• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verzorgingshuis stuivenberg bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 03.09.2019
Auteur: Riza
Bekeken: 798

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bereikbaar op werkdagen van: Ik heb geen famillie en iemand van het personeel gaat daarom met mij bootschappen doen.

Stichting star-shl T. Hebt u vragen of wilt u een klacht indienen? Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Star-shl is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens bij de Trombosedienst, voor alle verwerkingen binnen de medische diagnostiek is star-shl verwerker van persoonsgegevens.

Neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming. Hierbij moet u denken aan: zorgverleners, toezichthouders en zorgverzekeraars.

Daar bovenop geldt dat we uw persoonsgegevens in geen geval langer bewaren dan wettelijk is toegestaan. Voor het uitoefenen van bovenstaande rechten maakt het verschil of star-shl verwerkingsverantwoordelijke is zoals bij de Trombosedienst of verwerker zoals bij alle verwerkingen binnen de medische diagnostiek.

Waardeer deze zorginstelling Er zijn 90 waarderingen. Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer en geboortedatum en de reden van uw bericht, bij mobiel internet verzorgingshuis stuivenberg bergen op zoom dit per MB.

Er zijn 66 ruime verzorgingsappartementen voor ouderen die lichte ondersteunde zorg of intensieve verpleging nodig hebben en 30 verpleegplaatsen voor dementerende ouderen.

Star-shl verstrekt geen persoonsgegevens aan derden voor marketingdoeleinden. Er zijn 66 ruime verzorgingsappartementen voor ouderen die lichte ondersteunde zorg of intensieve verpleging nodig hebben en 30 verpleegplaatsen voor dementerende ouderen. Voor het verwerken van persoonsgegevens moet er een reden zijn.
 • Men durft mee te denken met wensen, ook al zijn die een beetje onorthodox.
 • Lees verder. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.

Waarderingen

Niemand hoeft zich te vervelen; er worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd. De bewoners in het verpleeghuis wonen kleiner, omdat zij overdag meestal in groepen verblijven. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren, verschilt van geval tot geval; dit kan uiteenlopen van enkele weken tot vele jaren.

Lees verder Worden uw persoonsgegevens verwerkt buiten de EER? Het adres is:. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Voor het beheren van uw persoonsgegevens hebt u het recht om uw persoonsgegevens: bij ons in te zien; te rectificeren; te wissen; beperkt te verwerken; over te dragen aan een andere partij.

Wij volgen deze ontwikkelingen nauwgezet en passen onze organisatie zo goed en snel mogelijk aan. Of u stuurt ons een brief zonder postzegel met daarin de makkelijke recepten met kip vermelde gegevens.

Waardeer deze zorginstelling Er zijn verzorgingshuis stuivenberg bergen op zoom waarderingen. Dit kan via de website: www. Neem dan contact op met onze Functionaris Gegevensbescherming.

Welke persoonsgegevens verzamelt star-shl van u?

Star-shl maakt minimaal gebruik van cookies en soortgelijke technologieën. De verwijzer is dan de verwerkingsverantwoordelijke en star-shl is de verwerker van persoonsgegevens, de partij die namens de verwerkingsverantwoordelijke de gegevens verwerkt. Lees verder Aan wie verstrekt star-shl uw persoonsgegevens? Telefoon

Bekijk alle specialisten. Welke privacyrechten hebt u? In deze Privacyverklaring leest u welke gegevens we verzamelen en waarom we dat doen! Telefoon Men durft mee te denken met wensen, ook al zijn die een beetje verzorgingshuis stuivenberg bergen op zoom.

Ik heb geen famillie en iemand van het personeel gaat daarom met mij bootschappen doen. Alleen als star-shl verwerkingsverantwoordelijke is kunt u zich rechtstreeks tot ons wenden.

De koning, Máxima, Herman, Youp, Luv’: ze staan allemaal in het gastenboek van hotel De Draak

Bereikbaar op werkdagen van: Stichting star-shl Holding hierna te noemen: star-shl is dienstverlener van snelle en betrouwbare, hoogwaardige medische diagnostiek aan zorgverleners en patiënten. Welke privacyrechten hebt u?

Wie zijn wij. Mulders-Beekman, N? Stichting star-shl T? Het adres is: Stichting star-shl T! Hiervoor hoeven we u geen toestemming te vragen. Daar bovenop geldt dat we uw persoonsgegevens in geen geval langer bewaren dan wettelijk is toegestaan. Maar de zorg komt ook vroeg als ik dit wens.

Informatie over Woonzorgcentrum Stuijvenburgh in Bergen op Zoom

Hebt u vragen of wilt u een klacht indienen? Vermeld daarin uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum en de reden van uw bericht. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Dit kan via de website: www.

Meld klacht. Wanneer is deze Privacyverklaring voor het laatst gewijzigd. Lees verder Worden uw persoonsgegevens verwerkt buiten de EER.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 13:00 Daniek:
   Hierbij moet u denken aan: zorgverleners, toezichthouders en zorgverzekeraars.

   06.09.2019 20:07 Sharda:
   Voor het beheren van uw persoonsgegevens hebt u het recht om uw persoonsgegevens: bij ons in te zien; te rectificeren; te wissen; beperkt te verwerken; over te dragen aan een andere partij. Star-shl heeft ten minste een van de volgende vier redenen om uw gegevens te verwerken: uw toestemming; het uitvoeren van een behandelingsovereenkomst; een gerechtvaardigd belang van star-shl; een wettelijke verplichting.

   07.09.2019 08:56 Ritchy:
   Openingstijden voor bloedafname Maandag - Feestdagen: gesloten.

  Ten anker

  Vond