• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tattoo met namen erin verwerkt

Gegevens
Gemaakt door: 21.08.2019
Auteur: Fin
Bekeken: 870

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De tijdstippen en namen van je kinderen, speciaal voor papa! Ik zou het geen probleem vinden als ze later, wanneer ze groot en oud genoeg is, ook tatoeages wil.

Ik zoek iemand die met mij mijn nieuwe tattoo wil ontwerpen. Hallo allemaal Ik ben opzoek naar een tattoo ; Een zwarte ster met een hartje erin, Maar kan nergens een voorbeeld vinden Wie kan iets voor mij tekenen?

Ik ben op zoek na een tatoeage van puzzelstukjes. De leukste Halloween kostuums voor mama en kind. De sterren zijn haar neefjes en nichtjes.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Schattige kind moeder tattoo, ik ben op zoek naar een leuke ring tattoo. Op een gegeven moment zei mijn zus dat ik geen recht meer had op het dragen van haar achternaam. Hallo, olifantje die de staart van de moeder vasthoudt. Deze verbindt mijn sterrenbeeld op mijn tattoo met namen erin verwerkt, de draak op mijn onderrug en de vlinder op mijn bil.

En op mijn rechter schouder zit een bezem: toen alle problemen waren opgelost heeft die bezem alles schoongeveegd.

Plaats van de tattoo

Ik hou zelf van tekst tattoeages, en deze tekst vind ik echt heel erg mooi. Ik zoek een mooie tattoo waar ik de namen van mijn kinderen in kan verwerken. Ik kan echter nog geen lijn op papier zetten!

Hey Daniela, Ik heb hier een tattoo voorbeeld liggen maar ik vind dat hij nog wat bijgeschaafd kan worden. Onvoorwaardelijke liefde en dat mag iedereen weten en zien. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hey, ik zoek vooral een tatoo met de kop van een stier en een riem rond zijn hals. Niet veel groter dan 10 bij 6cm. Ik ben ontzettend trots op haar om wie ze is. Groetjes Anna. Ze heeft mijn hele leven veranderd maar ik zou haar niet tattoo met namen erin verwerkt missen. Het heeft met de betekenis van mijn naam te maken.

Wat is een Oneindigheid Tatoeage?

Dit portret is echt levensecht, vooral de speen en de wimpers! Ik wil graag op mijn bovenarm naar onder toegewerkt tot aan het begin van de bicep een Iris bloem met hieraan 2 bladeren met hierin de namen van mijn kindjes.

Wel hoop ik mee te kunnen beslissen wat ze op hun lijf zetten, want van sommige dingen kun je spijt krijgen. Hierin wil ik de missende stukjes uit mijn leven verwerken waaronder de sterfte van mijn vader, oma en vooral mijn zoontje.

Zwangerschap aankondiging: de leukste en grappigste ideen 8 maart Speciaal voor papa, babyvoetjes Deze tekst bij de tatoeage is prachtig In sweet memorie…. Hoop dat iemand me kan helpen. Ik kan echter nog geen lijn op papier zetten. Nu heet ik heks van achteren.

Waarom een naam?

Hoi, Zou jij mijn tatoo willen ontwerpen? Op deze manier draag ik altijd mijn kinderen bij mij. Nu volgt iedereen, voetballers, popartiesten en eigenlijk is de tatoeage mainstream geworden. Hallo, Ik vind de drie sterren tatoe wel leuk maar wie weet of hier een betekenis achter zit.

De laatste tatoeage loopt van mijn kuiten naar mijn rug omhoog, deze staat voor speels zijn en vooral het kind in jezelf niet kwijt raken en doen waar jij gelukkig van wordt!

 • Ik zou graag een tattoo willen als herrinering van 30 jaar brandweer werk.
 • Ik vind een tattoo een mooie uiting van wie je bent.
 • Een mooie familie boom met de namen van je kinderen, erg origineel!
 • Zowel grote als kleine tatoeages staan hier mooi en er is genoeg ruimte om de naam te combineren met iets anders.

Een mooie familie boom met de namen van je kinderen, zijn er plaatsen waar u van weet dat het te vertrouwen is en ze er goed in zijn.

En neem niet zomaar iets naam van iemand ofzow en ga niet naar de eerste de beste of goedkoopste, tattoo met namen erin verwerkt. Hallo iedereen, Mijn vriendin en ik willen heel graag een tattoo op onze voet. Interessant om te zien Magazine - 12 maanden. Wij zijn van limburg, erg origineel.

Misschien nog een klein bloemetje ofzo ertussen. Babyhandje die papahand vasthoudt.

1. Naam in combinatie met illustratie op de bovenarm

Ik heb er meerdere, maar deze is toch wel het grootst en meest speciaal voor mij. Toen mijn vader ziek werd ben ik met mijn sleeve begonnen. Dit is mijn tweede tatoeage.

Ik ben ontzettend trots op haar om wie ze is. Hierin wil ik de missende stukjes uit mijn leven verwerken waaronder de sterfte van mijn vader, oma en vooral mijn zoontje.

Gerelelateerde artikelen Om te smelten: vader-kind foto's Inkspiration: 13 schitterende mommy tattoos.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.08.2019 12:42 Monisha:
   Wil het dan op de buitenkant van me onderarm zetten. Mayson is ons eerste zoontje geboren op

   22.08.2019 16:05 Adelina:
   Hier wil ik graag de naam van mijn dochter Alyssa in mooie sierlijke letters met wat versieringen in het zwart en dan een kleine vlinder en een bloemetje met wat kleur paars, rose en 2 of 3 sterretjes. Hallo, Ik vind de drie sterren tatoe wel leuk maar wie weet of hier een betekenis achter zit.

  Ten anker

  Vond