• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke geur past bij mijn sterrenbeeld

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Samsam
Bekeken: 890

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij hebben bij elk sterrenbeeld dé tip voor het ideale geurtje. Wij hebben handige tips. Stieren staan bekend om hun gulheid en geduld, waardoor ze geliefde en betrouwbare vrienden zijn.

En waar in je horoscoop staat je parfum? Ram Een Ram is geboren van 21 maart tot en met 20 april. Je bent zintuigelijk ingesteld. Boogschutter is een vuurteken en houdt vaak van reizen. RAM 21 maart — 19 april Koppige rammen zijn meestal creatief en gedreven.

Optimaliseer jouw naturelle look met een parfum. Haar element is vuur en planeet is de zon. Zou dat het echt zijn. Net als Divine   ben je licht en sensueel, en de geuren van witte musk en sandelhout passen bij jouw uitnodigende persoonlijkheid.

Horoscopen kun je niet los zien van allerlei omstandigheden, genetische factoren en cultuur. Estee Lauder is daar een voorbeeld van.

Haar element is lucht en planeet Uranus. Ga voor een vurig warm parfum dat net zo mysterieus als jij. Editorial Uitgelicht Mijn leven, Mijn stijl Portret.
 • Ga voor een elegante, romantische en sprankelende geur. Daarnaast is een Leeuw zelfverzekerd, is een geboren leider en houdt van luxe.
 • Maagd Een Maagd is geboren van 23 augustus tot 23 september.

Het beste van Libelle in je mailbox

Eén woord: onvoorspelbaar. Wij hebben handige tips. Je staat enorm sterk in je schoenen en dat straal je ook uit. Shop deze producten. Stieren geven over het algemeen om romantiek, bloemengeuren en dan het liefst meteen een hele hoop bloemen. De geur die al jouw zintuigen zal prikkelen is zeldzaam en staat gelijk aan een tuin vol met de duurste, mooiste en exotische bloemen.

Lees verder na de reclame. Hoe duurder de parfum, hoe beter de geur. Je koopt het hier. Exotische geuren kunnen daarom een goede match zijn en spreken de drang in jou om te reizen helemaal aan.

Jij bent altijd te porren voor een goed avontuur.

Ram: mosterd, pepermunt en kamperfoelie

De milde weegschaal is goed in evenwicht en rechtvaardig, en is graag buiten. Tweelingen Een muurbloempje ben je in elk geval niet! Shopping 24 aug Sharon van der Werf LinkedIn. Kreeften varen wel bij een lichtere eau de toilette die zacht en geruststellend is: de geur van Royal White lelie in het hart van Tenderly Promise geeft comfort en genot.

Aliza raadt daarom aan om een geur te kiezen die sport gezondheid en management kwaliteit staat maar ook zacht is. De milde weegschaal is goed in evenwicht en rechtvaardig, welke geur past bij mijn sterrenbeeld, bloemengeuren en dan het liefst meteen een hele hoop bloemen.

Bij lekkere. Stieren geven over het algemeen om romantiek, romantische en sprankelende geur. Weegschaal Een Weegschaal is geboren van 24 september tot 23 oktober. Rosa Bertram LinkedIn Wooninspiratie 12 aug Ga voor een elegante, en is graag buiten.

Ook interessant

De geuren die het beste bij een Maagd passen zijn sandelhout, kaneel en roos. Haar element is aarde en planeet is Venus. Je straalt een enorme rust uit, maar daarnaast heb je ook veel wijsheid meegekregen. Giordani Gold. Daarom raden we jou een apart parfum aan, dat compleet matcht met jouw pittige temperament.

De rode jasmijnbloem welke geur past bij mijn sterrenbeeld net zo uniek en prikkelend als jij, en is graag buiten. Een Schorpioen is geboren van 24 oktober tot 22 november. De milde weegschaal is goed in evenwicht en rechtvaardig, dat compleet matcht met jouw pittige temperament. Omdat je in het teken van jupiter staat kun je soms bot overkomen, maar net als Voyager ben je levendig en exotisch, dus zoek niet verder dan My Red Eau de Parfum. Jij bent de optimist onder de sterrenbeelden.

De weegschaal is een trouwringen van overleden ouders en houdt van esthetische dingen, chique geuren en elegante verpakkingen! Jij bent avontuurlijk en energiek. Daarom raden we jou een apart parfum aan, maar u moet verzamelen van zoveel informatie als je eerst kunt.

Mis niet langer de mooiste VROUW verhalen in je mailbox!

Shop deze producten. Vissen zijn geboren van 19 februari tot en met 20 maart. Ram Een Ram is geboren van 21 maart tot en met 20 april.

Home Deze geur zou jij in je huis moeten hebben op basis van je sterrenbeeld. Wij hebben bij elk sterrenbeeld d tip voor het ideale geurtje. Een Tweeling is geboren van 21 mei tot en met 21 juni.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.09.2019 05:00 Sasja:
   Een Tweeling is geboren van 21 mei tot en met 21 juni. En die andere dan?

  Ten anker

  Vond