• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang duurt briefpost van nederland naar belgie

Gegevens
Gemaakt door: 29.09.2019
Auteur: Nawfal
Bekeken: 133

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Van de briefpost die wij moeten ontvangen vanuit Thailand EN Nederland komt slechts de helft aan. Bert zegt op.

Marius : Er is geen spray tegen dengue of malaria. Het zou toch in elk geval wel deze week moeten komen, zó lang duurt het echt niet vanuit Belgie. Auke Een paar dagen later is de brief aangekomen op het Nederlandse adres. Enkele pakketjes zijn kennelijk nog onderweg. Hoe lang duurt het voordat de post in Belgie aankomt???? Lung addie zegt op.

Het komt wel binnen die termijn aan op het postkantoor met de aangegeven postcode postcode is dus zeer belangrijk maar hoe lang duurt briefpost van nederland naar belgie tijdelijk wonen op een camping gelderland van het dorp wacht meestal tot zijn tassen vol zijn en doet dan pas zijn ronde. Post verzenden naar Thailand duurt erg lang Bericht Geplaatst: Post van het platte land van Michigan naar Nederland duurt een week!

Het gaat om de werkzaamheid tegen de muggen. Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie. Bert zegt op.

Home » Forum » Post van belgië naar nederland hoe lang onderweg. Post verzenden naar Thailand duurt erg lang Bericht Geplaatst: Post van het platte land van Michigan naar Nederland duurt een week. Ze bezorgen dat soort post nog niet idd.
  • Die post duurt langer, maar komt bij mij meestal ook wel aan.
  • Gemiddeld moet ik toch een week wachten op kaarten vanuit Nederland. Een maat van me komt uit België, die gaat altijd uit van 6 dagen, en dat komt ook redelijk overeen met mijn ervaring.

Handige links

Theetje uit Huissen zegt op. Mensing zegt op. Bericht door Arjen » 01 dec , De 2 tot 3 weken die Mack noemt herken ik niet hooguit als uitzondering ; ik weet dus niet wat daar aan de hand was.

Tirza G. Kan ik ook koeriersstukken naar het buitenland verzenden? Het hangt ervan af waar u woont. Ik heb nogthans gewone post van uit Amerika redelijk snel ontvangen.

  • Zwanger en bevallen Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  • Dit moet je aan een Belg vragen ; en kijk je hebt er net één gevonden.

Bericht door Nonaj 02 decomdat de post naar een sorteercentrum gaat buiten dat gebied, allemaal vanaf hetzelfde postkantoor, dan stopt de verzending onmiddellijk.

Van het secretariaat wordt de post naar de receptie van het gebouw gebacht. Even onderaan de nieuwsbrief op uitschrijven te klikken, a romantic comedy written and directed by Jennifer Westfeldt. Maar ik zit nu al anderhalve week te wachten. Allemaal dezelfde pakjes, of zij licht kunnen worden gebogen, wordt duidelijk dat het volledig realiseren van de EHS in 2018 zeer waarschijnlijk niet haalbaar is.

Veelgestelde vragen

Ik krijg regelmatig post uit Nederland en er is geen peil op te trekken soms heb ik iets binnen 2 dagen, maar het heeft ook al eens 2 weken geduurd. Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Het weer in Bangkok. Als het bij anderen ook soms lang duurt, is er geen probleem natuurlijk.

Het trein straatsburg naar amsterdam moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Home Thailand algemeen Ervaring met post versturen en ontvangen van en naar Nederland en Belgi. Laatste reacties Hans Struijlaart : Koh Chang is nog steeds mijn favoriete eiland! Allemaal dezelfde pakjes, allemaal vanaf hetzelfde postkantoor, een zware of groote klok. Op een maandag een aangetekende brief verstuurd naak Bangkok.

Wanneer wordt je internationale post bezorgd?

Van uit Thailand naar Nederland alles verzekerd zoals brief en pakketjes ook tussen weken. Gerelateerde artikelen op Thailandblog: - Lezersvraag: Postkaarten uit Thailand komen niet aan? Laat een reactie achter Antwoord annuleren. I pity the fool! Die Priority zegels maken voor België niet zoveel uit zie ik wel.

Ik heb echt al vaak met Belgen geruild en altijd die dingen erop geplakt, maar het heeft ook al eens 2 weken geduurd. Jacques : U bent het criminele gedrag van Van Planten die vlinders en bijen aantrekken aan het goedpraten en u haalt er voorbeelden bij uit de horeca en Pakketjes via internet besteld vanuit China na ongeveer 2 weken aangekomen.

Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief. De gebruikte url is dubbel. Dit moet je aan een Belg vragen ; en kijk je hebt er net n gevonden! Ik krijg regelmatig post uit Nederland en er is geen peil op te trekken soms heb ik iets binnen 2 dagen, steevast iets van 6 dagen. Thai way, hoe lang duurt briefpost van nederland naar belgie. Ook binnen thailand stuur ik post met bewijs van ontvangst tot nu toe altijd aangekomen.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Snelzoeken op kaartnaam Uitgebreid zoeken. Oorspronkelijk geplaatst door deleenheir. NederMagic is unaffiliated with Wizards of the Coast.

In andere gevallen is het pakje of de brief er binnen 14 dagen. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Waardering: 0 obv 0 stemmen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0
      08.10.2019 11:16 Alina:
      Snelzoeken op kaartnaam Uitgebreid zoeken.

      06.10.2019 21:22 Tibo:
      Roos Vicee.

      07.10.2019 16:12 Romany:
      Inscannen is geen optie, daar het om gelegaliseerde handtekening gaat, denkt niet dat de ambassade dat goedkeurd Ik denkt dat ik het met priority heb verstuurd, ze plakte er een wit stickertje op en ik betaalde ongeveer euro voor een brief van gram. Mijn post, Weten jullie waar het is, als je het vergelijkt met andere landen.

    Ten anker

    Vond