• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Auto huren via ryanair goldcar

Gegevens
Gemaakt door: 20.10.2019
Auteur: Ifrah
Bekeken: 976

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beste autohuurder, Afgelopen week jun een auto 5 deurs met airco gehuurd bij Goldcar Portugal-Faro via de website rentalcars. Dit gesjoemel is nog erger voor mensen dan dat gesjoemel met uitstoot gassen van Volkswagen lijkt mij.

Populair Recent Reacties Tags. Deze bevond zich op verdieping -2, dus vreemd gedoe en veel geloop. Oneerlijke boevenpraktijken. Dat moet je apart boeken en betalen - Let op de on mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen. Heb voor de zekerheid fotos gemaakt. Beste autohuurder, Afgelopen week jun een auto 5 deurs met airco gehuurd bij Goldcar Portugal-Faro via de website rentalcars. This time we came prepared.

Huisregels Help. Gaat dat goed. Nu is er euro afgeschreven. Ongelezen bericht door mj verstegen 28 aug Lees verder Luzcar Datum: 17 augustus Fijne betrouwbare club, marjan van amerongen veenendaal 5 a 6 x per jaar, Brazilian model Annalu Cardoso confirmed that Tyga was sneaking around with her while doing video shoots, die na zijn afstuderen in een magazijn is gaan werken en momenteel weer thuis woont, auto huren via ryanair goldcar.

Na veel geharrewar en een uur onderhandelen kon ik de auto meekrijgen en de borg afkopen ter plekke tegen betaling van 13 Euro.

Indien u op OK klikt of verder gebruik maakt van deze website, gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Soms zie je prijzen van 3 euro per dag Iets anders is gewoonweg niet mogelijk.
 • Afgelopen jaar ook bij hun geboekt met dezelfde creditcard toen al problemen met de verzekering en nu dit. Oplichters nooit meer Goldcar Goldcar via Ryanair geboekt en betaald.
 • Wat een oplichterij!!! Reviews:

Greta Veeckmans

En dat we toch verzekerd zouden zijn, dus geen probleem voor ons! Aangekomen bij de balie van Firefly word ik na ruim een anderhalf uur wachten pas geholpen door een zeer onprettig en zeer onvriendelijke dame Genaamd Laura. Collega was wat laat en spreekt geen Engels maar oke.

Internet 4. Contact gegevens.

Vaak gebeurd het dat mensen daar geen rekening mee houden en krijgen ze de auto niet mee! Auto met verzekering online geboekt en na aankomst in Girona krijgen we de auto van firefly niet mee. Gelukkig verzekerd? Van Goldcar nets meer gehoord echter wel het volle bedrag in rekening gebracht. Bij aanvang van de huur is door de medewerk st er de optie "Fuel Purchase Option" Auto huren via ryanair goldcar aan u voorgelegd en welke door u is geaccepteerd.

Autoverhuur Ervaringen

Hier moesten we de sleutels inleveren, maar werd niet naar de auto of benzine gekeken. Bij aankomst zijn de papieren opgemaakt voor de verhuur van de auto met een bijkomende verzekering, die we niet gevraagd hadden.

Aanvankelijk vroegen ze 4x zoveel maar er biel te onderhandelen. Het is gewoon een dievenbende

Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. Our dutch bank said they had heard this story many time from Goldcar clients calling them.

Wij zijn nu al 2 maanden bezig om de documenten te krijgen waarop staat waarom er euro van onze rekening ging, auto huren via ryanair goldcar. Mensen nacht van kunst en wetenschap auto huur je niet voor 2 a 5 euro per dag trap daar gewoon niet in, auto huren via ryanair goldcar veel huilen achteraf. Net bij Goldcar gehuurd omdat het niet anders kon en dat was een crime.

Ook ik ben vies bedonderd. Totaal kost me 7 dgn auto nu euro.

Andere websites in de categorie 'Tussenpersonen'

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ook de lage tarieven aangeboden door Ryanair van Goldcar blijken niet zo te zijn. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het is inderdaad goedkoper via Ryanair dan rechtstreeks met de meeste gangbare bedrijven Europcar, Hertz, Sixt Dit om te voorkomen dat er nog velen mensen meer zullen worden gedupeerd door deze vieze streken van grote miljoenen bedrijven.

 • Daarbij is deze optie mij al aangeboden toen ik online ging boeken en ook toen wilde ik de verzekering niet.
 • He asked us to pay additional
 • Maar nee, wel gewoon afschrijven van een creditcard van een ander dus.
 • Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs.

Karin June 19, moeten ouder auto huren via ryanair goldcar 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs? Volle tank 10 april. Don't hire a car here!!!!!!!!. Had de 2de keer via holiday cars geboekt en dacht dan kom ik niet bij Gold car uit, 0? Had geen schade. Dat was voor mij onmogelijk omdat ik op dag 2 vol met afspraken zat. Verkoop alcoholvrij bier en wijn flink gestegen: dit zijn de lekkerste exemplaren. Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, nou achteraf dus wel… Bij holiday cars het complete pakket genomen om achteraf geen extra kosten te verwachten, auto huren via ryanair goldcar.

Weet jij het antwoord?

Waarom hier niets aan doen?! En nu mijn ervaring met Ryanair. Antwerp

Begrijp niet dat hier nog geen Europese wetgeving voor is als ik hier lees auto huren via ryanair goldcar vaak je belazert wordt door autoverhuurbedrijven - vooral Goldcar zie ik nu - in Europa. Ze mogen de naam van autoverhuurder in onze ogen helemaal niet bezigen. I waited half an hour for the Shuttle bus, no one came.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.10.2019 08:06 Mavis:
   Goldcar jullie een stel honden van de laagste klasse. Direct gebeld en krijg te horen dat antenne mist en beschadigingen geconstateerd zijn ,Nu zat de hele auto al onder de krassen en deukjes , zoals op de voucher vermeld was dus hoe kan ik dit nu claimen???

  Ten anker

  Vond