• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Back up maken op externe harde schijf windows vista

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Steffi
Bekeken: 634

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op deze manier kunt u snel een kopie maken. Lietuva - Lietuvių. Als alle gegevens juist zijn klik je op Back-up starten.

Hoe je de Back-up in geval van nood terugzet, lees je hier. Klik onder Back-ups van uw bestanden of de gehele computer maken op Back-up van bestanden maken. Typ bijvoorbeeld jpg in het vak Zoeken naar als u wilt zoeken naar alle JPG-bestanden waarvan een back-up is gemaakt.

Vervolgens zal de installatie gedaan worden. De hoofddirectory van een "back-up set" heeft als naam "Backup Set " aangevuld met datum en tijd. Sla de instellingen op en voer de back-up uit.

Algrie - Franais. Trkiye - Trke. Lietuva - Lietuvi. Test uw back-up Ongeacht of u zelf een back-up maakt of de back-up heeft uitbesteed, hoeveel polen in nederland is altijd goed om op gezette tijden te controleren of het programma werkt. Net als voor andere producten en diensten geldt ook hier voor dat u goed de kleine lettertjes moet lezen van het contract.

 • Alle huidige programma's, systeeminstellingen en bestanden worden vervangen.
 • U hoeft de back-up niet zelf te programmeren; 2. Eesti - Eesti.

Meer informatie

Dit kan echter alleen in de Enterprise, Professional en Ultimate versie van Windows 7. Ik heb ondervonden dat je vooral in het begin eenvoudig moet werken. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Daarom is het goed om alles op een tweede plek op te slaan. De back-up wordt opgeslagen op de geselecteerde back-uplocatie.

New Zealand - English. Guatemala - Espaol. Herstelpunten worden automatisch elke week gemaakt door Systeemherstel en wanneer uw pc wijzigingen detecteert, zoals de installatie van een app of stuurprogramma.

Ga hiervoor als volgt te werk:   Plaats de cd of dvd van Windows Vista in de computer met Windows 7 Klik op Annuleren om het installatieprogramma van Windows Vista af te sluiten.

Dit wordt dan een back-up maken.

Navigatiemenu

De eerste keer dat een back-up van bestanden wordt gemaakt, wordt een "back-up set" gestart met initieel alle ingestelde typen bestanden. Game-pc maken. Meer informatie.

Ook is het belangrijk om te weten wat voor back-up u dient te maken. Altijd volledig en nooit incrementeel bijschrijven. Als u het opslaan van uw back-ups op een harde schijf of netwerklocatie, zal Windows Back-up automatisch een nieuwe, klik op  Programma's sluiten.

Of, dan is het risico niet al te groot. Nieuw Nieuwe berichten.

Breadcrumb Navigation

United Kingdom - English. Ελλάδα - Ελληνικά. In ons geval zijn dat er minimaal 6 en maximaal

In andere talen Koppelingen toevoegen. Espaa - Espaol. Klik "Back-up starten" aan om de back-up te starten. Belgique - Franais. Incrementeel Er wordt eerst een volledige back-up gemaakt. Klik op "Start" dan op "Configuratiescherm" en dan op het onderdeel "Systeem en onderhoud".

Vraag   Realtek Geluid klinkt gefilterd Nieuwste: Abraham54 13 minuten geleden. Forums Nieuwe berichten. U kunt ook overwegen om de gegevens op uw back-up te versleutelen.

Jammer genoeg staat er echter bij de Wizard in Windows Vista niet om wat voor bestand het precies gaat. En als het eindelijk gelukt is uw computer precies zo in te delen als u het wilt, duurt het vaak wel even om al uw persoonlijke instellingen zoals bureaubladachtergrond, geluiden, screensavers en draadloze netwerkconfiguraties - om er maar eens een paar te noemen - op een nieuwe computer weer precies zo te configureren  Met een beetje preventie bent u al een aardig eind op weg om deze kwelling te vermijden.

Back to the top.

Informatie over het maken van een back-up en het terugzetten hiervan in Windows Niet alle toepassingen slaan hun bestanden op in de gebruikersmap. Dirk van de broek barneveld kies dan voor een complete back-up van alle bestanden. Voor informatie over het maken van back-ups en het terugzetten van afzonderlijke bestanden op een Windows-computer: Een back-up maken van uw gegevens of uw gegevens overdragen op een computer met Windows Informatie over het maken van een back-up en het terugzetten hiervan in Windows Een back-up maken van uw bestanden en deze terugzetten Back-up maken en terugzetten in Windows 10 Een back-up maken U kunt op verschillende manieren een back-up van uw pc maken, back up maken op externe harde schijf windows vista.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.10.2019 22:36 Yonna:
   Hier kunt u kiezen voor een doel, bijvoorbeeld een externe harde schijf of een DVD-brander.

   29.10.2019 02:58 Jasmina:
   Nieuwste: Abraham54 55 minuten geleden.

   21.10.2019 14:32 Aysun:
   Australia - English.

  Ten anker

  Vond