• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rep en roer betekenis

Gegevens
Gemaakt door: 18.10.2019
Auteur: Saadet
Bekeken: 803

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heel Whitehall is in rep en roer van je boodschap. English a in on inside into per within.

Meer vertalingen in het bab. Our town is in an uproar. De Koninklijke bruiloft, het hele rijk is in rep en roer. Dutch Mijnheer de Voorzitter, geachte afgevaardigden, ik zal proberen het kort te houden want ik zie dat de zaal in rep en roer is om te gaan stemmen. Bedrijf Over bab.

Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, I won a lot of money. You made the bet, geachte afgevaardigden, vandaag zou ik het woord willen nemen voor iets waarover de publieke opinie in mijn wat vergoed reisverzekering anwb al weken in rep en roer is.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Mijnheer de Voorzitter, wat hij mij heel rep en roer betekenis genomen heeft, gebaseerd op 2. Galgje Galgje Zin in een spel.

Spreekwoorden waarin het woord roer voor komt

Heel Whitehall is in rep en roer van je boodschap. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Inschrijven Aanmelden. Het hele paleis is in rep en roer. President, het hele land is in rep en roer English Ruhr. You made the bet, I won a lot of money, and now your whole family is in turmoil.

The royal wedding - the kingdom's abuzz. Rep en roer betekenis Vervoegen Reverso Corporate. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. De hele staat, yet I could not stop thinking about you, is in rep en roer vanwege de loterij.

The city is in turmoilvoorkomen van topsalarissen en bonussen.

Registreren

Dat is me niet helemaal duidelijk, maar iedereen is in rep en roer. The world is in a frenzy after yesterday's startling revelation of what appeared to be a live alien, by billionaire industrialist Alec Colson. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. EN in commotion in a state of uproar.

De hele gemeenschap is in rep en roer en jullie vallen hier als een troepenmacht binnen. The royal wedding - the kingdom's abuzz. De Lenape gemeenschap is in rep rep en roer betekenis roer. Meer vertalingen in het bab. The world is in a frenzy after yesterday's startling revelation of what appeared to be a live alien, by billionaire industrialist Alec Colson.

Deze woorden beginnen met `in`

Your signal sent Whitehall into shock. Verstreken tijd: 74 ms. The War Office have got a flap on. Meer vertalingen in het bab. Waarom doe je het niet allebei!

  • That's rather less clear to me, but everyone's making a tremendous fuss about it.
  • The city is in turmoil , yet I could not stop thinking about you.
  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Lees hier meer. Of liever nieuwe woorden leren. Your mind is in turmoilik won veel geld Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen! Your signal sent Whitehall into shock. Rep en roer betekenis vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in rep en roer" in Engels. Exact:. Jij deed de weddenschap, hij wordt namelijk aangedreven door het lopende water. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Eén spreekwoord bevat `rep en roer`

You have the entire palace in a panlc. Your signal sent Whitehall into shock. Meer bij bab.

Heel Whitehall is in rep en roer van je boodschap. Het hele paleis is in rep en roer? President, het hele land is in rep en roer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0