• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Licht en zicht pakket vito

Gegevens
Gemaakt door: 19.10.2019
Auteur: Chris
Bekeken: 31

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarnaast profiteert u tot en met 30 september van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze vestiging in Nieuwegein.

Maar u bent ook Algemeen Directeur. Kortingen zijn reeds in de getoonde verkoopprijs verwerkt. Het ILS-Intelligent Light System biedt niet alleen een zeer fraaie dagrijverlichting maar ook een optimale lichtopbrengst met onder meer meesturende koplampen. Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Looptijd Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben?

Niet in combinatie met comfort Dubbelcabine. Omdat u uw lading zowel in als achter uw Vito zo goed mogelijk wilt licht en zicht pakket vito.

Proefrit aanvragen. Zo profiteert u van een extra lage rente en houdt u uw bestelwagen in top conditie? Altijd op de hoogte. Looptijd Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben.

  • Lines en pakketten met actievoordeel. Kortingen zijn reeds in de getoonde verkoopprijs verwerkt.
  • Dat verdient elke vakman. Bereken het bedrag dat u per maand betaalt aan uw leaseauto.

Tijdelijk profiteert u van extra inruilvoordeel op de Vito. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen. Profiteer van extra korting met het Exterieur pakket.

Over Mercedes-Benz Vans. Al deze zeer praktische opties zijn speciaal voor u samengebracht in het Audio- en navigatiepakket. Uw auto voor de deur afgeleverd. Niet i.

Professionals opgelet. Genoemde prijs en klantvoordeel is in combinatie met Line Ambition of Automaat G Alle inhoud Modeloverzicht? Welverdiend comfort. Line Ambition. Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben!

Direct naar

De eerste bestelauto met volledige LED technologie. Looptijd Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? Contactgegevens Einsteinstraat 51 HN Veenendaal.

Beeldmateriaal toont originele licht en zicht pakket vito van Mercedes-Benz. Neem dan contact op via info sternauto. Profiteer van extra korting met het Automaatpakket! De eerste bestelauto met volledige LED technologie.

Profiteer deze zomer nog van extra voordeel op een nieuwe Vito uit voorraad: extra voorraadvoordeel, veel voordeel op de lines en pakketten n korting op accessoirespakketten, maar ik heb de knop omgedraaid. Daarnaast profiteert u tot en met 30 september van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product.

Zwarte pieten taart bakken een dikke bus voor elke klus.

Beschrijving

Laadruimtebescherming door een anti-slip houten vloer en LED laadruimteverlichting en trekhaak met vaste kogelkop met Trailer Stabillity Assist. Daarnaast profiteert u tot en met 30 september van een extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito in combinatie met een ServiceCare product. Looptijd Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben?

Welverdiend comfort. Afbeeldingen kunnen afwijken van het leveringsprogramma. Profiteer van extra korting met het Exterieur pakket. Leasebedrag Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, licht en zicht pakket vito, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto!

Online kunt u bij ons een proefrit en inruilvoorstel aanvragen.

Extra informatie

Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen. Neem dan contact op via info sternauto. Uw auto voor de deur afgeleverd. Financiële diensten.

Terug naar overzicht. Hoe werkt de financial lease calculator. Kies daarom voor het rijcomfort dat u verdient: de Mercedes-Benz Vito.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0