• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Porsche cayenne turbo s hybrid

Gegevens
Gemaakt door: 03.10.2019
Auteur: Esmay
Bekeken: 168

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gelukkig kunnen we het simpel houden: de Porsche Cayenne S E-Hybrid is de snelste Cayenne ooit en direct ook de versie die je wilt.

Porsche maakt trouwens ook gebruik van de gelegenheid om het motorengamma van de Cayenne Coupé uit te breiden met een 3-liter V6 hybride, zoals ze dat deden bij de klassieke Cayenne.

Achter de coulissen staat een compleet nieuwe, maar deze zal niet eerder het podium bestijgen voordat er op stijlvolle wijze afscheid is genomen van de huidige generatie Boxster. Ontdek meer. Jezus he.. Please click here if you are not redirected within a few seconds. Bekijk de fotogalerij. Het is een evolutie de we de komende jaren bij zowat alle automerken gaan zien.

Daar hangt er alleen een 4 cilinder in plaats van een 8 cilinder tegenaan.

Je privacy is belangrijk voor ons Ik ga ermee akkoord dat Autokopen. Porsche installeert in de transmissie echter een pk sterke elektromotor die het porsche cayenne turbo s hybrid op 11 zet. FR Waarom inschrijven. Want elektromotoren worden al lang niet meer enkel geassocieerd met ecolgische familiekarretjes. De batterij is in 2,4 uur opgeladen met een standaard 7.

Gasten scoren een bijna gratis Integra Type R Het zal je maar gebeuren. Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Klik op Meer informatie als je daarover meer wilt weten. De Cayenne E-Hybrid pk kost minimaal Laat dat maar even bezinken Daar hangt er alleen een 4 cilinder in plaats van een 8 cilinder tegenaan.

Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in. Te beginnen met de reguliere motor.

 • Ontdek meer.
 • Please click here if you are not redirected within a few seconds. Ja, als plug-in hybride komt hij 40 elektrische kilometers ver, maar daar staat een extreem dorstige 4,0 liter twinturbo achtcilinder tegenover.

De krachtige Cayenne is verkrijgbaar vanaf Klaar voor de volgende stap. Nog geen account. Met het bestaan van de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid was het slechts wachten totdat Porsche een vergelijkbaar recept ging uitvoeren met de huidige Cayenne. Top 10 stekkerauto's op de Frankfurt Motor Show.

Wat is er goed aan de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid?

Vink 'm aan! De krachtigste productie-Cayenne is een Cayenne met stekker. Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen?

Dat lage verbruik- en CO2-cijfer is natuurlijk het gevolg van de lithium-ionbatterij waaruit de elektromotor kan tappen, porsche cayenne turbo s hybrid. Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Deze Audi R8 begint de perfectie te benaderen. De Cayenne Turbo S E-Hybrid woningbouwvereniging den haag studenten een pk sterke biturbo V8 met een pk leverende elektromotor en komt tot een systeemvermogen van pk. Verstuur Annuleer.

De gratis keramische remschijven

Met pk en Nm koppel een stukje minder spectaculair in vergelijking met het topmodel. Dit zijn de 11 duurste auto's met een A-label. Porsche maakt trouwens ook gebruik van de gelegenheid om het motorengamma van de Cayenne Coupé uit te breiden met een 3-liter V6 hybride, zoals ze dat deden bij de klassieke Cayenne.

De directe besturing, de snelle acceleraties en het fantastische motorgeluid doen eerder denken aan een rasechte sportauto dan aan een SUV.

Neem eerst een cookie. Het maximale gecombineerde koppel is Nm. De Cayenne E-Hybrid Coup kost Meer informatie. Bekijk alle nieuws Aanbevolen nieuwsberichten. Meer Porsche Cayenne Coup. De lithium-ion batterij van De batterij is in 2,4 uur opgeladen met een standaard 7. Door andre 2 uur geleden.

Nieuws categorieen

We gebruiken cookies voor TopGear. Zijn aandrijflijn. Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten.

Die motor is goed voor pk en Nm met een elektrisch rijbereik van 43 km. Wil je ook de TopGear Nieuwsbrief ontvangen. Het belangrijkste kenmerk is de kleur van de remklauwen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.10.2019 18:51 Ingetje:
   Via een conventioneel V 10 A stopcontact duurt het opladen wel 6 uur. Deze heeft een 4,0-liter V8, net als de Urus, en de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid voegt aan deze setup kilo elektrospul toe voor een systeemvermogen van pk en Nm.

  Ten anker

  Vond