• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Klassieke italiaanse motoren te koop

Gegevens
Gemaakt door: 09.10.2019
Auteur: Carolus
Bekeken: 782

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Motor start en. Carter b31 met een cc bovenbouw.

Nog leuker als je op een van de oldtimer motoren kunt gaan rijden. Het feit dat deze merken oldtimer motoren hebben voortgebracht, geeft toch wel aan van wat voor goede kwaliteit deze motoren zijn. Ja 76 Nee Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Zie ook. Compleet gerestaureerd.

Motor loopt mooi. Extra fijn is natuurlijk dat het plaatsen van een advertentie op Speurders. Ensuite deuren binnen glas in lood paneeldeuren jaren.

Kilometerstand km? Gaat onder de 8k niet weg.

BMW R50 (verkocht)

De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. Mooi sle. Meer informatie? De vor. Voor tot tot tot 22 tot 2 Na 1. De motor is bedoeld voor kenners, beleggers en verzamelaars.

Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren.

Nieuw 7 Zo goed als nieuw 75 Gebruikt Niet van toepassing 22 Niet bekend 2. Is een erfstuk, wordt klassieke italiaanse motoren te koop omdat hij overbodig is? Piaggio Vespa LX 1e eigenaar mat snor scooter full op. De klassiekers zijn namelijk al minimaal 25 jaar oud.

Zo kunnen we u ook buiten Speurders.

Caproni 75 (verkocht)

Natuurlijk is het ook mooi meegenomen als je een beetje handig bent en houdt van wat sleutelen, want zo nu en dan zal de oude motor daar toch wel om vragen. Plaats advertentie. Carter b31 met een cc bovenbouw.

Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren, klassieke italiaanse motoren te koop. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Meld aan Marktplaats Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. Ja Nee De advertentie is niet meer beschikbaar. Nieuw 7 Zo goed als nieuw 75 Gebruikt Niet van toepassing 22 Niet bekend 2! Een mooie klassieke Italiaanse Laverda motorfiets.

Beschrijving

Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Bewaar advertentie. Deze klassiekers zijn vooral fijn om op een wat rustiger tempo lekker rond te toeren.

Verkeert Technisch en. Bekijk alle advertenties. Een zeer zeldzame verschijning zeker in deze ongerestaureerde nette staat! Compleet gerestaureerd. Wil je je tweedehands auto verkopen.

De echte oldtimer motoren zie je dat niet echt meer doen, klassieke italiaanse motoren te koop. Super mooie originele Honda Cbx F2 in originele staat.

LAVERDA 750 SF

Kleur Rood-Wit, bouwjaar De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Zolang het droog is en bij voorkeur de zon lekker schijnt, dan is het perfect weer om op de motor te gaan stappen en lekker te toeren.

Wij gebruiken cookies Akkoord.

Kleur Rood-Wit, bouwjaar Tot cc 34 tot cc 73 tot cc tot cc Meer dan cc 74 Niet bekend Kijk dus snel om een van die klassiekers te bemachtigen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 06:03 Arda:
   Ingelogd blijven. De vor.

  Ten anker

  Vond