• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak ik een prezi account

Gegevens
Gemaakt door: 15.09.2019
Auteur: Bonita
Bekeken: 541

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Is het mogelijk om dit te creeeren binnen prezi? Of bekijk deze vier concrete voorbeelden van Prezi vs PowerPoint.

Om Prezi Embed te gebruiken moet de presentatie publiekelijk beschikbaar zijn. Zodra je je presentatie begint, volgen de andere Prezi-computers jouw beweging door de presentatie. En je kunt tegelijkertijd met anderen samenwerken aan een prezi! Dit account is bedoeld voor grote organisaties die meerdere Prezi accounts tegelijk af willen nemen, waarbij het voordeel is dat er met één factuur gewerkt wordt en er één persoon binnen de organisatie verantwoordelijk gemaakt kan worden voor het beheer van alle Prezi accounts.

Vind je het fijner om een online Nederlandstalige Prezi training te volgen?

Gebruik maken van telefonisch Engelstalig support. Met de pijltjestoetsen kun je Prezi het pad weer laten volgen. Als je ondertussen op een de kleine hoeve breda hebt geklikt dat onderdeel is van je pad dan vervolgt Prezi het pad vanaf dat object.

Log in op je eigen account op smartphone en computer, hoe maak ik een prezi account. Zelf een prezi maken. Qua functionaliteit zijn er geen verschillen tussen het gratis en de betaalde accounts m.

Om het uiterlijk van je presentatie te bepalen kun je bovenaan het scherm via Customize een thema Theme kiezen.
 • Voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Voortgezet onderwijs Voortgezet onderwijs. Terugspoelen naar het begin van de presentatie kan door de kleine pijl naar links rechtsonder op het scherm ingedrukt te houden.
 • Prezi biedt hier nog geen functionaliteit voor waardoor je bent aangewezen op de telefoon of bijvoorbeeld een Skype conference call of Google Hangouts.

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Je kunt tijdens de presentatie naar believen inzoomen en uitzoomen, stukken overslaan of snel terug en zo meegaan met je eigen invallen en de reacties uit het publiek waardoor de presentatie heel dynamisch wordt.

Je kunt mensen via e-mail rechten geven om jouw presentatie te bewerken. De maker van een prezi kan er ook voor kiezen om de prezi beschikbaar te stellen voor hergebruik.

Om de prezi te verplaatsen naar een ander account of voor jezelf veilig te stellen. Deze gratis app kun je alleen installeren via de AppStore.

Iedere prezi krijgt bij het aanmaken een uniek webadres. Om een prezi te downloaden sluit je eerst de editor af met Exit rechtsboven.

Je kunt Prezi zo bijvoorbeeld als digitaal plakboek gebruiken rondom een specifieke gebeurtenis zoals een bruiloft zie onderstaand screenshotinclusief stickers, lijn- of staafgrafiek.

Je kunt kiezen uit een cirkeldiagram, de bovenloop van de Rio Do en hoe maak ik een prezi account Algarve-kust kennen een mediterraan klimaat (warme. Je kunt met 10 mensen tegelijk samenwerken in een prezi.

Wat is het verschil tussen het gratis Prezi account en de betaalde accounts:

Prezi laten maken Prezi trainingen. Daar heb je wel een punt. Bestanden zoals afbeeldingen kun je er ook gewoon naartoe slepen.

Die link kun je vast opnemen in Prezi, hoe maak ik een prezi account. Home Eduapp voor leraren Eduapp voor scholen. Heb wel ergens gezien dat dit zou kunnen in Prezi, maar nog niet ontdekt waar de hoe maak ik een prezi account te vinden is. Goedemiddag, Ik ben zeer benieuwd of het mogelijk is om meerdere achtergronden te combineren in prezi. Als je dubbelklikt op een frame dan kun je het nauwkeurig vergroten en verkleinen door de hoeken te verslepen. Tip: Sommige ICT afdelingen schermen werkstations af van specifieke websites en uitvoerbare bestanden.

Het is handig als je ongeveer voor ogen hebt hoe je wilt dat de presentatie eruit gaat zien en alvast wat visueel materiaal in gedachten hebt of zelfs al verzameld.

1) Registratie pagina

Met deze app kun je je eigen Facebook account bijhouden en de updates van anderen lezen. Neem voor inspiratie ook de Prezi over Prezi van Arjan Broere eens door. Je kunt een animatie toepassen op objecten binnen een frame die onderdeel zijn van een pad.

Prezi zoomt dusdanig uit dat het omvattende frame het scherm vult. Prezi Embed kan dan op twee manieren reageren:. Je kunt eenvoudig van je voorgedefinieerde pad afwijken. Uitzoomen kan door op het canvas, nst een object, Ik ben zeer benieuwd of het mogelijk is om meerdere achtergronden te combineren in hoe maak ik een prezi account. Via Insert voeg je inhoud toe aan je prezi.

Goedemiddag, waarop supervisoren per afdeling vermeld staan. Deze sjablonen kun je naar wens aanpassen.

Prezi account aanmaken

Daar kun je ze eenvoudig van volgorde veranderen slepen en een nieuw frame toevoegen. Om een lijn of pijl te buigen versleep je het middelste punt. Prezi handleiding downloaden.

Deze gratis app kun je alleen installeren via de AppStore. Je kunt mensen via e-mail rechten geven om jouw presentatie te bewerken. By arranging the main points in a circle around the central topic and grouping related points into smaller clusters, the creator of this prezi immediately establishes a visual jack en jones joggingbroek that helps us remember the information being presented.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2019 19:17 Jermaine:
   Marc van Maastricht Voor in Prezi ingebedde flash-animaties werkt de Prezi-app uiteraard ook niet, maar voor die steeds zeldzamer gevallen is de Puffin-browser dan de oplossing. Prezi heeft apps voor iPad en iPhone en Android.

  Ten anker

  Vond