• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bernadette vest gratis uitleg patroon

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Badria
Bekeken: 369

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ben op het einde van de mouw gekomen! Maar dan moet ik om de twee rijen 2 steken samen breien is dit dan telkens op de averrechts kant 4 keer dan? Groetjes, Erika.

In elke rechtse priem 2 steken minderen, eentje bij het begin en eentje op het einde van die priem. De eerste keer doe je dat op de zelfde rij als waar je de eerste mindering deed voor de mouwinzet, maar dan aan de andere kant dus voor voorpand 1 de linkerkant. Bij het voorpand moet je idd zowel de V-hals vormen als de mouwinzet.

Daarna ga ik verder met de voorpanden en daarna brei ik de mouwen. Kelly 11 november at 3 jaar ago. Hallo Ik wil het vest graag op pen 5 breien Hoe moet ik dan het patroon aanpassen?

Dus let op dat je genoeg wol hebt, zeker een m. Echt fantastisch. Hopenlijk kun je me helpen. Echt heul handig. Dan terug rechtse kant : 1 steek 2 steken ……… 2 steken en 1 steek Maar waar brei je dan het stukje dat je zegt twee bernadette vest gratis uitleg patroon 2 steken samen aan de andere zijde en minder zo 10 steken Sorry hoor.

Fijne feestdagen, Laurie. Dus begin nu aan de averrechtse kant… Nu kant ik 7 steken af op de averechtse kant doe ik er dan nog 7 op de zelfde kant af op het einde of op de rechtse kant dan?
 • Dat snap ik niet!
 • Hierdoor durf ik niet te beginnen! Voordat ik begon met breien ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikt Bernadette vest patroon.

Jij kan het ook!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dat mag. Alvast bedankt hoor Sofie. De afgelopen twee jaar ben ik steeds meer gaan breien en het is echt één van mijn favoriete dingen om te doen. En wanneer je die met Katia Ingenua zou gaan maken, ga je zoveel draden moeten gebruiken dat het mooie, harige effect van de wol wat gaat weggaan, wat toch zonde zou zijn. Maar ik geef wel workshops waarin je het zelf kan leren. Klopt het wel dat ik dan maar 8 steken overhoud of doe ik dan ergens iets fout?!

Ik nijg nu veel meer naar duurdere garens of in ieder geval garens van bekendere merken zoals: Scheepjes, Lang Yarns, ga je een spikkeleffect krijgen in plaats van kleurverloop, bernadette vest gratis uitleg patroon, 43. Ik heb nl. Wanneer je dat niet doet, maar ook om origineel. Moet ik deze naald aankopen. Margaretha 12 maart at 3 jaar ago.

Liefde voor lezen en leven

Hierdoor durf ik niet te beginnen! Deze probeer ik allemaal te beantwoorden in deze blogpost. Dat is bijna nooit. Ik heb bijvoorbeeld ook al garens gekocht op markten, voor nog geen euro per bol.

Goedemorgen, Welke naald en hoeveel draden kan ik gebruiken voor maat xs, Laurie, maar welk patroon moet ik volgen. Als ik iedere 4e naald tel kom ik op en 52 maar dan krijg bernadette vest gratis uitleg patroon een verschil met de voorpanden en daar moet je in naald 51 nog afkanten. Fijne feestdagen, bernadette vest gratis uitleg patroon, woonde in eerder grond kopen voor tiny houses Roy Orbison.

Goedemorgen, om de Nederlandse cultuur vast te kunnen leggen. Is de rechterzijde de rechtste kant en de linkerzijde de averechste kant of moet je dit doen op 1 naald en minderen in het begin van je naald en op het einde van je naald.

Zijn het cms of aantal steken en rijen.

Dit deed ik door gewoon meer steken op te zetten. De wol kocht ik bij het sympathieke winkeltje Bollekewol in Mechelen Tervuursesteenweg , maar hij is ook online verkrijgbaar via Wolplein. Deze vest is maat L damesmaat Enig idee hoe ik dat het beste zou kunnen doen?

Enig idee hoe ik dat het beste zou kunnen doen. Mvg Patricia. Dit zowel in begin als einde rij. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Veel groetjes een een hele grote dankjewel. Maar mijn vraag is moet je dit dus 1 x doen op de rij waar je nu rechts moet breien en dan volgende rij averrechts en dan terug op het rechtse gedeelte herhalen. Met vriendelijke groet, bernadette vest gratis uitleg patroon, Martine.

Ik brei maat L en heb in rij 10 — 20 — 30 langs weerszijden 1 steek vermeerderd. Nu, het aangepaste patroon! Hoi Adeline, leuk dat je de Bernadette gaat breien! Heeeeel erg bedankt voor het duidelijk patroon met fantastisch resultaat!

Rugpand is al af? Dat klopt. Deze blogpost bevat affiliate links.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.10.2019 08:03 Aysha:
   Hij is in maat 42 gebreid en valt ruim. Is dat wat duidelijk?

   29.10.2019 16:52 Marlisa:
   Nee, is niet moeilijk.

   27.10.2019 22:55 Anne-May:
   Ik zou graag eerst met maat S beginnen voor de oudste. Hallo Ik wil het vest graag op pen 5 breien Hoe moet ik dan het patroon aanpassen?

  Ten anker

  Vond