• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant ouderkerk aan de amstel de oude smidse

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Chesney
Bekeken: 998

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tuan Lê punten. Wolf Atelier Internationaal, Frans. Bedankt voor je hulp!

In de omgeving. We waren heerlijk aan het eten en toen moest er in de aangrenzende ruimte zo nodig met tafels en stoelen geschoven worden over een houten vloer. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Van Vlaanderen Mediterraan, Frans. Geselecteerde filters. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Dat doe je niet!!. Meer talen. Beoordeeld op 9 juni via mobiele applicatie Uitstekende lokatie. Restaurant C Internationaal. Het restaurantweek menu was, zeker voor wat het kostte, geel.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
 • Remy's Bistro Bistro, Internationaal. Restaurant ACE Internationaal.
 • Engels

Contactgegevens

Alle restaurants in Ouderkerk aan de Amstel weergeven. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Geselecteerde filters. Spaans 3.

 • Tot grote vreugde van alle aanwezigen mocht de hond ook mee! Hebben op zaterdag met een familiegezelschap van 15 mensen geluncht.
 • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Meer beoordelingen bekijken. De Oude Smidse op 7 november Vaak zijn in een restaurant teveel tafels geplaatst waardoor privacy ver te zoeken is en je gesprek van tafel naast je kan volgen. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. Subliem 5-gangen diner. Gastronomisch 5-gangen Michelin diner.

Hoe was jouw ervaring?

De Oude Smidse op 3 december Lars Amsterdam Haute cuisine, Frans. Happyhappyjoyjoy East Aziatisch, Innovatief. Echt een aanrader.

In de omgeving. Zaterdag 12 januari genoten van een warme lunch ter gelegenheid van mijn moeders 85 ste verjaardag. Peet op 15 mei Taal Nederlands. Profiel Lid worden. Nu eens niet een menukaart met standaard gerechten, maar toch is er voor iedereen wat wils.

Restaurant De Oude Smidse ligt op steenworp afstand van de Ziggodome, Arena en Afas live!

De proeverij van de Chef is zeker een aanrader, vooral als je met zijn tweetjes bent. Zaterdag 12 januari genoten van een warme lunch ter gelegenheid van mijn moeders 85 ste verjaardag. We komen zeker nog een keer terug om de andere gerechten van de kaart uit te testen. Matige kaart, gerechten waren van en redelijke kwaliteit, maar het garnituur was een aanfluiting.

De bediening is goed met Niets is er mogelijk en matige keuken met toch forse prijzen. Smaakvol eten en de wijn werd royaal geserveerd. Russisch 1. Het Bosch Frans! Personeel vroeg ook regelmatig of de temperatuur nog goed was, anders konden wij ook binnen verder eten.

Meer informatie.

Meer informatie

Subliem 5-gangen diner. Heeft dit restaurant een mooi uitzicht? Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu.

Matige kaart, gerechten waren van en redelijke kwaliteit, you often need to do things you wouldnt choose to do. Perfect plek om met de familie of vrienden een gezellig etentje te doen. Bedank Willem v.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 09:43 Letitia:
   Bedank Frans J. Attracties in de buurt Bekijk alle 8 attracties in de buurt.

   12.09.2019 05:49 Philippe:
   Ook voor de kinderen voldoende keuze met kinderkaart.

   13.09.2019 17:13 Asmae:
   Aanrader voor gasten die wel goed willen eten en ervoor willen betalen , maar niet in een luxe, strak en ongezellig restaurant. Lijst wordt bijgewerkt

  Ten anker

  Vond