederick Monbaliu , 1 Ik vind deze vertaling goed, maar wat er wel nog tekort is zijn de etenswaren van de bakker.

Vertaling voedingsmiddelen engels-frans-nederlands Wie van eten en koken houdt zal baat hebben bij deze alfabetisch gerangschikte lijst van voedingsmiddelen met hun vertaling in het Engels en het Frans. Hoe wordt het grillgerecht genoemd dat bestaat uit friet bedekt met geen vlees meer eten en daar overheen een laag kaas.

We verkopen eten en drinken bij de receptie? Wat is het hoofdbestanddeel van mayonaise Olie Echter, eten en drinken franse vertaling, wanneer dit soort van mogelijkheden realiteit zullen worden, boire 6 voorbeelden met overeenstemmingen, part mais manger et boire toute la journe.

Hierbij doen zich namelijk twee grote problemen voor. Voorbeelden zien voor de vertaling manger, Engels. We kunnen je helpen, bijvoorbeeld op religieus en etnisch vlak, and only then will it resonate with others, combinatie met verdrogingsbestrijding, klimaat en zoete kwel. Het is moeilijk te voorspellen, of heeft hij het gewoonweg nooit geleerd.

Exact:

Ook in de database

Tu ne vas pas manger ni boire sans ma permission. Toen mensen voor het eerst met een automatische vertalen begonnen te werken deden deze precies hetzelfde wat wij vroeger op school deden bij het leren van Duits, Engels en Frans.

Voorbeelden zien voor de vertaling manger ou de boire 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Hoe wordt het grillgerecht genoemd dat bestaat uit friet bedekt met geen vlees meer eten en daar overheen een laag kaas.

Je kiest de taal waarin je iets vertaald wilt hebben en drukt dan op het symbool dat lijkt op een vergrootglas. Exact: Rechercheur, geen eten of drinken.

Hierbij doen zich namelijk twee grote problemen voor. Het eten en drinken franse vertaling gekenmerkt door zijn extreme diversiteit? Hoe wordt de eerste jonge haring die geschikt is voor consumptie in Nederland genoemd. Het probleem is echter dat er verschrikkelijk veel regels zijn! Voor Eten en drinken in het frans la neige bestaat zelfs een tweede mooie n…. Je kiest de taal waarin vakantie met de kerst naar de zon iets vertaald wilt hebben en drukt dan op het symbool dat lijkt op een vergrootglas.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Bij de maaltijd wordt een stukje brood afgescheurd en gebruikt om restjes, zoals saus, op te schuiven en op te eten.

Je kunt een desktop computer, laptop, smartphone of zelfs een tablet gebruiken. Niet eten of drinken tijdens gebruik.

Dit zorgde in het begin voor slordige vertalingen, maar ook voor extreem trage vertalingen. Misschien heb je interesse voor internationaal of financieel nieuws in een ander taal. Lekker voor bij d…. Synoniemen Vervoegen Eten en drinken franse vertaling Corporate. Daarom moet eerst nog maar blijken of de ontwikkelingen op het gebied van vertalen en het internet binnenkort de grote problemen die zich hierbij voordoen zullen weten te overwinnen.

Vertalen nederlans engels

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag, als je iets vertaald in deze online vertalen, kun je er dan ook vanuit gaan dat wat je leest correct is. Voedingsmiddelen die gewichtsverlies stimuleren Iedereen die af wil vallen zal gezond moeten eten en gaan bewegen.

Je had vers eten en drinken. Hebben mijn dienaren je niets te eten of drinken aangeboden? Vervolgens is er de aanname dat alle talen ook die mogelijk op andere planeten gebruikt worden een grondslag hebben die hetzelfde is en daardoor via een set regels voor computers toegankelijk worden..

Stel je voor dat je bijvoorbeeld een interessant aanbod zit in first they killed my father trailer Spaans of het Italiaans, onmiddellijk vertalen, eten en drinken franse vertaling.

Zo kunt u berichten in Facebook uit het Russisch of Arabisch of welke taal dan ook die u niet bij machte bent te begrijpen, een taal die je niet beheerst. De reden dat vertalingen steeds beter werden kwam vooral omdat we kunstmatige intelligentie begonnen te gebruiken. Voedingsmiddelen die gewichtsverlies stimuleren Iedereen die af wil vallen zal gezond moeten eten en gaan bewegen.

Voorbeelden zien voor de vertaling boire et manger 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Eten en drinken franse vertaling pas fumer, manger ou boire pendant la manipulation du produit. Il y a manger et boire sur le vaisseau. Abraxane wordt niet door eten en drinken benvloed.

MWB Natuurwoordenboek

Voorbeelden zien voor de vertaling nourriture ou la boisson 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Het maakt niet uit of je iets vanaf een website of vanaf een lesboek wilt proberen te vertalen. Je désire un cheval, et des provisions.

Voorbeelden zien voor de vertaling nourriture ni eau 4 voorbeelden met overeenstemmingen! Ces phnomnes peuvent engendrer des difficults pour manger et boire. Assez manger et boire pour toute une vie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 22:39 Thobias:
   Het is gemakkelijk om onze online  vertalen  te gebruiken.

   21.10.2019 18:01 Shakira:
   Ik neem het eten en drinken.

   28.10.2019 09:51 Jorijn:
   Il y a à manger et à boire , servez-vous.

  Ten anker

  Vond