• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dit bericht is niet gedownload van de server apple

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Annefloor
Bekeken: 383

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alleen in titels zoeken Alleen zoeken in E-mail Zoek. Log in op de website van uw e-mailaanbieder om uw e-mailadres en wachtwoord te controleren.

Deze instellingen bepalen hoe uw apparaat e-mail ontvangt. Ik hoop dat er met spoed een adequate oplossing gegeven wordt. Opeens zijn berichten qua inhoud niet meer leesbaar sinds het installeren van iOS 9. Controleer uw e-mailadres en wachtwoord Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Je hoeft dan niet aan te geven pop of imap, want dat gaat vanzelf.

Log In of Registreer om te reageren. Wellicht dat dat helpt. Verder zijn ook een aantal berichten die ik verstuurd heb, later niet meer op mijn iPad te lezen, dit bericht is niet gedownload van de server apple. De laatste keer dat ik POP3 gebruikt heb was nog ergens in de vorige eeuw. Deleting the account and setting it up again from scratch does not solve the issue and will result in the loss of all the email placeholders - further increasing your loss of knowledge.

Ik ben ernstig gedupeerd nu, bij Apple kunnen ze ook niet helpen. Refbacks are Uit. Ik kan gelukkig de mails wel lezen op mijn pc, maar het is wel een heel vervelend probleem op de ipad.

Op diverser fora zie ik dat er meer problemen zijn en zelfs ergens de mededeling, dat IOS9 POP3 niet meer ondersteunt. Als iemand een oplossing weet hoor ik het graag! Als het daar nog wel staat dan ligt het aan de instellingen van de iPad of iPhone. Vraag uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of er voor uw e-mailaccount beveiligingsmaatregelen of beperkingen van kracht zijn, zoals twee-staps-verificatie.

September September aangepast in iOS 9. Als dat werkt is het hopelijk snel opgelost. Tags: Geen.

 • Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Vorige template Volgende.
 • Heb dit idd ook wel eens.

Daar kan ik helaas niet mee helpen, We hebben een aantal storingsmeldingen ontvangen sinds de update van iOS? Voor de update nooit enig probleem. Dag Lucy en Primera, sorry, dus ik hoop niet dat ik bij elke update mijn mailaccount opnieuw erin moet zetten. KPN kan ik niet oplossen! Sinds ik mijn mailaccount opnieuw heb genstalleerd moet ik zeggen dat ik weer gewoon mailtjes kan lezen, vlakbij de Dommel.

Melding: Bericht niet gedownload van de server

Alle tijd Vandaag Vorige week Vorige maand. Vreemde attachment of indeling scripting? Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails Als u een bericht krijgt dat uw e-mail niet is verstuurd, gaat die e-mail naar uw postbus Uitgaand.

Kan ik ios9 deleten en ios8 terug installeren. Als de instelling 'Push' niet beschikbaar is, Nee Zuster. Dat is ook waar ik de mailtjes voor bewaarde op mijn iphone.

Regels voor berichten. Heb al bij mijn instellingen op de Ipad gekeken maar alles staat nog net zo als voorheen en toen ging het prima.

Quick Links

Dat vind ik wel echt een gemis. Tijdens de "storing" heb ik meerdere malen mijn account verwijderd en opnieuw aangemeld. Smtp server staat aan, zowel hoofdserver als andere smtp servers.

Kees schreef op 25 sep '15 om u lucy, Misschien het beste om nog maar even niet de nieuwe update IOS 9.

Heel hinderlijk. Ik krijg regelmatig het bericht: Dit bericht is niet gedownload van de server. Controleer of het e-mailadres van de ontvanger correct is. Oude berichten ben ik dan kwijt als ik opnieuw ga installeren! Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Wel kon ik mij kurhaus hotel bad bentheim preise met andere email account op hotmail, dit bericht is niet gedownload van de server apple.

Op de Mac heb ik trouwens al geruime tijd problemen met de Planet account; op de een of andere manier is het daar niet meer mogelijk om mails vanaf mijn planet-emailadres te verzenden; alle instellingen heb ik al tientallen malen doorgelopen en gecontroleerd; de account verwijderd en en opnieuw ingesteld, als je geen ander antwoord hebt dan dat pop3 iets uit de vorige eeuw. Ook hier hetzelfde probleem.

Klacht: dit bericht is niet gedownload van de server

Wie helpt? September September aangepast. Controleer de postbus Uitgaand op niet-verstuurde e-mails Als u een bericht krijgt dat uw e-mail niet is verstuurd, gaat die e-mail naar uw postbus Uitgaand.

Als een mail wordt verwijderd is die ook overal weg. Verwijder uw e-mailaccount en configureer deze opnieuw Log op uw computer in bij de website van uw e-mailaanbieder. Maar waarom de meste berichten wel te lezen en sommige anderen niet?.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.10.2019 21:08 Avinash:
   Maak nu een gratis account of log in.

   19.10.2019 21:00 Hedy:
   Na de update naar IOS 9.

  Ten anker

  Vond