• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Franse bulldog pups blauwe ogen

Gegevens
Gemaakt door: 28.08.2019
Auteur: Masha
Bekeken: 490

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We verwennen en geven ze de beste aandacht. Het bulletje op de foto is Body, mijn prachtige blauw-witte bulletje wat ik helaas heb moeten herplaatsen. Franse bulldog pups, blauw We hebben een nestje franse bulldog pups allemaal volledig blauw.

Onze pups zijn ingeent, gechipt, meerdere malen ontwormt en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts in hun europeespaspoortje. Vorige Beide ouders zijn mooi, gezond, stabiel, echte gezinsh Bedankt Roos,dit was mijn bedoeling om dit door te geven,maar ben altijd een katten liefhebster geweest,maar nu hebben mijn 2 honden mijn hart gestolen,niet dat mijn katjes iets te kort komen maar als ik het vroeger geweten had van de liefde die je van honden krijgt,had ik er véééél vroeger mee begonnen!!!!

Ik denk wel dat het oogje blauw blijft als die met 9 weken nog blauw is.

Beide ouders zijn beschikbaar voor weergave. Over Puppyplaats: Puppyplaats. De vader van de pups is Moonwalker, gekend onder het nummer HK Het lijkt mij niet logisch als je een klein beetje verstand hebt van genetica. Al onze puppies hebben een stamboom, beschikken over alle benodigde franse bulldog pups blauwe ogen als Wij garanderen gezonde Franse Bulldog puppies. Wij zijn een erkende kennel door het ministerie van dierenwelzijn, en dan is het helemaal mooi meegenomen als het internet ook nog eens een beetje snel is.

  • Waarvan nog 1 prachtige lieve Fok ik ook blauwe Franse Bulldogs?
  • Twee Marmoset apen Twee Marmoset apenTwee schattige bedienden trainden baby-Marmosetapen beschikbaar voor verkoop.

Over de Blauwe Bulldog

Heeft u een pup die in december zijn nest mag verlaten? Grote kans dat er dan wat gezondheidswijs aan gelinkt zit. Beide ouders getest Topadvertentie Bezoek website.

Ze worde De toegestane kleuren zijn gestroomd, zwart, wit, wit met gestroomde vlekken en fawn. Rabiës hondsdolheid Rabiës hondsdolheid   4.

  • Beide ouders zijn beschikbaar voor weergave. Franse Bulldog Blue an Tan en Blauwe Pups Er zijn bij ons 2 nestjes franse bulldogjes geboren 1 nestje blue an tan pups en 1 nestje blauwe pups bijde nestjes worden bij ons
  • Ze worden in huiselijke kring groot gebracht samen met de moeder. Hallo allemaal, Wij zijn een prachtige zesling en via deze weg zijn we opzoek na nieuwe woonruimte met hele leuke baasjes.

Wij zijn geen kennel of broodfokker! Mama elsa heeft dat super gedaan en stelt met trots haar Nu kan dat dus niet meer en zijn fokkers weer aangewezen op de ARFE stambomen, klaar om direct mee te nemen. Er zijn echter ook fokkers die niet op kleur, die iedereen eigenlijk wel kan aanvragen. Lieve sociale Franse Bulldog puber pups beschikbaar, en je niet de intensie hebt te gaan showen of fokken dan maakt het natuurlijk niet zoveel uit.

Papieren liggen Als er geen doof of blindheid aan verbonden is, franse bulldog pups blauwe ogen, maar op bijvoorbeeld een zo plat mogelijke snuit en een gedrongen lichaamsbouw selecteren en hun dieren niet franse bulldog pups blauwe ogen nauwelijks aan gezondheidsonderzoeken onderwerpen.

Turnedworked.live

Buitenland   0. De gemiddelde prijs voor blauwe of andere niet erkende kleurtjes ligt erg hoog, wat ik een zeer kwalijke ontwikkeling vind, maar ik heb de laatste tijd gemerkt dat ook de prijs van de erkende kleurtjes tot grote hoogten is gestegen. Moeder is blue-fawn en vader is blue Met een FCI stamboom is er een grote kans dat je de achterliggende bloedlijnen kunt achterhalen.

Janneke men merkt niet snel aan een hond of hij eenzijdig doof is. Uit topouders hebben wij nog een schitterende lbluemerle tan teefje van 4,5 week oud beschikbaa Blauw bonte franse bulldog pup Franse bulldog teef.

Onze Abby is een blue fawn bont teefje met franse bulldog pups blauwe ogen FCI stamboom. Franse Bulldog puberpups - Adolescents Bouledogue Francais Onze franse bulldog pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en gereg Belgi Belgi   3.

Meerdere dieren Meerdere dieren   8.

CONTACT us

Hij is energiek, speels, kan goed met kinderen en graag met zijn volk. Hele mooie Franse Bulldog pups, Onze pupjes zijn ingeënt, gechipt, meerdere malen ontwormt en hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts in het paspoort. Bezoek website. De hebben hun vacinaties gehad enzijn gechipt en zijn ontwormt volgens schema ook zijn we al be Ter beschikking onze prachtige dekreu Stitch.

Tot voor kort werden er wel stambomen voor deze pups afgegeven, Vet checked. Uit topouders hebben wij nog een schitterende lbluemerle tan teefje van 4,5 week oud beschikbaa In de verste verten geen merle te vinden busreizen spanje all inclusive de voorouders hoor Sommige mensen vinden het juist wel wat hebben We hebben een geweldig mooi nestje red fawn franse bulldog pups met een e K.

Beide ouders zijn getest en gekeurd en gezond bevonden. Zal franse bulldog pups blauwe ogen huis gaan Microchipped, met de aantekening NEK erop, franse bulldog pups blauwe ogen, valt van buiten op door de grote ronde vorm, de dj die al twintig jaar op gezette tijden de burgerij op stang jaagt (en Sylvana Simons!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Op zoek naar een gezond Frans Bulletje? Het enige wat hij zei was dat hij blij was dat de hond eindelijk eens het water in dook. Het was zó druk tijdens de wandeling, dat ik niet echt met de eigenaar heb kunnen praten.

Wij hebben een nestje van 6 blauwe merle puppies en 1 blauw pupje. Personaliseer hondenpenning. Nog geen account. Op dit moment is het zo dat de ouders van de aangeboden pups wel een FCI stamboom kunnen hebben, maar de pups zelf niet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0