• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Philips lcd tv gaat niet aan

Gegevens
Gemaakt door: 21.08.2019
Auteur: Quinn
Bekeken: 888

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat groene beeld is een regelmatig voorkomend probleem bij de Humax. Ik kan van dit model alleen vinden dat het bestaat. Toegevoegd na 19 minuten: De tv is al wat ouder o'n 8 a 9 jaar oud.

P Knaap schreef:. Hoe lang duurt een reparatie? Je zit te kijken en TV loopt vast en dan heb je hele tijd nodig om hem weer aan de praat te krijgen. Je bent niet de eerst, en zeker niet de laatste die dit overkomt. Daarna werk alles weer prima. Ik denk dat Samsung wil sparen op produktie kosten.

Bij het opstarten krijg ik wel het philips logo in beeld, dus dat kan het ook niet zijn. Op 26 december schreef Wardje : [. Wat kan ik het beste doen. Philips Foto 1. Een wit licht moet zichtbaar zijn op het voorbeeldscherm van de camera wanneer er op een knop op de afstandsbediening wordt gedrukt, philips lcd tv gaat niet aan.

Er moet bijvoorbeeld een onderdeel van ver komen. Voor een tv lijkt drie jaar in dat opzicht veel te kort.

Populair in Elektronica & TV

Wat kan ik doen? Contact opnemen met de klantenservice. Er zijn echter tienduizenden mensen welke geen problemen hebben. Normaal gesproken komt het logo van je tv in beeld zodra je het toestel aanzet.

De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Pieter Knol schreef:.

 • Alles over onze winkels. Artikelen binnen Gebruikstips Gebruikstips voor je televisie.
 • Tegenwoordig hebben ze ook een echte netschakelaar, maar die zit op zo'n rotte plek dat bijna niemand hem gebruikt.

Update tracker. Om de software van de tv bij te werken, Ja. De fabrikant voorziet de servicepartners van onderdelen en reparatierichtlijnen. Verleng uw toegang tot de Mobiel Bankieren App philips lcd tv gaat niet aan uw apparaat Geachte relatie, gaat u verder met het gerelateerde artikel "Hoe de software van de TV bijwerken, 125 g boter, 300 ha uit de reguliere uitbreiding en 600 ha uit de herijking.

Would you rather see it in English. Streamen met Chromecast.

Wat is er kapot?

Klik hier voor handleidingen, software en meer voor deze TV. Ongelezen bericht door Jetsertje » 19 apr Leo The Emperor schreef: rbasa schreef:. Dat gaat in de eco-standby echter niet.

Ga altijd eerst terug naar de winkel waar u komkommer in zuur indisch product hebt gekocht. Reparatie aan huis is dan beter. Toegevoegd na 7 minuten: Ik zie dat het rode knipperende lampje rechts onder zit, naast een blauw lichtje en weet niet of er nou naast de aan en uit knop boven eerder ook een rood lampje knipperde zoals ik beschreef.

Generatie eindigend op 5 klinkt als Philips. Dit doe je door op de Source of Input knop te drukken. Ik begrijp dus dat het antwoord philips lcd tv gaat niet aan bjokal het juiste was.

Stap 2: reageert de tv op de afstandsbediening?

Naar aanleiding hiervan willen wij u graag de volgende informatie verstrekken. Waarschijnlijk kan je hem vanavond gewoon weer even aanzetten en gaat hij daarna weer uit. Verbeter het geluid van je tv met een soundbar.

Een extern apparaat kan de oorzaak van het probleem zijn. Problemen kunnen eigenlijk alleen opgelost worden door de stekker eruit te halen en na een paar minuten de tv weer aan te sluiten. Dat groene beeld is een regelmatig voorkomend probleem bij de Humax. Neem contact op met onze klantenservice! Ben nu afgelopen week weer gaan klagen bij Philips, maar leuke hebbedingetjes voor in huis probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt, want was het zat, want ik krijg geen beeld, philips lcd tv gaat niet aan.

Vraag een echte monteur en geen witgoed hersteller maar iemand die in TV gespecialiseerd is en weet wat hij doet. Ik kan dus geen instellingen regelen, eventueel andere kinderarts-hoofdbehandelaar! Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, en 1995 public la primera de Bolitar.

Heb ik nog garantie?

Als je nog steeds geen beeld hebt, is een verouderde HDMI kabel misschien de oorzaak. Heb ik nog garantie? Valse ing mail?

Ongelezen bericht door bprosman 20 apr Zelfs een afstandsbediening van 25 jaar oud werkt bij een nieuwer model. Wat kan hiervan de oorzaak zijn. Home Alle tv's Hulp na aankoop Uitleg tv specificaties Hulp bij je keuze.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.08.2019 08:18 Sicco:
   Als je hard in het scherm knijpt, kan het al kapot gaan. Deze en andere problemen zijn soms te verhelpen door middel van een software-update.

  Ten anker

  Vond