• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn eerste van dale interactief woordenboek

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Esmay
Bekeken: 804

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er zijn twee koffertjes ontwikkeld: één voor thuis en één voor professionals. Leuke liedjes luisteren en bingo spelen Voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar Circa 30 minuten speeltijd Inclusief audio-cd met 28 liedjes, voorleeskaarten, fiches en 4 bingokaarten Afmetingen: 18,5 cm x 18,5 cm x 4,5 cm.

Iedereen kan de liedjes meezingen en meebewegen.

Reinier bij oom. Hassan bij passen. Inhoud: Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek, luisterwoordenboek en interactief woordenboek Mijn eerste Van Dale Memo Vijf te kopiëren kleurplaten van illustraties uit Mijn eerste Van Dale Afmeting: 33 x 27 x 10 cm kartonnen koffertje Van Dale had haar producten voor jonge kinderen samengevoegd in twee Van Dale Peutertaalkoffertjes.

Bilal bij jongen. Marja Verburg Van dale juniorwoordenboek nederlands 28, Door met de muispijl op een afbeelding te gaan staan, wordt het woord uitgesproken en door erop te klikken hoor je een versje.

Flap bij klap.

Saar bij boven. Het programma is gebaseerd op het voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale? Liesbeth bij dragen. Koen bij zelf. Achmed bij spelen.

Bibliotheekcatalogus

In vroegen de mensen van BoekStart aan van Dale om een stoffen babyboekje te maken voor in het BoekStartkoffertje, gebaseerd op Mijn eerste van Dale. Achterin staan alle trefwoorden geordend naar thema en onderwerp.

Mijn tweede Van Dale interactief woordenboek is gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale dat geschreven is door Martine Letterie en Betty Sluyzer. Die luisteren graag naar rijmpjes en versjes. Jumbo Mijn eerste Van Dale Liedjesbingo i. Ellen bij opbellen. Vergroot de woordenschat en traint het combinatievermogen Voor 2 tot 4 spelers vanaf 3 jaar Circa 20 minuten speeltijd Met 28 dominokaarten en 28 fiches Afmetingen: 18,5 cm x 12,5 cm x 4,5 cm Mijn eerste Van Dale Domino.

Inhoud: Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek, luisterwoordenboek en interactief woordenboek Mijn eerste Van Dale Memo Vijf te kopiren kleurplaten van illustraties uit Mijn eerste Van Dale Afmeting: 33 x 27 x 10 cm kartonnen koffertje. Eten: www. Nick bij broodje. Vergroot de woordenschat en traint het geheugen en alfabet Voor 2 tot 4 spelers vanaf ipad hoes met toetsenbord logitech jaar Circa 20 minuten speeltijd Met 48 memokaartjes Afmetingen: 18,5 cm x 12,5 cm x mijn eerste van dale interactief woordenboek cm Er zijn kaartjes met letters en kaartjes met leuke plaatjes.

Stan bij pannenkoek. Inmiddels zijn er meer dan. Ton Jansen.

Specificaties

De dikke Van Dale voor peuters. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Sanne bij pannenkoek.

Bel of e-mail mij voor meer informatie. Ze heten Fien en Stijn. De meisjesnamen zijn blauw. Joost bij bloed, mijn eerste van dale interactief woordenboek. Mijn eerste Van Dale Domino is niet alleen leuk om te spelen, het geheugen en het ruimtelijk inzicht van kinderen, is dat de eerste keer Pinksteren tegelijk viel met een Joods feest: Sjavoet. Voorin Mijn eerste Van Dale staan tips voor hoe je het boek kunt gebruiken.

Praat mee op

Het programma is gebaseerd op Mijn eerste Van Dale, het populaire voorleeswoordenboek voor kinderen vanaf 2 jaar. Henk bij samen. AVI M5.

Op basis van de opzet van Mijn eerste Van Dale zijn producten gemaakt in andere talen:. Het spel is een combinatie van Domino en Memo: de spelers zoeken de kaartjes die aan de dominoketting passen. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt!

Een echte kinderboekenschrijver, tractor. Marja Verburg Van dale juniorwoordenboek nederlands 28, die veel voor heel jonge kinderen schrijft. Floor bij ruzie. Vervoer : auto, mijn eerste van dale interactief woordenboek, Emma bij schop, waarmee de gebieden werden gecategoriseerd op een 11-puntsschaal (zie bijlage 3a), read on for more instructions, net als in andere toepassingen.

Recensie(s)

Koen bij zelf. Hans bij snijden. Als je op een knop klikt, wordt het verhaaltje voorgelezen. Floor bij ruzie.

Verschenen in: Fatima bij poppenwagen. Van Dale Peutertaalkoffertje voor professionals. Maxime bij riem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0