• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De eerste vakantie van tatum

Gegevens
Gemaakt door: 15.09.2019
Auteur: Jozeph
Bekeken: 822

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Die vakantie stond me nog heel erg bij. Jo van Egmond is afgelopen maandag begonnen als nieuwslezeres op Radio

Wat kon je je nog herinneren van die vakantie? In ben ik na het eindexamen met mijn vaste vriendinnengroepje van het Montessori Lyceum in Amsterdam naar het Griekse eiland Corfu geweest. Jo van Egmond nieuwe nieuwslezeres Radio Nieuwere post Oudere post Homepage. En Tatum valt in de armen van een knappe Griekse god. Meer over:. We moesten echt bijkomen van het eindexamen.

Hoe keken ze toen tegen het leven aan. Tatum Dagelet toen 17 jaar reisde in met haar drie beste vriendinnen naar Corfu en doet die reis nu over. Dat meldt Ekdom in de Morgen op Facebook. Bedankt voor je aanmelding. Een van de vriendinnen is enige tijd na de eerste vakantie helaas overleden, de eerste vakantie van tatum.

Lot Lewin st Ben je naar hem op zoek gegaan? Soms zijn de vriendschappen verwaterd sinds die eerste vakantie, soms is de band gebleven.
 • Het wordt een vakantie die ze nooit meer vergeten. Bedankt voor je aanmelding.
 • Lees ook.

Dit e-mailen Dit bloggen! Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks tv-nieuws, kijktips en exclusieve winacties in je mailbox. In de overige afleveringen gaat Sander Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in Renesse, gaat Sofie van den Enk terug naar het kasteel bij Parijs waar zij op vrijwilligersvakantie ging, maakt Manuel Venderbos een roadtrip met vrienden in een oude Ford Granada door Zuid-Europa, kruipt Kasper van Kooten met zijn vrienden weer in een tent op jongerencamping De Appelhof op Terschelling en reist Maik de Boer met zijn broer en twee vrienden af naar hun oude camping in het Spaanse Benidorm.

Ik ga natuurlijk niet vertellen of ik hem heb gevonden, dat zie je wel op tv. Jo van Egmond nieuwe nieuwslezeres Radio Met je beste vriend in of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa.

Hoe keken ze toen tegen het leven aan. Welke verwachtingen en dromen hadden ze en wat is er van terechtgekomen. Wat vind je van het eindresultaat. Vergeleken met de andere reizen die we hebben gemaakt, was dit een rustige vakantie. Dit e-mailen Dit bloggen.

Sophie van den Enk

Waardoor viel je op hem? Maar we hebben wel weer karaoke gezongen. De eerste vakantie van

Waardoor viel je op hem. Het wordt een vakantie die ze nooit meer vergeten. Maar Yiannis - die tien jaar ouder was - was ook heel vriendelijk, was dit een rustige vakantie. Jo van Egmond is afgelopen maandag begonnen als nieuwslezeres op Radio Vergeleken met de andere de eerste vakantie van tatum die we hebben gemaakt, een echte gentleman.

Vandaag op 3

Lees ook. Het wordt een vakantie die ze nooit meer vergeten. Die vakantie stond me nog heel erg bij. Tatum Dagelet toen 17 jaar reisde in met haar drie beste vriendinnen naar Corfu en doet die reis nu over.

Radiopiraat op. We hebben je een e-mail gestuurd met een bevestingslink, de eerste vakantie van tatum. Vergeleken met de andere reizen die we hebben gemaakt, was dit een rustige vakantie.

Tussen de BN'ers. Daardoor ontstonden er heel bijzondere gesprekken. We moesten echt bijkomen van het eindexamen. In ben ik na het eindexamen met mijn vaste vriendinnengroepje van het Montessori Lyceum in Amsterdam naar het Griekse eiland Corfu geweest?

Zoeken in deze blog

Daardoor ontstonden er heel bijzondere gesprekken. Ben je naar hem op zoek gegaan? Waardoor viel je op hem? Ik ga natuurlijk niet vertellen of ik hem heb gevonden, dat zie je wel op tv.

Volg ons. Jo van Egmond is afgelopen maandag begonnen als nieuwslezeres op Radio Tatum Dagelet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.09.2019 14:27 Nickey:
   Veel clubs waren gesloten, best confronterend om te zien. Soms zijn de vriendschappen verwaterd sinds die eerste vakantie, soms is de band gebleven.

  Ten anker

  Vond