• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat betekent downloaden op spotify

Gegevens
Gemaakt door: 18.07.2019
Auteur: Boyd
Bekeken: 144

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tik op Instellingen. Hogere geluidskwaliteit Er zit ook verschil in de geluidskwaliteit tussen de gratis en de premium-versie. Met een gratis account hoor je om de paar nummers een advertentie van een halve minuut.

Hielp deze informatie u? Volg de instructies om te upgraden. Let op: 1 Als u nummers van Spotify Web Player gaat downloaden, hoeft u alleen de nummerkoppeling op de website te kopiëren. Controleer je geluidskwaliteit.

Dat klinkt misschien gek, maar in de gratis versie kun je maximaal 6 keer per uur een 'volgend' liedje selecteren. Opmerking : in het begin heb je een internetverbinding nodig om te kunnen downloaden. Vond je dit een nuttig artikel?

Voor Windows Phone:. Krijg de volledige Spotify-ervaring. Downloads niet zichtbaar. De app in Offline modus zetten Opmerking : in de Offline modus kun je alleen muziek afspelen die je hebt gedownload.

 • Wanneer het hele muziekproces is voltooid, controleer dan zorgvuldig alle muziek en klik vervolgens op de knop "Toevoegen" om het hele muziekproces te voltooien.
 • Controleer of er genoeg vrije ruimte is  op het geheugen van het apparaat wij raden ten minste 1 GB aan.

Is er geen manier om Spotify-muziek zonder Premium te downloaden? Houd er wel rekening mee dat je genoeg vrije ruimte op je toestel hebt. Als u het geconverteerde bestand op een andere plaats wilt opslaan, behalve de standaarduitvoermap, gaat u naar " Algemeen "en selecteer de map waarin u uw geconverteerde muziek wilt plaatsen.

De nummers en artiesten die beschikbaar zijn op Spotify kunnen van tijd tot tijd veranderen. Je kunt losse nummers downloaden, of een hele playlist. Het premium-abonnement biedt meer voordelen dan alleen maar offline-modus, zoals bijvoorbeeld luisteren zonder advertenties.

 • Een volledige versie is zonder de omzettingstermijn. Je streamt de muziek vanaf de Spotify-servers en hebt dan ook een internetverbinding nodig om te luisteren, al kun je met de betaalde variant wel afspeellijsten downloaden naar je smartphone zodat je dat het daarop kunt luisteren.
 • Je hebt een actief Premium-abonnement nodig.

Als gevolg hiervan moet u eerst de DRM uit Spotify-nummers verwijderen? Het apparaat moet over een actieve internetverbinding beschikken, wat betekent downloaden op spotify. Tip: we raden je aan om te downloaden via wifi om mobiele datakosten te voorkomen. Vereist hulpmiddel voor het downloaden van Spotify Music zonder Premium Deel 2. Data Saver inschakelen: Tik op Home.

Hulponderwerpen

Op het venster van Spotify tik je op 'bibliotheek'. Ga naar de map, kopieer en plak ze op je schijf of de andere apparaten. Lees meer over ons privacybeleid.

Ook kun je hier instellen dat wat betekent downloaden op spotify nummers wil downloaden via je mobiele netwerk. In dat geval is het wat omslachtiger, ga je akkoord met gefeliciteerd met je hondje gebruik van cookies volgens ons cookiebeleid.

Toggle navigation Spotify? U bent ook optioneel om de samplefrequentie en bitrate vr de conversie te wijzigen. Als je van onze website gebruikmaakt, maar je kunt toch de gedownloade albums en afspeellijsten terugvinden:.

Luister overal

Je kunt deze items ook bekijken door te klikken op een van de links onder de kop 'Jouw muziek' aan de linkerkant van het venster. Hoeveel data verbruiken video's? Technisch gezien kun je oneindig blijven luisteren naar Spotify in offline-modus, maar in de praktijk zul je elke 30 dagen opnieuw verbinding moeten maken, zodat Spotify zijn bibliotheek en programma kan updaten.

Als deze op Zeer hoog staat ingesteld en je geen wifiverbinding hebt, kan Spotify meer data dan normaal verbruiken. Lees ook de andere delen in deze workshop: 2. Je kunt ook op de drie puntjes rechtsboven tikken en de optie Downloaden selecteren. Selecteer Offline modus. Als je muziek wilt downloaden op een armin van buuren mexico facebook, heb je de volgende mogelijkheden: Wanneer je op het extra apparaat downloadt, aldus Alterra.

Ga naar de Community. Op een iPhone of iPad kun je de voortgang van het downloaden zien aan de hand van een groene balk onder de kop 'Bibliotheek'!

Spotify offline opslaan

Voor Android:. Spotify offline gebruiken Er zijn mobiele abonnementen waarbij het gebruik van mobiele muziekdiensten niet meetellen zoals Deezer bij T-Mobile maar voor de meeste mensen is dataverbruik nog steeds belangrijk.

Informatie Laatst bijgewerkt december Categorieën Internet , Muziek Onderwerpen muziek , spotify. Ze zijn te herkennen aan een groen download-icoontje.

Meer informatie hier. Bekijk onze hulp op Twitter of Facebook:. De download start daarna automatisch.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.07.2019 20:59 Tiede:
   Lees ook de andere delen in deze workshop: 2.

   23.07.2019 14:09 Ciaran:
   Schakel Data Saver in.

   23.07.2019 08:52 Janske:
   Als het downloaden is afgerond verandert dit in een groen pijltje naar beneden. Dat wil zeggen, gratis gebruikers kunnen geen enkel nummer downloaden, tenzij ze een Premium-gebruiker zijn.

  Ten anker

  Vond