• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mail account verwijderen android

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Alpay
Bekeken: 344

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Maak vooraf een volledige back-up, bijvoorbeeld in je Google-account.

Ja Nee. Veeg met je vinger over het scherm omhoog tot je de optie 'Algemeen' in beeld ziet. We helpen je graag verder. Hoe verwijder je accounts van je smartphone? Ontdek hoe u uw Google-account kunt verwijderen.

Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Dit is de app met de grijze tandwielen. Alles over zakelijk. Ja Nee. Als u gebruikmaakt van Gmail via uw werk, school of andere groep, en toe ook appeltaart van de plaat, mail account verwijderen android.

 • Je wist in dat geval ook beter alle persoonlijke inhoud van het toestel, want die is privé.
 • Gmail verwijderen Als u gebruikmaakt van Gmail via uw werk, school of andere groep, neemt u contact op met uw beheerder. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel.

Samsung smartphones

Als in de e-mailapp in Windows 10 de e-mail van een bepaalde account niet meer wilt ontvangen, kunt u het account uit de app verwijderen of het e-mailadres voor dat account uitschakelen. Samsung smartphones. Android Computer iPhone en iPad Meer. We laten zien hoe dat moet. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

Druk op 'Wis iPhone' als je de iPhone volledig wilt wissen.

 • Kies voor Systeem. Android Computer iPhone en iPad Meer.
 • Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Schakel 'Zoek mijn iPhone' uit door op het knopje te drukken.

Klik mail account verwijderen android op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Selecteer Instellingen. Samsung Galaxy A8 Met abonnement los toestel. Als u van gedachten verandert, is het mogelijk uw Gmail-adres terug te krijgen. Meer weten.

Gmail-account verwijderen

Nokia 4. Huawei P20 Lite Met abonnement los toestel. Bevestig dat je wilt doorgaan. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Verzenden Nee, staat de mens veel sterker, mail account verwijderen android. Alleen de Gmail-service wordt verwijderd. Over Coolblue. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Zet het apparaat aan en ga via het startscherm naar alle apps. Zoek je een nieuw toestel.

Advertenties en adblockers

Uw Google-account wordt niet verwijderd. Lees Uw account instellen als u een nieuw account wilt toevoegen. Zoeken naar producten Zoeken.

Download onze app. Er moet een werkende WiFi-verbinding zijn om de stappen met succes af te ronden. Sony Xperia 1 Met abonnement los toestel. Gmail-account verwijderen Bij problemen met je Gmail-account kan het helpen om het opnieuw in te stellen of je Google-account te verwijderen. Als je problemen hebt met de synchronisatie van  Gmailmail account verwijderen android, kunt u deze verwijderen uit uw Google-account. Als u geen Gmail-adres en -e-mails meer wilt, dan kun je het beste je Google-account verwijderen en Gmail mail account verwijderen android instellen.

Ook het wissen van je Windows smartphone is een fluitje van een cent. Verzenden Nee, bedankt.

U moet inloggen voordat u uw Gmail-service kunt verwijderen. De producten van Samsung Gear maken gebruik van een Reactivation Lock om ervoor te zorgen dat jouw apparaat niet geactiveerd kan worden zonder jouw wachtwoord.

Volg onderstaande instellingen om alle persoonlijke info van je toestel te wissen. Kies voor je Google-account en klik vervolgens op het icoontje met 3 puntjes.

Hoe verwijder je accounts van je smartphone. Veeg met je vinger over het scherm omhoog tot je de optie 'Algemeen' in beeld ziet, mail account verwijderen android. Bij problemen met je Gmail-account kan het helpen om het opnieuw in te stellen of je Google-account te verwijderen. U behoudt uw activiteit en aankopen die u heeft gedaan op Google Play.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.10.2019 23:22 Yentel:
   Er moet een werkende WiFi-verbinding zijn om de stappen met succes af te ronden. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

   20.10.2019 21:34 Elisabet:
   Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel.

   26.10.2019 20:22 Sahar:
   Contact opnemen met ondersteuning. Neem contact op met onze klantenservice.

  Ten anker

  Vond