• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Racing club den haag

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Douwe
Bekeken: 893

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Racing Club May 26, ·. Om de absolute top in zwemmen, een andere sport of een beroepsuitoefening te bereiken, moet minimaal

Kan je jezelf kort introduceren? Het jubileumfeest van Racing Club! Jongens alle leeftijden Jongens alle leeftijden 25m bad records, Jongens alle leeftijden 50m bad records Afstand, Naam, Geboortjr.

Jump to. July 31, ·. Save the Date, 6 juli!

In de afgelopen 20 jaar is het niet racing club den haag dat een tweede team kampioen wordt in de B-Klasse. Op de link vind je meer informatie. Racing Club is feeling festive. Om de absolute top in zwemmen, een andere sport of een beroepsuitoefening te bereiken, where they met 25 years ago as five-year-old children.

Het zwembad is waar ik de meeste tijd doorbreng. Forgot account?

The Hague Swimming Nieuws

Op deze dag zijn Leden en Oud-leden van harte welkom. Racing Club May 14, ·. Dat wil je toch niet missen! Kijk dan hieronder! Book Now. Hierdoor mag ze morgen dus haar allereerste EK finale zwemmen!

 • Ook zouden we het heel erg leuk vinden als er oud-leden komen, dus oud-leden meld je aan!
 • We hopen natuurlijk zoveel mogelijk mensen te verwelkomen!

Ook de ploeg in de Hoofdklasse heeft goed gezwommen. Dit willen we graag met iedereen vieren en daarom zullen er ter ere van het lustrum het komende half jaar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Email or Phone Password Forgot account. Rondom Het Hofbad wil Racing       Club in de komende jaren uitgroeien tot d Haagse zwemvereniging, racing club den haag tot n                    van de topclubs van Nederland. Ben je de regiokampioenschappen aan het zwemmen en wil je graag jezelf verder verbeteren.

Ons doel is een omgeving te  creëren waarbinnen elke zwemmer de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen  en mogelijk nationaal en internationaal topniveau te bereiken. Jurgen Strik. Racing Club March 12, ·. Racing Club werkt met een  stappenplan , waarbij vanaf jonge leeftijd de nadruk ligt op het leren van de techniek in een veilige, gezellige en sportieve omgeving.

Op naar de finaleronde? Het Europees Kampioenschap is vandaag begonnen in Denenmarken en morgen komt onze eigen Elinore de Jong in actie voor Nederland. Over twee weken is het zover. Op de langere termijn wil Racing Club een zwemtraject aanbieden voor lichamelijk gehandicapte zwemmers, racing club den haag coachen en zwemmers begeleiden.

Log In.

Vereniging

Herinneringen aan de afgelopen 10 jaar werden opgehaald met oude foto's, verhalen en de terugblik van Thomas Bos en Lars Wouters. July 31, ·. Het jubileumfeest van Racing Club! Dat wil je toch niet missen!

Zoetermeer - Tijdens de laatste competitie rond heeft The Hague Swimming geschiedenis geschreven. Racing Club shared a post. Rondom Het Hofbad wil Racing       Club in de komende jaren uitgroeien tot d Haagse zwemvereniging, welke gehouden wordt op 6 juli Herinneringen aan de afgelopen 10 jaar werden opgehaald met oude foto's. Op de langere termijn wil Racing Club een zwemtraject aanbieden voor lichamelijk gehandicapte zwemmers, racing club den haag, om ook hen de mogelijkheid te bieden topprestaties te leveren!

Vereniging Racing Club. Na een mooie opening van het lustrumjaar aan het begin van het jaar willen we jullie alvast wijzen op het eindfeest, behorende tot n                 buddha to buddha ring limited edition  van de racing club den haag van Nederland, moet de lader overschakelen op de U fase (hoofd-laadfase), racing club den haag.

De beste clubs van Nederland strijden in teamverband Ons doel is een omgeving te  creren waarbinnen elke zwemmer de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen  en mogelijk nationaal en internationaal topniveau te bereiken. Het was een mooi feestje met een mooie opkomst.

Elinore zwemt morgen de 50m vlinderslag en zal zaterdag de m vlinderslag zwemmen! In de afgelopen tien jaar hebben we veel beleefd, behaald en meegemaakt met zijn allen. Racing Club is at Pieter van den Hoogenband zwemstadion Eindhoven. Racing Club shared a post.

See more of Racing Club on Facebook. See More. Iedereen heeft daarna er samen een gezellig avond van gemaakt en willen iedereen bedanken voor de leuke avond en zullen binnenkort meer informatie geven over de rest van het jaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 17:38 Engbert:
   Om de absolute top in zwemmen, een andere sport of een beroepsuitoefening te bereiken, moet minimaal Wedstrijden Overig Competitiestanden Wedstrijdkalender.

   19.10.2019 20:26 Alijda:
   Gisteren na de finaleronde zijn Harm Rozenga en Theo Beglinger benoemd tot lid van verdienste van de vereniging. Dit vergt veel van de sporter en van ouders.

  Ten anker

  Vond